FLA.I.E.G. SC

Contactgegevens FLA.I.E.G. SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLA.I.E.G. SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLA.I.E.G. SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fernand Marchand 44 5020 Flawinne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-81-73-29-11 32-81-73-29-11

Fax (fax): 32-81-73-53-23 32-81-73-53-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLA.I.E.G. SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLA.I.E.G. SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLA.I.E.G. SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLA.I.E.G. SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLA.I.E.G. SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLA.I.E.G. SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLA.I.E.G. SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLA.I.E.G. SC
Products information FLA.I.E.G. SC

BTW identificatienummer (tax): BE02745727539
Ondernemingsnummer: 1995086669
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 789,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLA.I.E.G. SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Television broadcasting - equipment and systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLA.I.E.G. SC
(Get full report from official database of BE for FLA.I.E.G. SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLA.I.E.G. SC
Addition kinds of activities for FLA.I.E.G. SC

449399. Jachthavens, nec | Marinas, nec
35799903. Muntenverpakkingsmachines | Coin wrapping machines
38230304. Niveau en massa meetinstrumenten, industrieel proces | Level and bulk measuring instruments, industrial process
50310204. Fineer | Veneer
82119902. Afrondingsschool, secundair | Finishing school, secondary

Werken bij FLA.I.E.G. SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLA.I.E.G. SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLA.I.E.G. SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLA.I.E.G. SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorwerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

  • Customer Service Support in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Support (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in de medische sector. Onze klant is een multinational actief in de farmaceutische industrie en gelegen in Zaventem. Na de uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Customer Service Support heb je de volgende verantwoordelijkheden: Inkomende telefonische oproepen van klanten (apothekers) beantwoorden en hen professioneel te woord staan; De vraag van de klant overleggen met het Customer Service departement; Een antwoord formuleren en terugkoppelen naar de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Merchandiser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

  • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

  • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • Verpleegkundige voor de dienst Hart -en Vaatheelkunde (m/v) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Functie: Het verpleegkundig departement biedt je de kans om je in alle richtingen te ontplooien en vervolmaken. Je krijgt de kans om samen met je collega's en andere zorgverstrekkers de visie van het ziekenhuis mee gestalte te geven. Je vindt patiënt- en familie georiënteerde zorg belangrijk. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op geneeskundig en verpleegkundig vlak van dichtbij. Op iedere afdeling wordt de zorg ondersteund door een afdelingssecretaresse en een logistiek assistent.

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

  • Polyvalente horecamedewerker (flexijob) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SAVOYARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het werk aan de bar, uitschenken en aanvullen. Je verzorgt de mis en place en het afruimen. Je serveert de bestelde dranken en gerechten. Je helpt bij het schoonmaken van de zaal.

Zoek naar antwoorden van FLA.I.E.G. SC in sociale netwerken
Look for responds of FLA.I.E.G. SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLA.I.E.G. SC. Laat een reactie achter voor FLA.I.E.G. SC. FLA.I.E.G. SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLA.I.E.G. SC. Leave a respond for FLA.I.E.G. SC. FLA.I.E.G. SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLA.I.E.G. SC op de google maps. Adres en contacten FLA.I.E.G. SC
Location of FLA.I.E.G. SC on the google maps. Address and contacts of FLA.I.E.G. SC

Andere gerelateerde bedrijven als come FLA.I.E.G. SC FLA.I.E.G. SC: CHRISTIAN MOTTE | FA. OPSTEYN | Benelec BVBA | ISABELLA RAUW | RUDY DE GROOTE

Other related companies as FLA.I.E.G. SC: CHRISTIAN MOTTE | FA. OPSTEYN | Benelec BVBA | ISABELLA RAUW | RUDY DE GROOTE

FLA.I.E.G. SC is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLA.I.E.G. SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02745727539. Het bedrijf FLA.I.E.G. SC bevindt zich op het adres: Rue Fernand Marchand 44 5020 Flawinne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 789,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Television broadcasting - equipment and systems. Producten gemaakt in FLA.I.E.G. SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLA.I.E.G. SC is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLA.I.E.G. SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLA.I.E.G. SC, openstaande posities, locatie van FLA.I.E.G. SC op de kaart.

FLA.I.E.G. SC is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLA.I.E.G. SC, company assigned to the tax number BE02745727539. The company FLA.I.E.G. SC is located at the address: Rue Fernand Marchand 44 5020 Flawinne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 789,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Television broadcasting - equipment and systems. Products created in FLA.I.E.G. SC were not found.
The main activity of FLA.I.E.G. SC is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLA.I.E.G. SC is not available. You also can look at reviews of FLA.I.E.G. SC, open positions, location of FLA.I.E.G. SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLA.I.E.G. SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLA.I.E.G. SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLA.I.E.G. SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLA.I.E.G. SC, employees, financial statistics.