DE WINDT

Contactgegevens DE WINDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WINDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WINDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOENDERSTRAAT 18; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93694612 (+32-93694612) 93694612 (+32-93694612)

Fax (fax): +32 (59) 529-35-90 +32 (59) 529-35-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WINDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WINDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WINDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WINDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WINDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WINDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WINDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WINDT
Products information DE WINDT

BTW identificatienummer (tax): BE05045989990
Ondernemingsnummer: 9110656738
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Papeterie.. Types d'Articles: Articles de P?ques,Articles de No?l.

Product categorie (product category): Souvenirs and objets artisanaux. Fournitures de bureau

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WINDT
(Get full report from official database of BE for DE WINDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WINDT
Addition kinds of activities for DE WINDT

207702. Marine vetten, oliën en maaltijden | Marine fats, oils, and meals
799101. Fysieke fitnessclubs met trainingsapparatuur | Physical fitness clubs with training equipment
22979901. Gebonden vezel weefsels, behalve vilt | Bonded-fiber fabrics, except felt
28419906. Textielzeep | Textile soap
31439900. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
35320302. Brekers, stationair | Crushers, stationary
36339901. Strijkijzers en mangels, huishoudens | Ironers and mangles, household
80110105. Interne geneeskunde, arts / chirurg | Internal medicine, physician/surgeon

Werken bij DE WINDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WINDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WINDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WINDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • Calculator M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER te Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als commercieel medewerker. Je bent de rechterhand van de Branch Manager op commercieel en administratief vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot uitbaten van het CDC om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je staat je collega's bij in het atelier met het uitvoeren van Repairs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Branch Manager. Volgende elementen behoren tot je takenpakket: Onthaal van de klant zowel bij het binnenbrengen als bij het afhalen van de wagen en zorgt voor een onvergetelijke service Adviseren van de klant, over vervangingen en herstellingen, zowel in het filiaal als aan de telefoon Verzorgen van de facturatie en de administratie verbonden aan de jobs (bijvoorbeeld garanties, mobiele service, etc.). Je staat je collega's bij in het atelier bij hoge werkdruk met het uitvoeren van repairs en identities en helpt hen bij het plaatsen van autoruiten. Regelmatig contacteren van andere diensten voor afhandeling van klantendossiers (Logistics, CCC, Boekhouding, Customer Solutions, ...) Meewerken aan de promotie van het Carglass® productengamma Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en voert de controle uit bij ontvangst van de levering

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

  • Enthousiaste vrachtwagenchauffeur C - Ginstberg - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur bij Ginstbronnen sta je dagelijks in voor het correct leveren van de bestellingen van onze Ginstberg waters en frisdranken bij onze klanten, drankenhandelaars en zorgcentra. Hierbij is ook het correct invullen van de leverbon van belang. De bestellingen worden door jezelf klaargemaakt, gestapeld vanuit het magazijn en geladen op de vrachtwagen met behulp van een heftruck. Je helpt onze klanten om de goederen netjes in hun magazijn te plaatsen. Daarnaast werken we samen in team. Andere taken zoals het stapelen en sorteren van leeggoed, ordenen van de goederen,reinigen van het rollend materiaal worden ook door de chauffeur uitgevoerd. Fysieke arbeid schrikt je niet af. Ons bedrijf valt onder paritair comité 118 van de voedingsnijverheid. Je start elke dag om 6 uur vanuit Oosterzele.

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ROSENBURG

    Type: Flexijob

    Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

Zoek naar antwoorden van DE WINDT in sociale netwerken
Look for responds of DE WINDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WINDT. Laat een reactie achter voor DE WINDT. DE WINDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WINDT. Leave a respond for DE WINDT. DE WINDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WINDT op de google maps. Adres en contacten DE WINDT
Location of DE WINDT on the google maps. Address and contacts of DE WINDT

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WINDT DE WINDT: ALL SERVICE DE CREUS | LEPAGE JOSEPH & PIERRE | RCS | ZANZEN/ERNST ZANZEN | U.E.D.H. sa

Other related companies as DE WINDT: ALL SERVICE DE CREUS | LEPAGE JOSEPH & PIERRE | RCS | ZANZEN/ERNST ZANZEN | U.E.D.H. sa

DE WINDT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WINDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05045989990. Het bedrijf DE WINDT bevindt zich op het adres: HOENDERSTRAAT 18; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 722,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Souvenirs and objets artisanaux. Fournitures de bureau. Lijst met producten zijn Produits: Papeterie.. Types d'Articles: Articles de P?ques,Articles de No?l..
De hoofdactiviteit van DE WINDT is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WINDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WINDT, openstaande posities, locatie van DE WINDT op de kaart.

DE WINDT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WINDT, company assigned to the tax number BE05045989990. The company DE WINDT is located at the address: HOENDERSTRAAT 18; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 722,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Souvenirs and objets artisanaux. Fournitures de bureau. List of products are Produits: Papeterie.. Types d'Articles: Articles de P?ques,Articles de No?l..
The main activity of DE WINDT is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WINDT is not available. You also can look at reviews of DE WINDT, open positions, location of DE WINDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WINDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WINDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WINDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WINDT, employees, financial statistics.