Centre de Logopédie Dialogos SPRL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Centre de Logopédie Dialogos SPRL
Private companiesMetal Mining • Centre de Logopédie Dialogos SPRL

Contactgegevens Centre de Logopédie Dialogos SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre de Logopédie Dialogos SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre de Logopédie Dialogos SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Tilleuls 75; 6700; Arlon (Heinsch), België

Telefoon (phone): 063 23 65 65 (+32-063 23 65 65) 063 23 65 65 (+32-063 23 65 65)

Fax (fax): +32 (3) 378-28-70 +32 (3) 378-28-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre de Logopédie Dialogos SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre de Logopédie Dialogos SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre de Logopédie Dialogos SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre de Logopédie Dialogos SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre de Logopédie Dialogos SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre de Logopédie Dialogos SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre de Logopédie Dialogos SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre de Logopédie Dialogos SPRL
Products information Centre de Logopédie Dialogos SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02343902587
Ondernemingsnummer: 6621704101
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 526,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Centre de Logopédie Dialogos SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre de Logopédie Dialogos SPRL
(Get full report from official database of BE for Centre de Logopédie Dialogos SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre de Logopédie Dialogos SPRL
Addition kinds of activities for Centre de Logopédie Dialogos SPRL

497199. Irrigatiesystemen, niet inbegrepen | Irrigation systems, nec
17410100. Stichting en muurconstructie | Foundation and retaining wall construction
20660201. Cacaoboter | Cocoa butter
22540102. Shirts en t-shirts (ondergoed), breien | Shirts and t-shirts (underwear), knit
24930400. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
33560103. Zink- en zinklegeringen, platen, lakens, enz. | Zinc and zinc alloy bars, plates, sheets, etc.
50510209. Vorms, betonconstructie (staal) | Forms, concrete construction (steel)

Werken bij Centre de Logopédie Dialogos SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre de Logopédie Dialogos SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre de Logopédie Dialogos SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre de Logopédie Dialogos SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner Frankrijk voor snelle opstart (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke transportplanner Frankrijk (juli 2018 - december 2018):  Als transportplanner Frankrijk sta je in voor volgend takenpakket:  *Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van de ritten van de chauffeurs *Je hebt dagelijks contact met klanten, interne chauffeurs, externe transporteurs en jouw team  *Je biedt ondersteuning aan de chauffeurs *Je zoekt oplossingen om de klanten op een tijdige manier te bedienen *Je ontvangt de externe leveranciers en je duidt aan waar zij hun goederen kunnen lossen

  • Huishoudhulp regio Zomergem - voltijds / deeltijds (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Zomergem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

  • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • First Line Support Medewerker (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Q2C

    Type: Vaste Job

    Q2C heeft zich het voorbije decennium opgewerkt als marktleider in de contentieux van de beheerssoftware voor de handhaving van parkeerretributies en GAS. Via een indrukwekkende suite aan oplossingen bieden wij parkeeroperatoren, steden en gemeenten en intercommunales oplossingen vanaf de handhaving, het contact met de burger tot invordering. Sinds kort opereert Q2C onder de vleugels van Genetec, wereldspeler op het vlak van beveiligingssystemen en nummerplaatherkenning. Het kleine team met een familiale, gemoedelijke ingesteldheid in de vestiging in Brugge kan nu beroep doen op wereldwijde expertise en marktpotentieel. Deze gezonde synergie zorgt voor interessante dynamieken. Functieomschrijving Onder leiding van een van onze specialisten word je een belangrijk onderdeel van het support & deployment team. Je zet de eerste stapping in de boeiende wereld van de Toegepaste Informatica waarbij zware ontwikkelingstrajecten niet je ding zijn. Je krijgt veel meer energie om hands-on, klant- en resultaatgericht praktische vraagstukken op te lossen. Je voert installaties en updates uit op ons cloud platform of op de infrastructuur van de klant.

  • Onderhoudsmechanicus (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    •Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. •Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. •Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. •Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • Klinisch Psycholoog Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Tielt-Winge • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van Centre de Logopédie Dialogos SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Centre de Logopédie Dialogos SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre de Logopédie Dialogos SPRL. Laat een reactie achter voor Centre de Logopédie Dialogos SPRL. Centre de Logopédie Dialogos SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre de Logopédie Dialogos SPRL. Leave a respond for Centre de Logopédie Dialogos SPRL. Centre de Logopédie Dialogos SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre de Logopédie Dialogos SPRL op de google maps. Adres en contacten Centre de Logopédie Dialogos SPRL
Location of Centre de Logopédie Dialogos SPRL on the google maps. Address and contacts of Centre de Logopédie Dialogos SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre de Logopédie Dialogos SPRL Centre de Logopédie Dialogos SPRL: PELLIGLASS | BETON CENTRALE BLOMME | SOFIE | MICHEL CHAPELLE | LES AMIS DU TUMULUS

Other related companies as Centre de Logopédie Dialogos SPRL: PELLIGLASS | BETON CENTRALE BLOMME | SOFIE | MICHEL CHAPELLE | LES AMIS DU TUMULUS

Centre de Logopédie Dialogos SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre de Logopédie Dialogos SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02343902587. Het bedrijf Centre de Logopédie Dialogos SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Tilleuls 75; 6700; Arlon (Heinsch). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 526,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Speech therapists. Producten gemaakt in Centre de Logopédie Dialogos SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre de Logopédie Dialogos SPRL is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre de Logopédie Dialogos SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre de Logopédie Dialogos SPRL, openstaande posities, locatie van Centre de Logopédie Dialogos SPRL op de kaart.

Centre de Logopédie Dialogos SPRL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre de Logopédie Dialogos SPRL, company assigned to the tax number BE02343902587. The company Centre de Logopédie Dialogos SPRL is located at the address: Rue des Tilleuls 75; 6700; Arlon (Heinsch). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 526,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Speech therapists. Products created in Centre de Logopédie Dialogos SPRL were not found.
The main activity of Centre de Logopédie Dialogos SPRL is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre de Logopédie Dialogos SPRL is not available. You also can look at reviews of Centre de Logopédie Dialogos SPRL, open positions, location of Centre de Logopédie Dialogos SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre de Logopédie Dialogos SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre de Logopédie Dialogos SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre de Logopédie Dialogos SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre de Logopédie Dialogos SPRL, employees, financial statistics.