Algemene Bouw & Grondwerken Boon

Contactgegevens Algemene Bouw & Grondwerken Boon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Bouw & Grondwerken Boon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Bouw & Grondwerken Boon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Volkaertwegel 19A 9200 Grembergen (Dendermonde), België

Telefoon (phone): +32 (86) 855-78-62 +32 (86) 855-78-62

Fax (fax): +32 (53) 341-29-91 +32 (53) 341-29-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Bouw & Grondwerken Boon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Bouw & Grondwerken Boon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Bouw & Grondwerken Boon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Bouw & Grondwerken Boon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Bouw & Grondwerken Boon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Bouw & Grondwerken Boon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Bouw & Grondwerken Boon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Bouw & Grondwerken Boon
Products information Algemene Bouw & Grondwerken Boon

BTW identificatienummer (tax): BE06702453613
Ondernemingsnummer: 1265045166
Hoofdstad (capital): 508,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 731,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Algemene Bouw & Grondwerken Boon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Bouw & Grondwerken Boon
(Get full report from official database of BE for Algemene Bouw & Grondwerken Boon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Bouw & Grondwerken Boon
Addition kinds of activities for Algemene Bouw & Grondwerken Boon

265502. Vezelbakjes, trommels en containers | Fiber cans, drums, and containers
22520000. Hosiery, nec | Hosiery, nec
24260102. Stoelen stoelen, hardhout | Chair seats, hardwood
28210208. Polymethylmethacrylaatharsen, plexiglas | Polymethyl methacrylate resins, plexiglass
28340601. Astringenten, medicijn | Astringents, medicinal
28340805. Tincturen, farmaceutisch | Tinctures, pharmaceutical
28990407. Pyrotechnische munitie: fakkels, signalen, raketten, enz. | Pyrotechnic ammunition: flares, signals, rockets, etc.
44999900. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
56619903. Laarzen van mannen | Men's boots
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids

Werken bij Algemene Bouw & Grondwerken Boon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Bouw & Grondwerken Boon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Bouw & Grondwerken Boon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Bouw & Grondwerken Boon. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

  • Student medewerker groenten en fruit winkel (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Je taken zijn oa opruimen, borstelen, rekken met groenten en fruit vullen, afwassen, bestellingen klaar maken.

  • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

  • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TriFinance Belgium

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

  • Personal/functional trainer GetFit!Antwerp (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GETFIT!

    Type: Zelfstandige activiteit

    GetFit! Antwerp is een opstartende zaak gespecialiseerd in Personal & Functional Training, Yoga, groepslessen (o.a. bootcamps/ rugscholing) en gezondheidsadvies! Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer om op zelfstandige basis ons team te komen versterken! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om mensen professioneel te begeleiden naar het doel dat ze wensen te bereiken rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Je bent een luisterend oor voor de klant en zorgt voor trainingen op maat. Hiervoor maak je gebruik van trainingsschema’s. Je beschikt over een grote kennis anatomie en fysiologie en zorgt voor trainingsschema’s die aangepast kunnen worden aan mogelijke blessures van de klant! Wij vinden het zeer belangrijk dat ons team zich actief inzet om na te denken en te zoeken naar nieuwe trainingsmodaliteiten en je bent bereid om je hiervoor bij te scholen!

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: MAGNUS feestzaal

    Type: Flexijob

    Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

Zoek naar antwoorden van Algemene Bouw & Grondwerken Boon in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Bouw & Grondwerken Boon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Bouw & Grondwerken Boon. Laat een reactie achter voor Algemene Bouw & Grondwerken Boon. Algemene Bouw & Grondwerken Boon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Bouw & Grondwerken Boon. Leave a respond for Algemene Bouw & Grondwerken Boon. Algemene Bouw & Grondwerken Boon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Bouw & Grondwerken Boon op de google maps. Adres en contacten Algemene Bouw & Grondwerken Boon
Location of Algemene Bouw & Grondwerken Boon on the google maps. Address and contacts of Algemene Bouw & Grondwerken Boon

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Bouw & Grondwerken Boon Algemene Bouw & Grondwerken Boon: POMPES FUNبBRES COBAUX | STEFAN FOETS | Fallem SPRL | LA MAISON DU PORTE-PLUME | MAURICE YZEWYN

Other related companies as Algemene Bouw & Grondwerken Boon: POMPES FUNبBRES COBAUX | STEFAN FOETS | Fallem SPRL | LA MAISON DU PORTE-PLUME | MAURICE YZEWYN

Algemene Bouw & Grondwerken Boon is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Bouw & Grondwerken Boon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06702453613. Het bedrijf Algemene Bouw & Grondwerken Boon bevindt zich op het adres: Volkaertwegel 19A 9200 Grembergen (Dendermonde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 508,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 731,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Algemene Bouw & Grondwerken Boon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Bouw & Grondwerken Boon is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Bouw & Grondwerken Boon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Bouw & Grondwerken Boon, openstaande posities, locatie van Algemene Bouw & Grondwerken Boon op de kaart.

Algemene Bouw & Grondwerken Boon is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algemene Bouw & Grondwerken Boon, company assigned to the tax number BE06702453613. The company Algemene Bouw & Grondwerken Boon is located at the address: Volkaertwegel 19A 9200 Grembergen (Dendermonde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 508,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 731,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Algemene Bouw & Grondwerken Boon were not found.
The main activity of Algemene Bouw & Grondwerken Boon is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Bouw & Grondwerken Boon is not available. You also can look at reviews of Algemene Bouw & Grondwerken Boon, open positions, location of Algemene Bouw & Grondwerken Boon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Bouw & Grondwerken Boon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Bouw & Grondwerken Boon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Bouw & Grondwerken Boon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Bouw & Grondwerken Boon, employees, financial statistics.