JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP
Private companiesEducational Services • JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP

Contactgegevens JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 25; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93665320 (+32-93665320) 93665320 (+32-93665320)

Fax (fax): +32 (69) 728-72-59 +32 (69) 728-72-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP
Products information JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP

BTW identificatienummer (tax): BE05093231201
Ondernemingsnummer: 2913269042
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 518,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types d'Articles: Souvenirs.

Product categorie (product category): Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP
(Get full report from official database of BE for JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP
Addition kinds of activities for JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP

08310202. Gum extractie | Gum extraction
14990406. Scythestone steengroeven | Scythestone quarrying
20230303. Gedroogde melk | Dried milk
22739904. Vloerbekleding: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Floor coverings: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
22999907. Smalle geweven stoffen: linnen, jute, hennep en ramie | Narrow woven fabrics: linen, jute, hemp, and ramie
26790203. Ei kartons, gegoten pulp: gemaakt van aangekocht materiaal | Egg cartons, molded pulp: made from purchased material
34960302. Papierklemmen, gemaakt van gekochte draad | Paper clips, made from purchased wire
35480101. Arc lasers, transformator-gelijkrichter | Arc welders, transformer-rectifier
50850000. Industriële benodigdheden | Industrial supplies
51370503. Slijtage van baby's | Infants' wear

Werken bij JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Waas & Dender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Taxi chauffeur (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Beringse Taxi

    Type: Vaste Job

    vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Optelec

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

  • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Plusj CV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP in sociale netwerken
Look for responds of JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP. Laat een reactie achter voor JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP. JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP. Leave a respond for JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP. JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP op de google maps. Adres en contacten JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP
Location of JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP on the google maps. Address and contacts of JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP: B.T.M. | Bellemans L | Knockaert Ronny BVBA | Duffield Services | Napoleon

Other related companies as JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP: B.T.M. | Bellemans L | Knockaert Ronny BVBA | Duffield Services | Napoleon

JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05093231201. Het bedrijf JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 25; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 518,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Souvenirs..
De hoofdactiviteit van JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP, openstaande posities, locatie van JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP op de kaart.

JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP, company assigned to the tax number BE05093231201. The company JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP is located at the address: KERKSTRAAT 25; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 518,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Types d'Articles: Souvenirs..
The main activity of JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP is not available. You also can look at reviews of JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP, open positions, location of JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAMEL LIFESTYLE & ARTSHOP, employees, financial statistics.