OUD HUIS DEPONTHIERE

Contactgegevens OUD HUIS DEPONTHIERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OUD HUIS DEPONTHIERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OUD HUIS DEPONTHIERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJSELSESTRAAT 1; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57200092 (+32-57200092) 57200092 (+32-57200092)

Fax (fax): +32 (57) 564-41-36 +32 (57) 564-41-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OUD HUIS DEPONTHIERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OUD HUIS DEPONTHIERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OUD HUIS DEPONTHIERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OUD HUIS DEPONTHIERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OUD HUIS DEPONTHIERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OUD HUIS DEPONTHIERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OUD HUIS DEPONTHIERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OUD HUIS DEPONTHIERE
Products information OUD HUIS DEPONTHIERE

BTW identificatienummer (tax): BE05437103271
Ondernemingsnummer: 6988098144
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 412,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in OUD HUIS DEPONTHIERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sous-vêtements and lingerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OUD HUIS DEPONTHIERE
(Get full report from official database of BE for OUD HUIS DEPONTHIERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OUD HUIS DEPONTHIERE
Addition kinds of activities for OUD HUIS DEPONTHIERE

569901. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
701102. Vakantie logeert | Vacation lodges
737902. Computer gerelateerde consultancy diensten | Computer related consulting services
781904. Uitrusting en stalling, film productie | Equipment and prop rental, motion picture production
12319901. Baggeren, antraciet | Dredging, anthracite
25319907. Theatermeubilair | Theater furniture
30690902. Rubberen banden | Rubber bands
73599901. Garage faciliteit en gereedschap verhuur | Garage facility and tool rental

Werken bij OUD HUIS DEPONTHIERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OUD HUIS DEPONTHIERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OUD HUIS DEPONTHIERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OUD HUIS DEPONTHIERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

  • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Sales Promotor (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sales jouw leven? Krijg je een kick als je een deal binnenhaalt? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou. Wij zijn op zoek naar een hunter! Iemand die gebeten is door de sales, waarvan opgeven niet in zijn/haar woordenboek staat. Je houdt van prospectie en brengt een bepaald product aan de man. Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent joviaal en kan communiceren in het nederlands en in het frans. Voor meer informatie omtrent deze toffe vacature, gelieve contact op te nemen met ons kantoor 051/ 23 16 20.

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van OUD HUIS DEPONTHIERE in sociale netwerken
Look for responds of OUD HUIS DEPONTHIERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OUD HUIS DEPONTHIERE. Laat een reactie achter voor OUD HUIS DEPONTHIERE. OUD HUIS DEPONTHIERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OUD HUIS DEPONTHIERE. Leave a respond for OUD HUIS DEPONTHIERE. OUD HUIS DEPONTHIERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OUD HUIS DEPONTHIERE op de google maps. Adres en contacten OUD HUIS DEPONTHIERE
Location of OUD HUIS DEPONTHIERE on the google maps. Address and contacts of OUD HUIS DEPONTHIERE

Andere gerelateerde bedrijven als come OUD HUIS DEPONTHIERE OUD HUIS DEPONTHIERE: INGRID CARLIER | SLAGERIJ DEBUSSCHER | M.A. HANNA COMPANY | BASSETTE C?CILE-THIERRY | M. PEETERS

Other related companies as OUD HUIS DEPONTHIERE: INGRID CARLIER | SLAGERIJ DEBUSSCHER | M.A. HANNA COMPANY | BASSETTE C?CILE-THIERRY | M. PEETERS

OUD HUIS DEPONTHIERE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OUD HUIS DEPONTHIERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05437103271. Het bedrijf OUD HUIS DEPONTHIERE bevindt zich op het adres: RIJSELSESTRAAT 1; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 412,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sous-vêtements and lingerie. Producten gemaakt in OUD HUIS DEPONTHIERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OUD HUIS DEPONTHIERE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OUD HUIS DEPONTHIERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OUD HUIS DEPONTHIERE, openstaande posities, locatie van OUD HUIS DEPONTHIERE op de kaart.

OUD HUIS DEPONTHIERE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is OUD HUIS DEPONTHIERE, company assigned to the tax number BE05437103271. The company OUD HUIS DEPONTHIERE is located at the address: RIJSELSESTRAAT 1; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 412,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sous-vêtements and lingerie. Products created in OUD HUIS DEPONTHIERE were not found.
The main activity of OUD HUIS DEPONTHIERE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OUD HUIS DEPONTHIERE is not available. You also can look at reviews of OUD HUIS DEPONTHIERE, open positions, location of OUD HUIS DEPONTHIERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OUD HUIS DEPONTHIERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OUD HUIS DEPONTHIERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OUD HUIS DEPONTHIERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OUD HUIS DEPONTHIERE, employees, financial statistics.