Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot

Particuliere bedrijvenBouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers • Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot
Private companiesBuilding Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers • Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot

Contactgegevens Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Montigny 83; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 38 49 23 (+32-071 38 49 23) 071 38 49 23 (+32-071 38 49 23)

Fax (fax): 071 38 49 23 (+32-071 38 49 23) 071 38 49 23 (+32-071 38 49 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot
Products information Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot

BTW identificatienummer (tax): BE07915344238
Ondernemingsnummer: 2266998291
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 564,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Psychologists

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot
(Get full report from official database of BE for Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot
Addition kinds of activities for Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot

6111. Federaal en federaal gesponsord krediet | Federal and federally sponsored credit
371104. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
382206. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
608200. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
962101. Vliegtuigen regulerende agentschappen | Aircraft regulating agencies
16230301. Aquaductconstructie | Aqueduct construction
17420200. Akoestisch en isolatiewerk | Acoustical and insulation work
22111004. Percaline, katoen | Percaline, cotton
35729900. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec

Werken bij Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke huishoudhulp/verzorgende (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke hulp voor een periode van 3 maanden. Taken : huishoudelijk werk -> koken, poetsen, boodschappen doen, maar ook begeleiding en verzorging van 1 oudere persoon. Werkuren : bespreekbaar Loon : bespreekbaar Opstart voorzien november/december 2018. Kennis Nederlands vereist

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem, Bevel, Grobbendonk, Nijlen Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

  • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot in sociale netwerken
Look for responds of Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot. Laat een reactie achter voor Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot. Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot. Leave a respond for Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot. Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot op de google maps. Adres en contacten Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot
Location of Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot on the google maps. Address and contacts of Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot: COIFFURE ANNIE | HUIS SECOND LIFE | A.D.P. | Lidy | Verdeba

Other related companies as Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot: COIFFURE ANNIE | HUIS SECOND LIFE | A.D.P. | Lidy | Verdeba

Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07915344238. Het bedrijf Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot bevindt zich op het adres: Rue de Montigny 83; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 564,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Speech therapists. Lijst met producten zijn Psychologists.
De hoofdactiviteit van Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot, openstaande posities, locatie van Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot op de kaart.

Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot, company assigned to the tax number BE07915344238. The company Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot is located at the address: Rue de Montigny 83; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 564,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Speech therapists. List of products are Psychologists.
The main activity of Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot is not available. You also can look at reviews of Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot, open positions, location of Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre de Psychologie & de Logopédie-Ricco-Ligot, employees, financial statistics.