BIKA

Contactgegevens BIKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIKA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEKENSTRAAT 5B; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16222568 (+32-16222568) 16222568 (+32-16222568)

Fax (fax): +32 (19) 255-80-87 +32 (19) 255-80-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIKA
Products information BIKA

BTW identificatienummer (tax): BE03206878662
Ondernemingsnummer: 8422912597
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types d'Articles: Bougies.

Product categorie (product category): Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIKA
(Get full report from official database of BE for BIKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIKA
Addition kinds of activities for BIKA

106199. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium, nec | Ferroalloy ores, except vanadium, nec
17510100. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
22111301. Kruiden, katoen | Crepes, cotton
22410406. gimps | Gimps
30890612. Synthetische hars afgewerkte producten, nec | Synthetic resin finished products, nec
34430111. Gashouders, metalen plaat | Gas holders, metal plate
35599903. Brick making machines | Brick making machinery
51370404. handtassen | Handbags

Werken bij BIKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIKA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Controller Telenet Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Junior Controller zal jouw takenpakket er als volgt uitzien: Maandelijkse controle en aflsuiting invoices & accruals Ondersteuning bieden aan interne en externe audits Monitoren van budgetten en voorstudie jaarverwachtingen (forecasting & end year) Rapporteringen opmaken en oplijsten uit verschillende databases

  • Operator (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden. Aantal dagen en uren zijn overeen te komen.

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • Kinderkinesitherapeut, kinesitherapeut pediatrie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DANIELS-BOEY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut in onze groepspraktijk met baby's, peuters, kleuters, lagere school kinderen en tieners. Je geeft hen therapie omwille van neuromotorische, psychomotorische en/of respiratoire moeilijkheden. Hierbij is het belangrijk zelfstandig te kunnen werken, graag in team te werken en initiatief te kunnen nemen. Op regelmatige basis overleg je met je collega over de cliënten, agenda, behandeling, bijscholingen,... en zoeken we samen naar een zo goed mogelijk therapieplan voor onze cliënten.

  • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Flexijob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van BIKA in sociale netwerken
Look for responds of BIKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIKA. Laat een reactie achter voor BIKA. BIKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIKA. Leave a respond for BIKA. BIKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIKA op de google maps. Adres en contacten BIKA
Location of BIKA on the google maps. Address and contacts of BIKA

Andere gerelateerde bedrijven als come BIKA BIKA: FORTIS | GILBERT DEBRUYNE | FED.VERZEKERINGEN LEVEN/LES ASSURANCES F?D?RALES | FRANS PLATTEEUW | G?TE D'ETAPE

Other related companies as BIKA: FORTIS | GILBERT DEBRUYNE | FED.VERZEKERINGEN LEVEN/LES ASSURANCES F?D?RALES | FRANS PLATTEEUW | G?TE D'ETAPE

BIKA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03206878662. Het bedrijf BIKA bevindt zich op het adres: DEKENSTRAAT 5B; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 592,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Bougies..
De hoofdactiviteit van BIKA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIKA, openstaande posities, locatie van BIKA op de kaart.

BIKA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIKA, company assigned to the tax number BE03206878662. The company BIKA is located at the address: DEKENSTRAAT 5B; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 592,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Types d'Articles: Bougies..
The main activity of BIKA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BIKA is not available. You also can look at reviews of BIKA, open positions, location of BIKA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIKA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIKA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIKA, employees, financial statistics.