ATELIER HET OPEN HUIS

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • ATELIER HET OPEN HUIS
Private companiesOil and Gas Extraction • ATELIER HET OPEN HUIS

Contactgegevens ATELIER HET OPEN HUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER HET OPEN HUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER HET OPEN HUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EKELSTRAAT 118; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14225491 (+32-14225491) 14225491 (+32-14225491)

Fax (fax): +32 (3) 171-28-93 +32 (3) 171-28-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER HET OPEN HUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER HET OPEN HUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER HET OPEN HUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER HET OPEN HUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER HET OPEN HUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER HET OPEN HUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER HET OPEN HUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER HET OPEN HUIS
Products information ATELIER HET OPEN HUIS

BTW identificatienummer (tax): BE02445251464
Ondernemingsnummer: 3006378173
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 773,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types d'Articles: Artisanat.

Product categorie (product category): Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER HET OPEN HUIS
(Get full report from official database of BE for ATELIER HET OPEN HUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER HET OPEN HUIS
Addition kinds of activities for ATELIER HET OPEN HUIS

514801. fruit | Fruits
34990400. Nieuwigheden en cadeauartikelen, waaronder trofeeën | Novelties and giftware, including trophies
35240201. Grasvangers, grasmaaier | Grass catchers, lawn mower
50150203. Gereedschap en uitrusting, gebruikt: automotive | Tools and equipment, used: automotive
50449903. Kluizen en kluisjes | Vaults and safes
50740200. Verwarmingsapparatuur (Hydronic) | Heating equipment (hydronic)
91210200. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local

Werken bij ATELIER HET OPEN HUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER HET OPEN HUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER HET OPEN HUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER HET OPEN HUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker tankstation (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon bedient de klanten : kassa, pomp bedienen, voedingswaren verkopen, nodige documenten meegeven bij verhuur wagen en bij teruggave wagen alles goed controleren. Persoon dient ook de shop en pomp net te onderhouden.

  • Magazijnmedewerker te Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat als magazijnmedewerker aan de slag bij een bedrijf actief in machines gelegen te Waregem / Beveren-Leie. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Je zorgt er voor dat de orders worden klaargemaakt Je neemt de goederen in ontvangst Je bedient de klanten aan de afhaalbalie Je bent mede verantwoordelijk voor het op orde houden van het magazijn Je springt bij waar nodig

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

  • Student zaterdag en zondag (cosmeticawinkel) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Brugge gespecialiseerd in de verkoop van cosmeticaproducten zoeken wij een student(e) die vanaf november tem begin januari de drukker kerstperiode kan helpen opvangen en dit op zaterdag en zondag. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, adviseren van de klanten,...

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Commercieel medewerker verzekeringen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een bank-en verzekeringskantoor in Peer zijn we op zoek naar een commercieel medewerker verzekeringen. Als bediende verzkeringen zal je instaan voor het beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor. Je bent gedreven en hebt interesse in de financiële wereld. Je zoekt uit wat de klant nodig heeft en spot commerciële opportuniteiten die je niet laat liggen. Je staat de klant bij met raad en daad dit zowel voor de dagelijkse verrichtingen als voor gespecialiseerd advies met betrekking tot verzekeringen en consumentenkredieten.

  • ICT Helpdesk / Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: US CONNECT

    Type: Vaste Job

    Als externe ICT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Support Engineer die kan instaan voor het veelzijdige takenpakket van ICT Support aan onze klanten. In de job als ICT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze Business klanten. Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand en soms ook ter plaatse, afhankelijk van de complexiteit van het probleem Ticketing systeem: allerlei vragen beantwoorden i.v.m. storingen, incidenten en corrigerende maatregelen Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en VoIP. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, HyperV, Sonicwall, Acronis, 3CX en HP. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Leerkracht Nederlands (internationaal bedrijf - sector: logistics & inflight management) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar : Taaltrainers Nederlands Om intensieve lessen te geven binnen een internationaal bedrijf in Zaventem Sectors: logistics & inflight management Omschrijving: U staat in voor de lessen Nederlands voor de arbeiders van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten – niveau : beginner) ; U zorgt voor in-company trainingen en legt de nadruk op de professionele context ; U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en focust op de mondelinge vaardigheden ; U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject.

Zoek naar antwoorden van ATELIER HET OPEN HUIS in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER HET OPEN HUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER HET OPEN HUIS. Laat een reactie achter voor ATELIER HET OPEN HUIS. ATELIER HET OPEN HUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER HET OPEN HUIS. Leave a respond for ATELIER HET OPEN HUIS. ATELIER HET OPEN HUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER HET OPEN HUIS op de google maps. Adres en contacten ATELIER HET OPEN HUIS
Location of ATELIER HET OPEN HUIS on the google maps. Address and contacts of ATELIER HET OPEN HUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER HET OPEN HUIS ATELIER HET OPEN HUIS: FLTOPKNIT NV | SAITTA CYCLES SPRL | EURO INDUSTRIAL DIAMOND | Mourlon Beernaert J | All Sign Systems NV

Other related companies as ATELIER HET OPEN HUIS: FLTOPKNIT NV | SAITTA CYCLES SPRL | EURO INDUSTRIAL DIAMOND | Mourlon Beernaert J | All Sign Systems NV

ATELIER HET OPEN HUIS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER HET OPEN HUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02445251464. Het bedrijf ATELIER HET OPEN HUIS bevindt zich op het adres: EKELSTRAAT 118; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 773,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Artisanat..
De hoofdactiviteit van ATELIER HET OPEN HUIS is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER HET OPEN HUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER HET OPEN HUIS, openstaande posities, locatie van ATELIER HET OPEN HUIS op de kaart.

ATELIER HET OPEN HUIS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER HET OPEN HUIS, company assigned to the tax number BE02445251464. The company ATELIER HET OPEN HUIS is located at the address: EKELSTRAAT 118; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 773,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Types d'Articles: Artisanat..
The main activity of ATELIER HET OPEN HUIS is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER HET OPEN HUIS is not available. You also can look at reviews of ATELIER HET OPEN HUIS, open positions, location of ATELIER HET OPEN HUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER HET OPEN HUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER HET OPEN HUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER HET OPEN HUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER HET OPEN HUIS, employees, financial statistics.