TURQUOISE/SOLECOM

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • TURQUOISE/SOLECOM
Private companiesMotion Pictures • TURQUOISE/SOLECOM

Contactgegevens TURQUOISE/SOLECOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TURQUOISE/SOLECOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

TURQUOISE/SOLECOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE WAND 101; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22684747 (+32-22684747) 22684747 (+32-22684747)

Fax (fax): +32 (12) 301-49-32 +32 (12) 301-49-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TURQUOISE/SOLECOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TURQUOISE/SOLECOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TURQUOISE/SOLECOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TURQUOISE/SOLECOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TURQUOISE/SOLECOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TURQUOISE/SOLECOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TURQUOISE/SOLECOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TURQUOISE/SOLECOM
Products information TURQUOISE/SOLECOM

BTW identificatienummer (tax): BE07837066650
Ondernemingsnummer: 1181274414
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 627,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types d'Articles: Bijoux Imitations.

Product categorie (product category): Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TURQUOISE/SOLECOM
(Get full report from official database of BE for TURQUOISE/SOLECOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor TURQUOISE/SOLECOM
Addition kinds of activities for TURQUOISE/SOLECOM

267199. Papier; | Paper; coated and laminated packaging, nec
491100. Elektrische diensten | Electric services
28420201. Autolak | Automobile polish
50910502. Gymnasium apparatuur | Gymnasium equipment
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids

Werken bij TURQUOISE/SOLECOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TURQUOISE/SOLECOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TURQUOISE/SOLECOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TURQUOISE/SOLECOM. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

  • HALFAUTOMAAT LASSER 7267375 / 463 C (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een HALFAUTOMAAT LASSER in de regio van Oudenaarde. In deze leuke en afwisselende job, zal je instaan voor het lassen van stalen a.d.h.v. een technische tekening (halfautomaat). Bovendien zal je inspringen bij het boren, zagen en monteren van verschillende onderdelen. Je zorgt telkens voor een nette en aangename werkplaats.

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een machine operator. Takenpakket: - Het bedienen van diverse machines - Laden en lossen - Slijpen, branden, ...

  • Huishoudelijke Hulp (regio Harelbeke) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques neem je allerlei huishoudelijke taken voor je rekening bij mensen thuis. Dat kan zijn: poetsen, ramen wassen, strijken, ...

  • JOBSTUDENT WINKELMEDEWERKER (Lier) M/V (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SNOEYS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) voor onze vestiging in Lier.

  • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

  • Weekendhulp MD Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI

    Type: Studentenjob

    Als weekendhelper(ster) werk je als fashion advisor en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

Zoek naar antwoorden van TURQUOISE/SOLECOM in sociale netwerken
Look for responds of TURQUOISE/SOLECOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor TURQUOISE/SOLECOM. Laat een reactie achter voor TURQUOISE/SOLECOM. TURQUOISE/SOLECOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TURQUOISE/SOLECOM. Leave a respond for TURQUOISE/SOLECOM. TURQUOISE/SOLECOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TURQUOISE/SOLECOM op de google maps. Adres en contacten TURQUOISE/SOLECOM
Location of TURQUOISE/SOLECOM on the google maps. Address and contacts of TURQUOISE/SOLECOM

Andere gerelateerde bedrijven als come TURQUOISE/SOLECOM TURQUOISE/SOLECOM: AUX GLORIETTES | Huibers Marc BVBA | POOL COVER SA | Grenier Christian-Pascal | ACTUEL GP

Other related companies as TURQUOISE/SOLECOM: AUX GLORIETTES | Huibers Marc BVBA | POOL COVER SA | Grenier Christian-Pascal | ACTUEL GP

TURQUOISE/SOLECOM is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TURQUOISE/SOLECOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07837066650. Het bedrijf TURQUOISE/SOLECOM bevindt zich op het adres: RUE DE WAND 101; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 627,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Bijoux Imitations..
De hoofdactiviteit van TURQUOISE/SOLECOM is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TURQUOISE/SOLECOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TURQUOISE/SOLECOM, openstaande posities, locatie van TURQUOISE/SOLECOM op de kaart.

TURQUOISE/SOLECOM is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is TURQUOISE/SOLECOM, company assigned to the tax number BE07837066650. The company TURQUOISE/SOLECOM is located at the address: RUE DE WAND 101; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 627,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Types d'Articles: Bijoux Imitations..
The main activity of TURQUOISE/SOLECOM is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TURQUOISE/SOLECOM is not available. You also can look at reviews of TURQUOISE/SOLECOM, open positions, location of TURQUOISE/SOLECOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TURQUOISE/SOLECOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TURQUOISE/SOLECOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TURQUOISE/SOLECOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TURQUOISE/SOLECOM, employees, financial statistics.