LINGERIE AMANDINE

Contactgegevens LINGERIE AMANDINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LINGERIE AMANDINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LINGERIE AMANDINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LARGE VOIE 24; 4040; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42403599 (+32-42403599) 42403599 (+32-42403599)

Fax (fax): +32 (51) 274-35-54 +32 (51) 274-35-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LINGERIE AMANDINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LINGERIE AMANDINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LINGERIE AMANDINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LINGERIE AMANDINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LINGERIE AMANDINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LINGERIE AMANDINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LINGERIE AMANDINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LINGERIE AMANDINE
Products information LINGERIE AMANDINE

BTW identificatienummer (tax): BE06592041015
Ondernemingsnummer: 7691497802
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 676,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Type de Sous-Vêtements: Sous-Vêtements de Marque,Vêtements de Nuit,Sous-Vêtements pour Futures Mamans,Strings,Portes-Jarretelles,Sous-Vêtements Grandes Tailles,Corsets & Basques,Sous-Vêtements pour Dames,Collants & Bas.

Product categorie (product category): Sous-vêtements and lingerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LINGERIE AMANDINE
(Get full report from official database of BE for LINGERIE AMANDINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LINGERIE AMANDINE
Addition kinds of activities for LINGERIE AMANDINE

2843. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
09199904. Zeekreeften, vangen van | Sea urchins, catching of
20380000. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
24110305. Sliding logs | Skidding logs
32590101. Ruis, verglaasde klei | Conduit, vitrified clay
42139903. Contracttransporteurs | Contract haulers
76940201. Elektrische motor reparatie | Electric motor repair

Werken bij LINGERIE AMANDINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LINGERIE AMANDINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LINGERIE AMANDINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LINGERIE AMANDINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • Storingstechnieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt storingen aan machines mee op. Als je de storing gevonden hebt, ga je ze verhelpen. Het is ook de bedoeling dat je preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwerkerken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • Student bijrijder - Sint-Niklaas (bijverdienste gedurende het schooljaar) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar studenten die doorheen het jaar één volledige dag per week willen werken als vaste bijverdienste. Dit betekent dat je dus minstens één lesvrije dag hebt gedurende het schooljaar. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.). Wij bieden een interessante, wekelijks terugkerende, bijverdienste aan met mooie verloning.

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • Transport Coördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Transport Coördinator behoort dit tot jouw takenpakket: Je verzorgt de planning van de interne chauffeurs en de externe transportbedrijven in functie van leveringen en afhalingen  Je communiceert de planning doelgericht aan collega's, afdelingen en klanten  Je bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs  Je bent verantwoordelijk voor de bijhorende administratie  Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een Transport Coördinator voor een firma gespecialiseerd in het verhuren, beheren en installeren van industriële gereedschappen en nutsvoorzieningen.

  • Chauffeur B - distributie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver, zijn we dringend op zoek naar een distributiechauffeur B. Hierbij is het belangrijk dat je reeds ervaring hebt opgedaan in de distributie of als B2B-vertegenwoordiger. Verder spreek je vloeiend Nederlands en behoorlijk Frans of omgekeerd: Vloeiend Frans en behoorlijk Nederlands. Op termijn krijg je de mogelijkheid om intern je rijbewijs C te behalen. Indien je bezig bent met je C te behalen, krijg je ook de mogelijkheid om stages via dit bedrijf te te lopen Kun je je zelf hierin terugvinden en beschik je over een stabiel CV? Solliciteer vandaag nog via [email protected] of via de website.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

Zoek naar antwoorden van LINGERIE AMANDINE in sociale netwerken
Look for responds of LINGERIE AMANDINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LINGERIE AMANDINE. Laat een reactie achter voor LINGERIE AMANDINE. LINGERIE AMANDINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LINGERIE AMANDINE. Leave a respond for LINGERIE AMANDINE. LINGERIE AMANDINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LINGERIE AMANDINE op de google maps. Adres en contacten LINGERIE AMANDINE
Location of LINGERIE AMANDINE on the google maps. Address and contacts of LINGERIE AMANDINE

Andere gerelateerde bedrijven als come LINGERIE AMANDINE LINGERIE AMANDINE: MAISON DOMINO | Buyck | MAISON AU VIEUX FUSIL | Jans Creacar NV | T.H.F.L.

Other related companies as LINGERIE AMANDINE: MAISON DOMINO | Buyck | MAISON AU VIEUX FUSIL | Jans Creacar NV | T.H.F.L.

LINGERIE AMANDINE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LINGERIE AMANDINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06592041015. Het bedrijf LINGERIE AMANDINE bevindt zich op het adres: RUE LARGE VOIE 24; 4040; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 676,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sous-vêtements and lingerie. Lijst met producten zijn Type de Sous-Vêtements: Sous-Vêtements de Marque,Vêtements de Nuit,Sous-Vêtements pour Futures Mamans,Strings,Portes-Jarretelles,Sous-Vêtements Grandes Tailles,Corsets & Basques,Sous-Vêtements pour Dames,Collants & Bas..
De hoofdactiviteit van LINGERIE AMANDINE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LINGERIE AMANDINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LINGERIE AMANDINE, openstaande posities, locatie van LINGERIE AMANDINE op de kaart.

LINGERIE AMANDINE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LINGERIE AMANDINE, company assigned to the tax number BE06592041015. The company LINGERIE AMANDINE is located at the address: RUE LARGE VOIE 24; 4040; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 676,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sous-vêtements and lingerie. List of products are Type de Sous-Vêtements: Sous-Vêtements de Marque,Vêtements de Nuit,Sous-Vêtements pour Futures Mamans,Strings,Portes-Jarretelles,Sous-Vêtements Grandes Tailles,Corsets & Basques,Sous-Vêtements pour Dames,Collants & Bas..
The main activity of LINGERIE AMANDINE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LINGERIE AMANDINE is not available. You also can look at reviews of LINGERIE AMANDINE, open positions, location of LINGERIE AMANDINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LINGERIE AMANDINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LINGERIE AMANDINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LINGERIE AMANDINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LINGERIE AMANDINE, employees, financial statistics.