Nemery & Calmejane SA

Contactgegevens Nemery & Calmejane SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nemery & Calmejane SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nemery & Calmejane SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Snijbos 2; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België

Telefoon (phone): 02 502 81 04 (+32-02 502 81 04) 02 502 81 04 (+32-02 502 81 04)

Fax (fax): 02 466 26 35 (+32-02 466 26 35) 02 466 26 35 (+32-02 466 26 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nemery & Calmejane SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nemery & Calmejane SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nemery & Calmejane SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nemery & Calmejane SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nemery & Calmejane SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nemery & Calmejane SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nemery & Calmejane SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nemery & Calmejane SA
Products information Nemery & Calmejane SA

BTW identificatienummer (tax): BE09617950439
Ondernemingsnummer: 3019287109
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Nemery & Calmejane SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Souvenirs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nemery & Calmejane SA
(Get full report from official database of BE for Nemery & Calmejane SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nemery & Calmejane SA
Addition kinds of activities for Nemery & Calmejane SA

282399. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
566100. Schoenenwinkels | Shoe stores
20330401. Artisjokken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Artichokes: packaged in cans, jars, etc.
35110204. Stoomgouverneurs | Steam governors
39490606. Waterski's | Water skis
50840801. Transportsystemen | Conveyor systems
51999923. Variety winkelwaarschuwingen | Variety store merchandise
73190000. Reclame, anders | Advertising, nec
93110205. Schatkist kantoor, regering | Treasurers' office, government

Werken bij Nemery & Calmejane SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nemery & Calmejane SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nemery & Calmejane SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nemery & Calmejane SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

  • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent bediende (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor verschillende administratieve taken en ondersteunt verschillende afdelingen.

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Arhs Developments - Superstar UX/UI Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description of the open position The ARηs Group is looking for a UX/UI Designer to join its cross-projects design team that can both provide a “Waaow” effect and an outstanding user experience with a strong mobile taste. The Design Team, works on the different projects of the group on applications used by a dozen, to millions of users. You will strengthen this team by working in particular on our mobile application projects and products. We believe that the design is essential for the success of a project; therefore, we are looking also for a UX/UI Designer that is open-minded, loves getting user validation and is not afraid of a user-centred design process. This means working within our Design Team, helping the team to define goals and strategy, designing solutions together, and iterating until we reach the expected level of quality. As a UX/UI Designer, you will Create outstanding user experiences regarding web and mobile applications; Advise/coach our teams on user-centred design process and best practices; Meet regularly with our clients to capture their needs and understand their requirements; Translate concepts into wireframes that lead to intuitive user experiences; Facilitate client's product visions by researching, conceiving, wireframing, sketching, prototyping, and mocking up user experiences for digital products; Analysing user feedback and activity, and iterating to enhance the user experience; Design and deliver wireframes, user stories, user journeys, and mockups optimized for a wide range of devices and interfaces; Identify design problems and devise elegant solutions Advise/coach our teams on UI best practices; Be a driver of change and innovation within the company. What we expect from you We are looking for a designer Creative, curious and capable of thinking out of the box; Expertise in designing UI/UX using your favourite tooling (as examples: InVision, UXPin, Sketch, Balsamiq, Adobe XD...); Extensive experience in using UX design best practices to design solutions, and a deep understanding of mobile-first and responsive design. With a deep sense of pedagogy and user-centred minded; Autonomous, dynamic and continuously up-to-date with latest trends/techniques; Keen for new challenges; Team player; Open to feedback; Good at parallelising work on several projects; With three or more years of UX design experience. With a portfolio or samples of work demonstrating experience; Proven experience in mobile application UX/UI design; With good command of English. Bonus. You will delight us if you also have experience/knowledge in Agile practices (Scrum); In mobile design guidelines for the different mobile platforms; Designing for accessibility.

  • Barmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GINOA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexijob - barmedewerker (eventueel zaal) - ervaring is een pluspunt Ben jij de geknipte kandidaat, laat dan gerust iets van je horen en stuur ons een mailtje met cv en we contacteren je verder.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Flexijob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van Nemery & Calmejane SA in sociale netwerken
Look for responds of Nemery & Calmejane SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nemery & Calmejane SA. Laat een reactie achter voor Nemery & Calmejane SA. Nemery & Calmejane SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nemery & Calmejane SA. Leave a respond for Nemery & Calmejane SA. Nemery & Calmejane SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nemery & Calmejane SA op de google maps. Adres en contacten Nemery & Calmejane SA
Location of Nemery & Calmejane SA on the google maps. Address and contacts of Nemery & Calmejane SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Nemery & Calmejane SA Nemery & Calmejane SA: EIKENHOF | CIPE BELGIUM | WALBRECQ ET CIE | CAROLUS PEETERS | FA. PELEMAN N. & C.

Other related companies as Nemery & Calmejane SA: EIKENHOF | CIPE BELGIUM | WALBRECQ ET CIE | CAROLUS PEETERS | FA. PELEMAN N. & C.

Nemery & Calmejane SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nemery & Calmejane SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09617950439. Het bedrijf Nemery & Calmejane SA bevindt zich op het adres: Snijbos 2; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Souvenirs. Producten gemaakt in Nemery & Calmejane SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nemery & Calmejane SA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nemery & Calmejane SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nemery & Calmejane SA, openstaande posities, locatie van Nemery & Calmejane SA op de kaart.

Nemery & Calmejane SA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nemery & Calmejane SA, company assigned to the tax number BE09617950439. The company Nemery & Calmejane SA is located at the address: Snijbos 2; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Souvenirs. Products created in Nemery & Calmejane SA were not found.
The main activity of Nemery & Calmejane SA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Nemery & Calmejane SA is not available. You also can look at reviews of Nemery & Calmejane SA, open positions, location of Nemery & Calmejane SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nemery & Calmejane SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nemery & Calmejane SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nemery & Calmejane SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nemery & Calmejane SA, employees, financial statistics.