LINGERIE LA NUIT

Contactgegevens LINGERIE LA NUIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LINGERIE LA NUIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LINGERIE LA NUIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARTRIJKESTRAAT 2; 8480; ICHTEGEM, België

Telefoon (phone): 59290305 (+32-59290305) 59290305 (+32-59290305)

Fax (fax): +32 (50) 670-84-24 +32 (50) 670-84-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LINGERIE LA NUIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LINGERIE LA NUIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LINGERIE LA NUIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LINGERIE LA NUIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LINGERIE LA NUIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LINGERIE LA NUIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LINGERIE LA NUIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LINGERIE LA NUIT
Products information LINGERIE LA NUIT

BTW identificatienummer (tax): BE01517456054
Ondernemingsnummer: 1127166748
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 483,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in LINGERIE LA NUIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sous-vêtements and lingerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LINGERIE LA NUIT
(Get full report from official database of BE for LINGERIE LA NUIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LINGERIE LA NUIT
Addition kinds of activities for LINGERIE LA NUIT

20150304. Eieren, verwerkt: gedehydrateerd | Eggs, processed: dehydrated
35429916. Klinkmachines | Riveting machines
35690400. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
50640101. Kleren droogmachines, elektrische en gas | Clothes dryers, electric and gas
50990208. Houtproducten, ruw | Timber products, rough
51599909. Suiker, rauw | Sugar, raw
59410200. Jachtuitrusting | Hunting equipment
63240000. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
82210000. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij LINGERIE LA NUIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LINGERIE LA NUIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LINGERIE LA NUIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LINGERIE LA NUIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende weegbrug (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Gent, een bouwbedrijf in de Gentse Kanaalzone, zijn wij dringend op zoek naar een weegbrugbediende als vervanging voor een ziekte. Als weegbrugbediende zal je instaan voor het administratief beheer voor alle inkomende en uitgaande goederen op de site. Je bent op de hoogte van alle specificaties met betrekking tot leveranciers en soorten materialen. Je taken bestaan uit onderstaande zaken: Onthaal van leveranciers en transporteurs Beheer, codering en follow-up van weegdocumenten - weegbiljetten en verzending van leveringsbonnen Beheer en opvolging van vervoersdocumenten Toepassing van geldende normen ivm radio-activiteit, vervuiling, veiligheid,...

  • Servicetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief over gans België zijn wij op zoek naar een servicetechnieker (m/v) voor de regio West-Vlaanderen. In ruil voor je inzet en kennis, krijg je een aantrekkelijk loonpakket (zie aanbod) Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, onderhouden en herstellen van verwarmingsketels. Bij problemen, analyseer je de situatie en zoekt naar de gepaste oplossing Je vertrekt steeds van thuis uit naar de klanten.

  • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • Zelfstandig kantoorhouder te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Jabbeke Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

  • zaalmedewerker - flexijob/student (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Flexijob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

Zoek naar antwoorden van LINGERIE LA NUIT in sociale netwerken
Look for responds of LINGERIE LA NUIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LINGERIE LA NUIT. Laat een reactie achter voor LINGERIE LA NUIT. LINGERIE LA NUIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LINGERIE LA NUIT. Leave a respond for LINGERIE LA NUIT. LINGERIE LA NUIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LINGERIE LA NUIT op de google maps. Adres en contacten LINGERIE LA NUIT
Location of LINGERIE LA NUIT on the google maps. Address and contacts of LINGERIE LA NUIT

Andere gerelateerde bedrijven als come LINGERIE LA NUIT LINGERIE LA NUIT: Michielsen | FLHF ELECTRONICS BVBA | JEF DE GROOF | AMELINCKX BENNY & AMAURY | MaxTheWeb BV

Other related companies as LINGERIE LA NUIT: Michielsen | FLHF ELECTRONICS BVBA | JEF DE GROOF | AMELINCKX BENNY & AMAURY | MaxTheWeb BV

LINGERIE LA NUIT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LINGERIE LA NUIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01517456054. Het bedrijf LINGERIE LA NUIT bevindt zich op het adres: AARTRIJKESTRAAT 2; 8480; ICHTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 483,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sous-vêtements and lingerie. Producten gemaakt in LINGERIE LA NUIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LINGERIE LA NUIT is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LINGERIE LA NUIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LINGERIE LA NUIT, openstaande posities, locatie van LINGERIE LA NUIT op de kaart.

LINGERIE LA NUIT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is LINGERIE LA NUIT, company assigned to the tax number BE01517456054. The company LINGERIE LA NUIT is located at the address: AARTRIJKESTRAAT 2; 8480; ICHTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 483,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sous-vêtements and lingerie. Products created in LINGERIE LA NUIT were not found.
The main activity of LINGERIE LA NUIT is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LINGERIE LA NUIT is not available. You also can look at reviews of LINGERIE LA NUIT, open positions, location of LINGERIE LA NUIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LINGERIE LA NUIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LINGERIE LA NUIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LINGERIE LA NUIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LINGERIE LA NUIT, employees, financial statistics.