'T ATELJEEKE

Particuliere bedrijvenBosbouw • 'T ATELJEEKE
Private companiesForestry • 'T ATELJEEKE

Contactgegevens 'T ATELJEEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T ATELJEEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T ATELJEEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KON. ALBERTSTRAAT 86; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13333237 (+32-13333237) 13333237 (+32-13333237)

Fax (fax): +32 (9) 212-12-11 +32 (9) 212-12-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T ATELJEEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T ATELJEEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T ATELJEEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T ATELJEEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T ATELJEEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T ATELJEEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T ATELJEEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T ATELJEEKE
Products information 'T ATELJEEKE

BTW identificatienummer (tax): BE01577880859
Ondernemingsnummer: 6386322021
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 800,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types d'Articles: Artisanat.

Product categorie (product category): Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T ATELJEEKE
(Get full report from official database of BE for 'T ATELJEEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T ATELJEEKE
Addition kinds of activities for 'T ATELJEEKE

251100. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
565199. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
07210104. Boomgaarden, teelt van | Tree orchards, cultivation of
07230306. Groentebakdiensten | Vegetable packing services
30819903. Tegel, niet-ondersteunde kunststoffen | Tile, unsupported plastics
35320408. Schraperladers, ondergronds | Scraper loaders, underground

Werken bij 'T ATELJEEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T ATELJEEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T ATELJEEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T ATELJEEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

  • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

  • Model based ingenieur (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

  • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Gezocht: Enthousiaste en sociale studenten voor in de eventsector (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

  • teamcoach keuken (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: WZC HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    als teamcoach van de keuken stuur je zowel koks als keuken en logistiek personeel aan. je bent medeverantwoordelijk voor een goede werkgeest binnen jouw team. je staat open voor een samenwerking met de andere teams in het woonzorgcentrum. je stelt menu's samen, doet bestellingen. je maakt de werkplanning van jouw team op. je kunt omgaan met een werkingsbudget. een coachopleding is een pluspunt.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

  • KELNER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RAFAELO

    Type: Flexijob

    Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van 'T ATELJEEKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T ATELJEEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T ATELJEEKE. Laat een reactie achter voor 'T ATELJEEKE. 'T ATELJEEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T ATELJEEKE. Leave a respond for 'T ATELJEEKE. 'T ATELJEEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T ATELJEEKE op de google maps. Adres en contacten 'T ATELJEEKE
Location of 'T ATELJEEKE on the google maps. Address and contacts of 'T ATELJEEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T ATELJEEKE 'T ATELJEEKE: Poncelet Meubles | BUREAU GALLE & PARTNERS | PLUME MENUISERIE | COIFFURE MAGDA | HERFSTVREDE

Other related companies as 'T ATELJEEKE: Poncelet Meubles | BUREAU GALLE & PARTNERS | PLUME MENUISERIE | COIFFURE MAGDA | HERFSTVREDE

'T ATELJEEKE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T ATELJEEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01577880859. Het bedrijf 'T ATELJEEKE bevindt zich op het adres: KON. ALBERTSTRAAT 86; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 800,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Types d'Articles: Artisanat..
De hoofdactiviteit van 'T ATELJEEKE is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T ATELJEEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T ATELJEEKE, openstaande posities, locatie van 'T ATELJEEKE op de kaart.

'T ATELJEEKE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T ATELJEEKE, company assigned to the tax number BE01577880859. The company 'T ATELJEEKE is located at the address: KON. ALBERTSTRAAT 86; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 800,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Types d'Articles: Artisanat..
The main activity of 'T ATELJEEKE is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T ATELJEEKE is not available. You also can look at reviews of 'T ATELJEEKE, open positions, location of 'T ATELJEEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T ATELJEEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T ATELJEEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T ATELJEEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T ATELJEEKE, employees, financial statistics.