KANTHUISJE SINT-MICHIEL

Contactgegevens KANTHUISJE SINT-MICHIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KANTHUISJE SINT-MICHIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KANTHUISJE SINT-MICHIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HELLESTRAAT 4; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34806271 (+32-34806271) 34806271 (+32-34806271)

Fax (fax): +32 (84) 693-20-71 +32 (84) 693-20-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KANTHUISJE SINT-MICHIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KANTHUISJE SINT-MICHIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KANTHUISJE SINT-MICHIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KANTHUISJE SINT-MICHIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KANTHUISJE SINT-MICHIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KANTHUISJE SINT-MICHIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KANTHUISJE SINT-MICHIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KANTHUISJE SINT-MICHIEL
Products information KANTHUISJE SINT-MICHIEL

BTW identificatienummer (tax): BE03139312744
Ondernemingsnummer: 4833129882
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Type de Musée: Musées de l?Artisanat.. Types d'Articles: Artisanat.

Product categorie (product category): Souvenirs and objets artisanaux. Musées and patrimoine culturel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KANTHUISJE SINT-MICHIEL
(Get full report from official database of BE for KANTHUISJE SINT-MICHIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KANTHUISJE SINT-MICHIEL
Addition kinds of activities for KANTHUISJE SINT-MICHIEL

7215. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
738906. Interieurontwerp diensten | Interior design services
27419907. Racing vormen en programma's: alleen publiceren, niet afdrukken | Racing forms and programs: publishing only, not printing
60369900. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec
61629900. Hypotheekbanken en correspondenten, anders | Mortgage bankers and correspondents, nec
80110515. Patholoog | Pathologist
80210105. orthodontist | Orthodontist
96610403. Ruimte onderzoek en technologie, provincie overheid | Space research and technology, county government

Werken bij KANTHUISJE SINT-MICHIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KANTHUISJE SINT-MICHIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KANTHUISJE SINT-MICHIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KANTHUISJE SINT-MICHIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • Elektro -monteur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BUTLER TECH

    Type: Vaste Job

    Elektriciteitswerken Industrieel Cross-wiring Van A tot Z

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van KANTHUISJE SINT-MICHIEL in sociale netwerken
Look for responds of KANTHUISJE SINT-MICHIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KANTHUISJE SINT-MICHIEL. Laat een reactie achter voor KANTHUISJE SINT-MICHIEL. KANTHUISJE SINT-MICHIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KANTHUISJE SINT-MICHIEL. Leave a respond for KANTHUISJE SINT-MICHIEL. KANTHUISJE SINT-MICHIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KANTHUISJE SINT-MICHIEL op de google maps. Adres en contacten KANTHUISJE SINT-MICHIEL
Location of KANTHUISJE SINT-MICHIEL on the google maps. Address and contacts of KANTHUISJE SINT-MICHIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come KANTHUISJE SINT-MICHIEL KANTHUISJE SINT-MICHIEL: ECS Electro Cablage B.V.B.A. | Software Innovations | JOSEPH MEUNIER | HUIS ANSELMO | Paci Fabienne

Other related companies as KANTHUISJE SINT-MICHIEL: ECS Electro Cablage B.V.B.A. | Software Innovations | JOSEPH MEUNIER | HUIS ANSELMO | Paci Fabienne

KANTHUISJE SINT-MICHIEL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KANTHUISJE SINT-MICHIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03139312744. Het bedrijf KANTHUISJE SINT-MICHIEL bevindt zich op het adres: HELLESTRAAT 4; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 427,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Souvenirs and objets artisanaux. Musées and patrimoine culturel. Lijst met producten zijn Type de Musée: Musées de l?Artisanat.. Types d'Articles: Artisanat..
De hoofdactiviteit van KANTHUISJE SINT-MICHIEL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KANTHUISJE SINT-MICHIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KANTHUISJE SINT-MICHIEL, openstaande posities, locatie van KANTHUISJE SINT-MICHIEL op de kaart.

KANTHUISJE SINT-MICHIEL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is KANTHUISJE SINT-MICHIEL, company assigned to the tax number BE03139312744. The company KANTHUISJE SINT-MICHIEL is located at the address: HELLESTRAAT 4; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 427,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Souvenirs and objets artisanaux. Musées and patrimoine culturel. List of products are Type de Musée: Musées de l?Artisanat.. Types d'Articles: Artisanat..
The main activity of KANTHUISJE SINT-MICHIEL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KANTHUISJE SINT-MICHIEL is not available. You also can look at reviews of KANTHUISJE SINT-MICHIEL, open positions, location of KANTHUISJE SINT-MICHIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KANTHUISJE SINT-MICHIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KANTHUISJE SINT-MICHIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KANTHUISJE SINT-MICHIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KANTHUISJE SINT-MICHIEL, employees, financial statistics.