DIENST VOOR LOGOPEDIE

Contactgegevens DIENST VOOR LOGOPEDIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIENST VOOR LOGOPEDIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIENST VOOR LOGOPEDIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kloostermolenstraat 12A; 9400; Ninove, België

Telefoon (phone): 054 34 11 33 (+32-054 34 11 33) 054 34 11 33 (+32-054 34 11 33)

Fax (fax): 054 34 11 33 (+32-054 34 11 33) 054 34 11 33 (+32-054 34 11 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIENST VOOR LOGOPEDIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIENST VOOR LOGOPEDIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIENST VOOR LOGOPEDIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIENST VOOR LOGOPEDIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIENST VOOR LOGOPEDIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIENST VOOR LOGOPEDIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIENST VOOR LOGOPEDIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIENST VOOR LOGOPEDIE
Products information DIENST VOOR LOGOPEDIE

BTW identificatienummer (tax): BE04161041259
Ondernemingsnummer: 6215209960
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 321,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in DIENST VOOR LOGOPEDIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIENST VOOR LOGOPEDIE
(Get full report from official database of BE for DIENST VOOR LOGOPEDIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIENST VOOR LOGOPEDIE
Addition kinds of activities for DIENST VOOR LOGOPEDIE

3965. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
106104. Tungstenmalmwinning | Tungsten ores mining
179400. Uitboren | Excavation work
10949901. Carnotiet mijnbouw | Carnotite mining
22310103. Smeren van wol, sybokhaar of dergelijke vezels | Serges of wool, mohair, or similar fibers
28340104. Hypofyse farmaceutische preparaten | Pituitary gland pharmaceutical preparations
82310100. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries
87119901. Akoestische techniek | Acoustical engineering

Werken bij DIENST VOOR LOGOPEDIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIENST VOOR LOGOPEDIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIENST VOOR LOGOPEDIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIENST VOOR LOGOPEDIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • Magazijnier - Mechelen, Vilvoorde en Schelle (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Magazijnier die in de verschillende vestigingen wil werken (Mechelen, Vilvoorde en Schelle): Taken ¿ Dozen opzoeken en wegzetten in het magazijn ¿ Inlezen en uitsorteren van het binnenkomend en uitgaand archief onder leiding van de Hoofdmagazijnier ¿ Dozen opzoeken en klaarzetten voor vernietiging ¿ Opvolging van de verschillende opdrachten ¿ De af te leveren goederen collecteren en sorteren ¿ Interne projecten verwerken vanuit de verschillende Merak vestigingen en bij de verschillende klanten over heel België ¿ Meehelpen bij het correct laden en lossen van de voertuigen ¿ Sporadisch archieven en back-up tapes bij onze klanten leveren en afhalen ¿ Je staat mee in voor de naleving van de veiligheids- en toegangsprocedures in onze vestigingen

  • Orderbeheerder (m/v) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Orderbeheerder op de dienst Klantenrelaties zijn dit je taken: Beheer van de inkomende bestellingen; Berekening van de levertijden; Opvolging van de materiaaldoorstroming van de bestellingen zodat de levertermijn behaald wordt; Prioriteiten van de klanten achterhalen en afstemmen met de dienst Programmatie; Opdracht geven om afgewerkt materiaal te laten verzenden volgens de klantenspecificaties; Opvolging van de bestelling en feedback geven aan de klant.

  • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • HUISHOUDHULP DUINBERGEN (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bekkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEKKERZEEL)

    Regio: BEKKERZEEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van DIENST VOOR LOGOPEDIE in sociale netwerken
Look for responds of DIENST VOOR LOGOPEDIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIENST VOOR LOGOPEDIE. Laat een reactie achter voor DIENST VOOR LOGOPEDIE. DIENST VOOR LOGOPEDIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIENST VOOR LOGOPEDIE. Leave a respond for DIENST VOOR LOGOPEDIE. DIENST VOOR LOGOPEDIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIENST VOOR LOGOPEDIE op de google maps. Adres en contacten DIENST VOOR LOGOPEDIE
Location of DIENST VOOR LOGOPEDIE on the google maps. Address and contacts of DIENST VOOR LOGOPEDIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DIENST VOOR LOGOPEDIE DIENST VOOR LOGOPEDIE: Magali | Strypstein M | Rasschaert R | LA RENOMM?E | AUGUSTINUS VAN BOUWEL

Other related companies as DIENST VOOR LOGOPEDIE: Magali | Strypstein M | Rasschaert R | LA RENOMM?E | AUGUSTINUS VAN BOUWEL

DIENST VOOR LOGOPEDIE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIENST VOOR LOGOPEDIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04161041259. Het bedrijf DIENST VOOR LOGOPEDIE bevindt zich op het adres: Kloostermolenstraat 12A; 9400; Ninove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 321,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Speech therapists. Producten gemaakt in DIENST VOOR LOGOPEDIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIENST VOOR LOGOPEDIE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIENST VOOR LOGOPEDIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIENST VOOR LOGOPEDIE, openstaande posities, locatie van DIENST VOOR LOGOPEDIE op de kaart.

DIENST VOOR LOGOPEDIE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIENST VOOR LOGOPEDIE, company assigned to the tax number BE04161041259. The company DIENST VOOR LOGOPEDIE is located at the address: Kloostermolenstraat 12A; 9400; Ninove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 321,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Speech therapists. Products created in DIENST VOOR LOGOPEDIE were not found.
The main activity of DIENST VOOR LOGOPEDIE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIENST VOOR LOGOPEDIE is not available. You also can look at reviews of DIENST VOOR LOGOPEDIE, open positions, location of DIENST VOOR LOGOPEDIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIENST VOOR LOGOPEDIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIENST VOOR LOGOPEDIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIENST VOOR LOGOPEDIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIENST VOOR LOGOPEDIE, employees, financial statistics.