BOONE N.

Contactgegevens BOONE N.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOONE N.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOONE N.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSTRAAT 168; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56412190 (+32-56412190) 56412190 (+32-56412190)

Fax (fax): +32 (71) 785-98-14 +32 (71) 785-98-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOONE N.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOONE N."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOONE N."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOONE N., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOONE N.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOONE N., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOONE N.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOONE N.
Products information BOONE N.

BTW identificatienummer (tax): BE08845336914
Ondernemingsnummer: 1555633544
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in BOONE N. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speciaalzaken; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOONE N.
(Get full report from official database of BE for BOONE N.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOONE N.
Addition kinds of activities for BOONE N.

372400. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
509499. Sieraden en edelstenen, nec | Jewelry and precious stones, nec
17419905. Marmeren metselwerk, buitenbouw | Marble masonry, exterior construction
28340502. Belladonna farmaceutische preparaten | Belladonna pharmaceutical preparations
28340605. zetpillen | Suppositories
45139900. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
72990104. Scalp behandeling service | Scalp treatment service
76991601. Gas reparatie service | Gas appliance repair service

Werken bij BOONE N.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOONE N.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOONE N.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOONE N.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende bandencentrale in de omgeving van Ninove zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Jouw taken: Je zet de te verwisselen banden reeds klaar. Je verwisseld de banden. Je zet de te bewaren banden volgens een systeem terug in het magazijn

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • 1ste verkoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als eerste verkoopmedewerker voor onze winkel gelegen in Roeselare krijg je bepaalde taken toegewezen: verkoop van goederen informeren en adviseren over alle goederen assistentie bieden aan de logistieke medewerkers opmaken van de inventaris je kan een winkel openen en sluiten monteren van toonmodellen presentatie van de winkel invullen van de bestelbon' s klanten bijstaan in de verkoop collega's coachen toffe settingen uitzetten de winkel aankleden naar een aangenaam winkelbeeld

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

    Regio: LEFFINGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Buggenhout/Opdorp (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Jobstudent winkelbediende Biowinkel Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Blauw Kasteel

    Type: Studentenjob

    Bioboerderij Blauw Kasteel is op zoek naar een gemotiveerde jobstudent (jobstudent) voor haar biowinkel in Knokke die het team bijstaat tijdens weekends en schoolvakanties. De winkel biedt een ruim assortiment biologische producten aan waarbij waarden als duurzaamheid en gezondheid centraal staan. Daarenboven proberen we voorrang te geven aan producten van lokale producenten.We werken met een jong en gemotiveerd team dat over een grondige kennis van biologische producten beschikt. Op bioboerderij Blauw Kasteel in Scheldewindeke worden vooral groenten geteeld. Daarnaast grazen er Ardense Voskopschapen op de eeuwenoude weilanden en wordt het bos op ecologische wijze beheerd. In de historische moestuin vind je vergeten groenten, kleinfruit, kruiden en een hoogstamboomgaard. De biologische groenten worden verdeeld via groentepakketten in de regio Gent en Vlaamse Ardennen en via eigen biowinkels. Voor meer informatie kan je terecht op www.blauwkasteel.be. FUNCTIEOMSCHRIJVING • kassa, producten labelen, winkel proper houden, rekken aanvullen • je verzorgt met de rest van het team de aankleding en uitstraling van de winkel • je geeft de klanten correcte informatie over voeding en gezondheid

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

Zoek naar antwoorden van BOONE N. in sociale netwerken
Look for responds of BOONE N. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOONE N.. Laat een reactie achter voor BOONE N.. BOONE N. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOONE N.. Leave a respond for BOONE N.. BOONE N. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOONE N. op de google maps. Adres en contacten BOONE N.
Location of BOONE N. on the google maps. Address and contacts of BOONE N.

Andere gerelateerde bedrijven als come BOONE N. BOONE N.: FLINITIATIVE MÉDIA SA | Meubar NV | Data Translations NV | CURA FORM | DE BAERE

Other related companies as BOONE N.: FLINITIATIVE MÉDIA SA | Meubar NV | Data Translations NV | CURA FORM | DE BAERE

BOONE N. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOONE N., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08845336914. Het bedrijf BOONE N. bevindt zich op het adres: KORTRIJKSTRAAT 168; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 807,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Speciaalzaken; Woningbouw. Producten gemaakt in BOONE N. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOONE N. is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOONE N. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOONE N., openstaande posities, locatie van BOONE N. op de kaart.

BOONE N. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOONE N., company assigned to the tax number BE08845336914. The company BOONE N. is located at the address: KORTRIJKSTRAAT 168; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 807,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Speciaalzaken; Woningbouw. Products created in BOONE N. were not found.
The main activity of BOONE N. is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOONE N. is not available. You also can look at reviews of BOONE N., open positions, location of BOONE N. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOONE N., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOONE N., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOONE N., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOONE N., employees, financial statistics.