Dieu Benny Quality Projects

Particuliere bedrijvenBosbouw • Dieu Benny Quality Projects
Private companiesForestry • Dieu Benny Quality Projects

Contactgegevens Dieu Benny Quality Projects: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dieu Benny Quality Projects: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dieu Benny Quality Projects

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torenstraat 21  Box 2 3730 Werm (Hoeselt), België

Telefoon (phone): +32 (10) 465-19-69 +32 (10) 465-19-69

Fax (fax): +32 (84) 567-16-78 +32 (84) 567-16-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dieu Benny Quality Projects: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dieu Benny Quality Projects"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dieu Benny Quality Projects"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dieu Benny Quality Projects, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dieu Benny Quality Projects. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dieu Benny Quality Projects, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dieu Benny Quality Projects. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dieu Benny Quality Projects
Products information Dieu Benny Quality Projects

BTW identificatienummer (tax): BE06535461425
Ondernemingsnummer: 9148834228
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Dieu Benny Quality Projects zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dieu Benny Quality Projects
(Get full report from official database of BE for Dieu Benny Quality Projects)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dieu Benny Quality Projects
Addition kinds of activities for Dieu Benny Quality Projects

342199. Bestek, nec | Cutlery, nec
35520200. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
35890103. Food warming apparatuur, commercieel | Food warming equipment, commercial
48220207. Teletypewriter diensten | Teletypewriter services
73899948. Zwembad en hot tub service en onderhoud | Swimming pool and hot tub service and maintenance
82110210. Privé beroeps- / technische school | Private vocational/technical school

Werken bij Dieu Benny Quality Projects: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dieu Benny Quality Projects: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dieu Benny Quality Projects. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dieu Benny Quality Projects. Looking for open vacancies in other companies

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Poederlakker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator automatische poederlakinstallatie werken met moderne poederinstallaties Vereisten zin voor detail Bedrijfsinfo Onze klant is gelegen te Lummen en actief in de metaalsector. Het bedrijf is een toeleverancier van aluminiumsystemen. zelfstandig en kunnen samenwerken dynamisch ingesteld klaar om de handen uit de mouw te steken flexibel leergierig orde en netheid

  • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Dan is onze vacature voor productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling!

  • student broodjeszaak (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Studentenjob

    - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

  • Jobstudent zorgmedewerker te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    WZC Lakendal in hartje Aalst, behoort tot de Armonea groep. Je ondersteunt de zorgkundigen tijdens het begeleiden en verzorgen van de bewoners. Je kiest zelf welke dagen je kan komen werken.

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Artilium

    Type: Vaste Job

    Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

Zoek naar antwoorden van Dieu Benny Quality Projects in sociale netwerken
Look for responds of Dieu Benny Quality Projects in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dieu Benny Quality Projects. Laat een reactie achter voor Dieu Benny Quality Projects. Dieu Benny Quality Projects bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dieu Benny Quality Projects. Leave a respond for Dieu Benny Quality Projects. Dieu Benny Quality Projects on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dieu Benny Quality Projects op de google maps. Adres en contacten Dieu Benny Quality Projects
Location of Dieu Benny Quality Projects on the google maps. Address and contacts of Dieu Benny Quality Projects

Andere gerelateerde bedrijven als come Dieu Benny Quality Projects Dieu Benny Quality Projects: STEMACO | D'Ici d'Ailleurs | KANTOOR FEYS | Biblo NV | W. ADRIAENSSENS

Other related companies as Dieu Benny Quality Projects: STEMACO | D'Ici d'Ailleurs | KANTOOR FEYS | Biblo NV | W. ADRIAENSSENS

Dieu Benny Quality Projects is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dieu Benny Quality Projects, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06535461425. Het bedrijf Dieu Benny Quality Projects bevindt zich op het adres: Torenstraat 21  Box 2 3730 Werm (Hoeselt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 278,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Dieu Benny Quality Projects zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dieu Benny Quality Projects is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dieu Benny Quality Projects is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dieu Benny Quality Projects, openstaande posities, locatie van Dieu Benny Quality Projects op de kaart.

Dieu Benny Quality Projects is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dieu Benny Quality Projects, company assigned to the tax number BE06535461425. The company Dieu Benny Quality Projects is located at the address: Torenstraat 21  Box 2 3730 Werm (Hoeselt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 278,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Dieu Benny Quality Projects were not found.
The main activity of Dieu Benny Quality Projects is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dieu Benny Quality Projects is not available. You also can look at reviews of Dieu Benny Quality Projects, open positions, location of Dieu Benny Quality Projects on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dieu Benny Quality Projects, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dieu Benny Quality Projects, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dieu Benny Quality Projects, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dieu Benny Quality Projects, employees, financial statistics.