Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie

Contactgegevens Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klaverveld 3; 9255; Buggenhout, België

Telefoon (phone): 052 33 08 16 (+32-052 33 08 16) 052 33 08 16 (+32-052 33 08 16)

Fax (fax): 052 33 53 11 (+32-052 33 53 11) 052 33 53 11 (+32-052 33 53 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie
Products information Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie

BTW identificatienummer (tax): BE05876281738
Ondernemingsnummer: 3321685791
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 682,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Hearing aids; Medical centers

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie
(Get full report from official database of BE for Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie
Addition kinds of activities for Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie

369906. Huishoudelijke elektrische apparatuur | Household electrical equipment
20770204. Haringolie | Herring oil
27410206. Gidsen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Guides: publishing only, not printed on site
29510204. Beton, bitumineus | Concrete, bituminous
32720300. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
50219900. Meubelen, nec | Furniture, nec
76990100. Reparatie van professionele instrumenten | Professional instrument repair services
86519902. Politieke campagne organisatie | Political campaign organization

Werken bij Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie. Looking for open vacancies in other companies

  • Grafisch afwerker / Operator snijmachine - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een grafisch afwerker / operator snijmachine die instaat voor het drukken en afwerken van publicaties en allerhande drukwerk. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en bediening van de snijmachine. Je draagt zorg voor de snijkwaliteit en houdt hierbij rekening met de technische aspecten van het drukwerk. Voorraadbeheer, verpakken en het logistiek verwerken van afgewerkte producten behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat in voor administratieve taken: bestellen van materiaal, schriftelijke communicatie, nazicht en archivering. Je informeert en helpt de klant door inlichtingen te geven of doorverwijzing indien nodig. Je staat in voor optimale informatiedoorstroming: rapportering, signalering en deelname aan werkoverleg. Je respecteert de voorziene veiligheidsmaatregelen. Je bedient de verschillende afwerkingsmachines in de drukkerij.

  • Procesoperator Farmacie (Volcontinu) bij Sanofi in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt als procesoperator ingeschakeld in de biotechnologische productieplant waarbij u instaat voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de productieactiviteiten van onze biotechnologische geneesmiddelen. Je bewaakt en voert processen uit die gelinkt zijn aan het opkweken van cellen, opzuivering van cellen of het aanmaken van buffers, mediapreps, formulaties, etc. Al deze processen worden uitgevoerd volgens relevante procedures (productie records, SOPs en werkinstructies). Je volgt de planning volgens computergestuurde systemen en stuurt de processen bij in functie van staalnames, problemen, etc. Je werkt aan een nauwkeurige documentatie en verwerking in logboeken en elektronische productierecords Je ondersteunt bij kalibratie – en validatie - activiteiten Je voert deze productie activiteiten uit volgens de huidige GMP richtlijnen. Je zorgt ervoor dat er steeds veilig gewerkt wordt volgens de vooropgestelde HSE (Health, Safety & Environment) procedures

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • Ondernemende Office Administrator (m/v) NL/FR (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Rainbow Resources Mechelen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een administratieve duizendpoot die een team van consultants en trainers kan ondersteunen. Je doet dit op vele verschillende manieren: je bereid documenten voor, creëert rapporten en volgt 1 keer per maand de facturatie op. Je assisteert ook bij de organisatie van trainingen, je legt bijvoorbeeld de lokalen en de catering vast. Een job met veel variatie waar geen enkele dag dezelfde zal zijn!

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Kapper / Kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

  • Mecanicien - Autotechnicus (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: STERCKX

    Type: Werfreserve

    Sterckx Motors NV is een onderdeel van de Sterckx groep en een gerenomeerde Volvo - Hyundai - Suzuki & Isuzu dealer met vestigingen te Halle en Sint-Genesius-Rode. Als lid van het werkplaatsteam tracht u een maximale kwaliteit en totale klantentevredenheid na te streven. U bent zowel inzetbaar in de routinewerkzaamheden en iets uitdagendere werkzaamheden en vooral, gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie in sociale netwerken
Look for responds of Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie. Laat een reactie achter voor Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie. Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie. Leave a respond for Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie. Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie op de google maps. Adres en contacten Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie
Location of Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie on the google maps. Address and contacts of Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie

Andere gerelateerde bedrijven als come Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie: WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV | ALLTRAVEL | DE CLERCQ EDDY | GENT COPY CENTER | WACHEUL J-C

Other related companies as Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie: WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV | ALLTRAVEL | DE CLERCQ EDDY | GENT COPY CENTER | WACHEUL J-C

Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05876281738. Het bedrijf Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie bevindt zich op het adres: Klaverveld 3; 9255; Buggenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 682,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Speech therapists. Lijst met producten zijn Hearing aids; Medical centers.
De hoofdactiviteit van Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie, openstaande posities, locatie van Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie op de kaart.

Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie, company assigned to the tax number BE05876281738. The company Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie is located at the address: Klaverveld 3; 9255; Buggenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 682,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Speech therapists. List of products are Hearing aids; Medical centers.
The main activity of Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie is not available. You also can look at reviews of Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie, open positions, location of Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centrum voor Taal,-Spraak-en Gehoorrevalidatie, employees, financial statistics.