HUIS SOFIE

Contactgegevens HUIS SOFIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS SOFIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS SOFIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTSTRAAT 38; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51240038 (+32-51240038) 51240038 (+32-51240038)

Fax (fax): +32 (82) 926-66-69 +32 (82) 926-66-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS SOFIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS SOFIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS SOFIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS SOFIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS SOFIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS SOFIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS SOFIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS SOFIE
Products information HUIS SOFIE

BTW identificatienummer (tax): BE06703277587
Ondernemingsnummer: 5918579101
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in HUIS SOFIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sous-vêtements and lingerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS SOFIE
(Get full report from official database of BE for HUIS SOFIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS SOFIE
Addition kinds of activities for HUIS SOFIE

222107. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
239503. Decoratieve en nieuwigheidsteken: voor de handel | Decorative and novelty stitching: for the trade
23370202. Jassen en jassen, met uitzondering van vacht en leer: vrouwen | Jackets and vests, except fur and leather: women's
28990302. Gelatine: eetbaar, technisch, fotografisch of farmaceutisch | Gelatin: edible, technical, photographic, or pharmaceutical
34431105. Steriliserende kamers, metalen plaat | Sterilizing chambers, metal plate
59610000. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
72310201. Schoonheidscultuurschool | Beauty culture school

Werken bij HUIS SOFIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS SOFIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS SOFIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS SOFIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: HHH

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • jobstudent/ flexi zaterdag (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je vult rekken aan Kassa Klanten bedienen/ helpen met vragen De winkel op orde houden

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een student (m/v). Het betreft een uitzendopdracht tot ten minste het einde van dit semester. De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

  • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

Zoek naar antwoorden van HUIS SOFIE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS SOFIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS SOFIE. Laat een reactie achter voor HUIS SOFIE. HUIS SOFIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS SOFIE. Leave a respond for HUIS SOFIE. HUIS SOFIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS SOFIE op de google maps. Adres en contacten HUIS SOFIE
Location of HUIS SOFIE on the google maps. Address and contacts of HUIS SOFIE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS SOFIE HUIS SOFIE: Schoonbroodt G | FORTIS | P?DICURE BOUMANS | BANCONTACT-MISTER CASH | TRANSPORTS GUY PIRAUX

Other related companies as HUIS SOFIE: Schoonbroodt G | FORTIS | P?DICURE BOUMANS | BANCONTACT-MISTER CASH | TRANSPORTS GUY PIRAUX

HUIS SOFIE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS SOFIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06703277587. Het bedrijf HUIS SOFIE bevindt zich op het adres: OOSTSTRAAT 38; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sous-vêtements and lingerie. Producten gemaakt in HUIS SOFIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS SOFIE is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS SOFIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS SOFIE, openstaande posities, locatie van HUIS SOFIE op de kaart.

HUIS SOFIE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS SOFIE, company assigned to the tax number BE06703277587. The company HUIS SOFIE is located at the address: OOSTSTRAAT 38; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sous-vêtements and lingerie. Products created in HUIS SOFIE were not found.
The main activity of HUIS SOFIE is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS SOFIE is not available. You also can look at reviews of HUIS SOFIE, open positions, location of HUIS SOFIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS SOFIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS SOFIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS SOFIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS SOFIE, employees, financial statistics.