FLBELCOPET NV

Contactgegevens FLBELCOPET NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBELCOPET NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBELCOPET NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Monnikenwerve 127 8000 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-31-50-71 32-50-31-50-71

Fax (fax): 32-50-31-70-99 32-50-31-70-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBELCOPET NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBELCOPET NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBELCOPET NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBELCOPET NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBELCOPET NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBELCOPET NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBELCOPET NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBELCOPET NV
Products information FLBELCOPET NV

BTW identificatienummer (tax): BE03507629394
Ondernemingsnummer: 5962799072
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLBELCOPET NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBELCOPET NV
(Get full report from official database of BE for FLBELCOPET NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBELCOPET NV
Addition kinds of activities for FLBELCOPET NV

515400. Vee | Livestock
829999. Scholen en educatieve diensten, nec, nec | Schools and educational services, nec, nec
963104. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government
20110403. Lard, van geslachte karkassen op het terrein | Lard, from carcasses slaughtered on site
20910206. Mollusks, bewaard of gehard | Mollusks, preserved or cured
24349900. Houten keukenkasten, NIET | Wood kitchen cabinets, nec
28690103. Butylalcohol, butanol | Butyl alcohol, butanol
73630000. Help leveringsdiensten | Help supply services

Werken bij FLBELCOPET NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBELCOPET NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBELCOPET NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBELCOPET NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

 • Procesoperator Farmacie (Volcontinu) bij Sanofi in Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt als procesoperator ingeschakeld in de biotechnologische productieplant waarbij u instaat voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de productieactiviteiten van onze biotechnologische geneesmiddelen. Je bewaakt en voert processen uit die gelinkt zijn aan het opkweken van cellen, opzuivering van cellen of het aanmaken van buffers, mediapreps, formulaties, etc. Al deze processen worden uitgevoerd volgens relevante procedures (productie records, SOPs en werkinstructies). Je volgt de planning volgens computergestuurde systemen en stuurt de processen bij in functie van staalnames, problemen, etc. Je werkt aan een nauwkeurige documentatie en verwerking in logboeken en elektronische productierecords Je ondersteunt bij kalibratie – en validatie - activiteiten Je voert deze productie activiteiten uit volgens de huidige GMP richtlijnen. Je zorgt ervoor dat er steeds veilig gewerkt wordt volgens de vooropgestelde HSE (Health, Safety & Environment) procedures

 • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

  Regio: VOSSELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lievens-Houtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

 • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

 • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

  Type: Vaste Job

  Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

 • Arts (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DEVOS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

 • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: ECOSO NIEL

  Type: Leercontract

  Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

 • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: QUINTO

  Type: Flexijob

  Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van FLBELCOPET NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBELCOPET NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBELCOPET NV. Laat een reactie achter voor FLBELCOPET NV. FLBELCOPET NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBELCOPET NV. Leave a respond for FLBELCOPET NV. FLBELCOPET NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBELCOPET NV op de google maps. Adres en contacten FLBELCOPET NV
Location of FLBELCOPET NV on the google maps. Address and contacts of FLBELCOPET NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBELCOPET NV FLBELCOPET NV: TECHNISCH INSTITUUT DON BOSCO ET. D'UTIL. PUB | HAIRSTYLING KATHLEEN | K.V.L.V. | MAURICE CLAEYS | Mertens L

Other related companies as FLBELCOPET NV: TECHNISCH INSTITUUT DON BOSCO ET. D'UTIL. PUB | HAIRSTYLING KATHLEEN | K.V.L.V. | MAURICE CLAEYS | Mertens L

FLBELCOPET NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBELCOPET NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03507629394. Het bedrijf FLBELCOPET NV bevindt zich op het adres: Monnikenwerve 127 8000 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLBELCOPET NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBELCOPET NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBELCOPET NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBELCOPET NV, openstaande posities, locatie van FLBELCOPET NV op de kaart.

FLBELCOPET NV is a company, that was registered 1999 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLBELCOPET NV, company assigned to the tax number BE03507629394. The company FLBELCOPET NV is located at the address: Monnikenwerve 127 8000 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLBELCOPET NV were not found.
The main activity of FLBELCOPET NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBELCOPET NV is not available. You also can look at reviews of FLBELCOPET NV, open positions, location of FLBELCOPET NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBELCOPET NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBELCOPET NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBELCOPET NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBELCOPET NV, employees, financial statistics.