Galtraco NV

Contactgegevens Galtraco NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Galtraco NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Galtraco NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Nieuwstraat 31/1 2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Galtraco NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Galtraco NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Galtraco NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Galtraco NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Galtraco NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Galtraco NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Galtraco NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Galtraco NV
Products information Galtraco NV

BTW identificatienummer (tax): BE02588623046
Ondernemingsnummer: 2721282958
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 126,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

South African wines

Product categorie (product category): South African Wines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Galtraco NV
(Get full report from official database of BE for Galtraco NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Galtraco NV
Addition kinds of activities for Galtraco NV

078102. Landschapsdiensten | Landscape services
222199. Breedgeweven stoffabrieken, kunstmatige, nec | Broadwoven fabric mills, manmade, nec
344304. Plaatwerk voor de metaalbewerking | Plate work for the metalworking trade
541199. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
35850202. Tellers en teller kasten, gekoeld | Counters and counter display cases, refrigerated
36990301. Tegenmaat simulatoren, elektrisch | Countermeasure simulators, electric
50999908. Monumenten en grafmarkeringen | Monuments and grave markers

Werken bij Galtraco NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Galtraco NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Galtraco NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Galtraco NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Product engineer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Product Engineer. Je takenpakket bestaat uit: - Omzetten van de ontwerpen (klant, architect) naar een product en uitwerken van 3D- & productietekeningen - Uitwerken van prototypes en presenteren aan de klanten i.s.m. de commerciële afdeling - Voorbereiden van de productie: opzoeken van materialen, opstellen van detailtekeningen, begeleiden van eerste runs - Bijsturen van de productie, doorvoeren van verbeteringen en uitwerken van varianten

  • Service Delivery Support medewerker (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een tijdelijke service delivery support medewerker. - Telefonisch contact opnemen met garages voor informatie te verlenen in verband met levertermijnen van bestelde wagens - Bestelnummers opvragen bij de garages - Verzamelde informatie invoeren in bedrijfseigen programma - Ingave van verkeersboetes Opstart: zo snel mogelijk

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • Weekend jobstudenten slagerij (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Izegem zoekt Randstad 2 jobstudenten om mee te helpen tijdens het weekend zaterdagochtend 8-12u = 5 u of zaterdag namiddag 13.30-19.30u = 6 u en/of zondagochtend 7.45-12.45u = 5 u te werken Helpen bij het bestellen + kassa + opkuis Interesse ? geef ons snel een seintje.

  • Verkoopsmedewerker Jobstudent Kerstvakantie (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers jobstudenten kerstvakantie (M/V). De firma situeert zich in de voedingssector. - Uren liggen tussen 9u30 en 18u - Werken in de kerstvakantie - Ook in de weekends! VANAF 18/12/2018!

  • Jobstudent (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • LESGEVER AQUAGYM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les aquagym op 30 november 2018 (08:45-09:30) in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan senioren. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van Galtraco NV in sociale netwerken
Look for responds of Galtraco NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Galtraco NV. Laat een reactie achter voor Galtraco NV. Galtraco NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Galtraco NV. Leave a respond for Galtraco NV. Galtraco NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Galtraco NV op de google maps. Adres en contacten Galtraco NV
Location of Galtraco NV on the google maps. Address and contacts of Galtraco NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Galtraco NV Galtraco NV: PEERAER MARLEEN | GIJBELS-CREEMERS | ERIC SNEESSENS | I. BUDE | SABINE BIJTEBIER

Other related companies as Galtraco NV: PEERAER MARLEEN | GIJBELS-CREEMERS | ERIC SNEESSENS | I. BUDE | SABINE BIJTEBIER

Galtraco NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Galtraco NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02588623046. Het bedrijf Galtraco NV bevindt zich op het adres: Lange Nieuwstraat 31/1 2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 126,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is South African Wines. Lijst met producten zijn South African wines.
De hoofdactiviteit van Galtraco NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Galtraco NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Galtraco NV, openstaande posities, locatie van Galtraco NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Galtraco NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Galtraco NV, company assigned to the tax number BE02588623046. The company Galtraco NV is located at the address: Lange Nieuwstraat 31/1 2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 126,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is South African Wines. List of products are South African wines.
The main activity of Galtraco NV is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Galtraco NV is not available. You also can look at reviews of Galtraco NV, open positions, location of Galtraco NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Galtraco NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Galtraco NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Galtraco NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Galtraco NV, employees, financial statistics.