MARY LINGERIE

Contactgegevens MARY LINGERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARY LINGERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARY LINGERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE MARCH? 14; 6940; DURBUY, België

Telefoon (phone): 86211289 (+32-86211289) 86211289 (+32-86211289)

Fax (fax): +32 (14) 746-25-52 +32 (14) 746-25-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARY LINGERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARY LINGERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARY LINGERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARY LINGERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARY LINGERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARY LINGERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARY LINGERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARY LINGERIE
Products information MARY LINGERIE

BTW identificatienummer (tax): BE04847961425
Ondernemingsnummer: 9711334228
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in MARY LINGERIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sous-vêtements and lingerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARY LINGERIE
(Get full report from official database of BE for MARY LINGERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARY LINGERIE
Addition kinds of activities for MARY LINGERIE

22110207. Mitten flanel, katoen | Mitten flannel, cotton
28690602. Aceton, synthetisch | Acetone, synthetic
31110702. Roller leer | Roller leather
39910301. Borstels voor stofzuigers, tapijtvezels, enz. | Brushes for vacuum cleaners, carpet sweepers, etc.
50910603. fietsen | Bicycles
56990200. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs
73899901. Autowarendienst | Automobile recovery service

Werken bij MARY LINGERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARY LINGERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARY LINGERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARY LINGERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Warehouse Operations (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Administratieve afwikkeling/verwerking van dossiers magazijnbehandelingen * Geven van opdrachten  aan leveranciers * Nauw operationeel contact met klanten * Facturatie afgewerkte dossiers * Coördinatie van werk met dispatch afdeling

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Transportplanner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Jabbeke-Zedelgem (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • Creatieve Assistent storemanager - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UNITED TALENT

    Type: Vaste Job

    Als assistent winkelverantwoordelijke sta je mee in voor het commerciële en dagelijkse beheer. Je zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen; decoratie- en horecamateriaal, verpakkingen, seizoenartikelen en schoolbenodigdheden op mekaar worden afgestemd. Je zorgt ervoor dat procedures worden nageleefd en dat klanten het nodige advies krijgen. Je bent medeverantwoordelijk over je personeel(team 5 mensen), als de goederen en de klanten. Dit betekent dat je een duizendpoot bent die graag samen met het team mooie resultaten boekt.

  • Logopedist (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

  • Reclame bedeler in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van MARY LINGERIE in sociale netwerken
Look for responds of MARY LINGERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARY LINGERIE. Laat een reactie achter voor MARY LINGERIE. MARY LINGERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARY LINGERIE. Leave a respond for MARY LINGERIE. MARY LINGERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARY LINGERIE op de google maps. Adres en contacten MARY LINGERIE
Location of MARY LINGERIE on the google maps. Address and contacts of MARY LINGERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARY LINGERIE MARY LINGERIE: De Tijd B.V.B.A. | 't Laurierblad BVBA | STUDIO RL | BeXS NV | DUYCK JACQUES & Zn

Other related companies as MARY LINGERIE: De Tijd B.V.B.A. | 't Laurierblad BVBA | STUDIO RL | BeXS NV | DUYCK JACQUES & Zn

MARY LINGERIE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARY LINGERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04847961425. Het bedrijf MARY LINGERIE bevindt zich op het adres: ROUTE DE MARCH? 14; 6940; DURBUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sous-vêtements and lingerie. Producten gemaakt in MARY LINGERIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARY LINGERIE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARY LINGERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARY LINGERIE, openstaande posities, locatie van MARY LINGERIE op de kaart.

MARY LINGERIE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARY LINGERIE, company assigned to the tax number BE04847961425. The company MARY LINGERIE is located at the address: ROUTE DE MARCH? 14; 6940; DURBUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sous-vêtements and lingerie. Products created in MARY LINGERIE were not found.
The main activity of MARY LINGERIE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARY LINGERIE is not available. You also can look at reviews of MARY LINGERIE, open positions, location of MARY LINGERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARY LINGERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARY LINGERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARY LINGERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARY LINGERIE, employees, financial statistics.