PREVOST SYLVIE

Contactgegevens PREVOST SYLVIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PREVOST SYLVIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PREVOST SYLVIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Lambert 16; 5380; Fernelmont (Forville), België

Telefoon (phone): 081 83 54 86 (+32-081 83 54 86) 081 83 54 86 (+32-081 83 54 86)

Fax (fax): +32 (53) 309-27-20 +32 (53) 309-27-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PREVOST SYLVIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PREVOST SYLVIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PREVOST SYLVIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PREVOST SYLVIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PREVOST SYLVIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PREVOST SYLVIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PREVOST SYLVIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PREVOST SYLVIE
Products information PREVOST SYLVIE

BTW identificatienummer (tax): BE07335815429
Ondernemingsnummer: 8281463623
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 876,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in PREVOST SYLVIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PREVOST SYLVIE
(Get full report from official database of BE for PREVOST SYLVIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PREVOST SYLVIE
Addition kinds of activities for PREVOST SYLVIE

614199. Persoonlijke kredietinstellingen, nv | Personal credit institutions, nec
30810103. Polyethyleen film | Polyethylene film
30829902. Buizen, niet-ondersteunde kunststoffen | Tubes, unsupported plastics
35440108. Papiersnijden sterven | Paper cutting dies
37140308. Wind deflectors, motorvoertuig | Wind deflectors, motor vehicle
39490502. Boogschieten apparatuur, algemeen | Archery equipment, general
45810000. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
78199900. Diensten gerelateerd aan motion pictures, nec | Services allied to motion pictures, nec

Werken bij PREVOST SYLVIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PREVOST SYLVIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PREVOST SYLVIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PREVOST SYLVIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • Heftruckchauffeur te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    . Voor onze hallen van H. Essers zijn we op zoek naar enthousiaste heftruckchauffeurs . Je zal voornamelijk dozen omtasten, labelen en ook logistieke taken uitoefenen Ervaring in het werken met een scan is een pluspunt

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP BRUGGE M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op

  • Jobstudent (weekend en/of verlofperiodes) verzorging (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: Anima Cura - WZC Philemon & Baucis

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Philemon en Baucis zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige / verpleegkundige (weekendwerk en/of vankantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde hotel en huishoudelijke taken zoals meehelpen bij het ochtendtoilet,voedselbedeling, orde van de eetzaal, bewoners begeleiden van leefzaal naar eetzaal, afwas en je werkt mee aan een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor de autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Internaatsopvoeder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vzw KSO Tielt-Ruiselede

    Type: Vaste Job

    U staat in teamverband in voor: de opvoeding van de internen; de studiebegeleiding van de internen; het organiseren en begeleiden van activiteiten; de praktische organisatie van het internaat; de communicatie met ouders en externe begeleiders.

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: OPWIJK

    Type: Flexijob

    2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van PREVOST SYLVIE in sociale netwerken
Look for responds of PREVOST SYLVIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PREVOST SYLVIE. Laat een reactie achter voor PREVOST SYLVIE. PREVOST SYLVIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PREVOST SYLVIE. Leave a respond for PREVOST SYLVIE. PREVOST SYLVIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PREVOST SYLVIE op de google maps. Adres en contacten PREVOST SYLVIE
Location of PREVOST SYLVIE on the google maps. Address and contacts of PREVOST SYLVIE

Andere gerelateerde bedrijven als come PREVOST SYLVIE PREVOST SYLVIE: FORTIS | OXFAM WERELDWINKEL | AU PLAISIR DU PALAIS | FRANCIS ROGE | Inter-Systems NV

Other related companies as PREVOST SYLVIE: FORTIS | OXFAM WERELDWINKEL | AU PLAISIR DU PALAIS | FRANCIS ROGE | Inter-Systems NV

PREVOST SYLVIE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PREVOST SYLVIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07335815429. Het bedrijf PREVOST SYLVIE bevindt zich op het adres: Rue Saint-Lambert 16; 5380; Fernelmont (Forville). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 876,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Speech therapists. Producten gemaakt in PREVOST SYLVIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PREVOST SYLVIE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PREVOST SYLVIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PREVOST SYLVIE, openstaande posities, locatie van PREVOST SYLVIE op de kaart.

PREVOST SYLVIE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is PREVOST SYLVIE, company assigned to the tax number BE07335815429. The company PREVOST SYLVIE is located at the address: Rue Saint-Lambert 16; 5380; Fernelmont (Forville). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 876,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Speech therapists. Products created in PREVOST SYLVIE were not found.
The main activity of PREVOST SYLVIE is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PREVOST SYLVIE is not available. You also can look at reviews of PREVOST SYLVIE, open positions, location of PREVOST SYLVIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PREVOST SYLVIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PREVOST SYLVIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PREVOST SYLVIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PREVOST SYLVIE, employees, financial statistics.