Meersschaert G.R.J. NV

Contactgegevens Meersschaert G.R.J. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meersschaert G.R.J. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meersschaert G.R.J. NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noordlaan 37 8520 Kuurne, België

Telefoon (phone): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

Fax (fax): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meersschaert G.R.J. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meersschaert G.R.J. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meersschaert G.R.J. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meersschaert G.R.J. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meersschaert G.R.J. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meersschaert G.R.J. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meersschaert G.R.J. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meersschaert G.R.J. NV
Products information Meersschaert G.R.J. NV

BTW identificatienummer (tax): BE09211456298
Ondernemingsnummer: 5275878906
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 228,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Special-purpose looms

Product categorie (product category): Special-Purpose Looms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meersschaert G.R.J. NV
(Get full report from official database of BE for Meersschaert G.R.J. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meersschaert G.R.J. NV
Addition kinds of activities for Meersschaert G.R.J. NV

504402. Kopieerapparatuur | Copying equipment
34890100. Kanonnen, houwers, mortieren en aanverwante apparatuur | Guns, howitzers, mortars, and related equipment
35470204. Hot strip mill machines | Hot strip mill machinery
50720302. Zaagbladen | Saw blades
86219902. Architect vereniging | Architect association

Werken bij Meersschaert G.R.J. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meersschaert G.R.J. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meersschaert G.R.J. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meersschaert G.R.J. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Monteur Staalbouw (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Hamont-Achel zijn wij op zoek naar jou. Onze klant actief in staal constructies doet internationale projecten zowel in Europa als Azië. Je start met projecten in eigen regio. Indien je ervoor openstaat om verdere projecten te doen, kan je dit altijd aangeven. Zij werken bijvoorbeeld ook in attractieparken en hier kan jij aan meewerken. Je vertrekt, afhankelijk van de planning ’s morgensvroeg. Verder kan het zijn dat ze regelmatig een overnachting doen dus hier dien je wel voor open te staan.

  • Torenkraanbestuurder bovendraaier met afstandsbediening (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder met attest voor een bovendraaier met afstandsbediening. Wanneer je niet aan het kranen bent help je vooral mee met het bekisten en metselen. (50%-50%)

  • WASSERIJMEDEWERKER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een wasserij in de regio zijn we dringend op zoek naar een wasserijmedewerker. Je wordt polyvalent ingezet en dit voornamelijk aan de strijkrol.

  • Lab Technician (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • JOBSTUDENT DEGUSTATIE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Studentenjob

    We zijn voor onze klant Centercourt op zoek naar studenten om te werken op zaterdag regio Roeselare en regio Kust. Dit om af en toe een degustatie te geven. Het is de bedoeling dat u een stand opzet in een supermarkt of drankenhandel, proevertjes uitschenkt, mensen bedient en eventueel wat meer uitleg geeft over het drankje.

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

  • Senior auditor omgeving Limburg met aantrekkelijk salarispakket (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BECKERS, LOENDERS & CO

    Type: Vaste Job

    Ons kantoor, gelegen in Kermt (Hasselt) is op zoek naar een senior auditor om het team te versterken. Wij zijn een kleinschalig kantoor met voornamelijk middelgrote klanten in de omgeving Limburg en Kempen. Als senior auditor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de audits en de controle van jaarrekening. Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van de interim audits alsook de algemene administratie die hierbij komt kijken. Verder ben je mee verantwoordelijk voor het opstellen van controleverslagen bij een inbreng in natura, fusie-splitsing, omzetting, ontbinding,...

  • Studiecoach begeleiding (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LEER- en STUDIECENTRUM VERNADSKI

    Type: Flexijob

    Als studiecoach vertrek je vanuit de situatie van de student/klant. Je gaat in overleg met kantoor Vernadski aan de slag met toepasbare communicatieve vaardigheden die leiden naar goede resultaaten. Je maakt samen met de student/klant een studieplan op en leert hem/haar een goede studiemethodiek aan. Goede coaching zorgt voor tevreden student/klant én coach door het verhogen van motivatie, prestaties en resultaten. Momenteel plaatsen van tewerkstelling : Regio Tielt en Regio Kortrijk --> studiebegeleiding en Regio Kortrijk --> Studiecoach Frans

Zoek naar antwoorden van Meersschaert G.R.J. NV in sociale netwerken
Look for responds of Meersschaert G.R.J. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meersschaert G.R.J. NV. Laat een reactie achter voor Meersschaert G.R.J. NV. Meersschaert G.R.J. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meersschaert G.R.J. NV. Leave a respond for Meersschaert G.R.J. NV. Meersschaert G.R.J. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meersschaert G.R.J. NV op de google maps. Adres en contacten Meersschaert G.R.J. NV
Location of Meersschaert G.R.J. NV on the google maps. Address and contacts of Meersschaert G.R.J. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Meersschaert G.R.J. NV Meersschaert G.R.J. NV: Martha M | Hotel Bat | JACQUES PH | MAXI G.B. | VANGANSEWINKEL

Other related companies as Meersschaert G.R.J. NV: Martha M | Hotel Bat | JACQUES PH | MAXI G.B. | VANGANSEWINKEL

Meersschaert G.R.J. NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meersschaert G.R.J. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09211456298. Het bedrijf Meersschaert G.R.J. NV bevindt zich op het adres: Noordlaan 37 8520 Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 228,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Special-Purpose Looms. Lijst met producten zijn Special-purpose looms.
De hoofdactiviteit van Meersschaert G.R.J. NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meersschaert G.R.J. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meersschaert G.R.J. NV, openstaande posities, locatie van Meersschaert G.R.J. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Meersschaert G.R.J. NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meersschaert G.R.J. NV, company assigned to the tax number BE09211456298. The company Meersschaert G.R.J. NV is located at the address: Noordlaan 37 8520 Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 228,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Special-Purpose Looms. List of products are Special-purpose looms.
The main activity of Meersschaert G.R.J. NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Meersschaert G.R.J. NV is not available. You also can look at reviews of Meersschaert G.R.J. NV, open positions, location of Meersschaert G.R.J. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meersschaert G.R.J. NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meersschaert G.R.J. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meersschaert G.R.J. NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meersschaert G.R.J. NV, employees, financial statistics.