HAIRSTYLING KATHLEEN

Contactgegevens HAIRSTYLING KATHLEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIRSTYLING KATHLEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIRSTYLING KATHLEEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROESELARESTRAAT 23BA; 8610; KORTEMARK, België

Telefoon (phone): 51569562 (+32-51569562) 51569562 (+32-51569562)

Fax (fax): +32 (67) 654-95-12 +32 (67) 654-95-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIRSTYLING KATHLEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIRSTYLING KATHLEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIRSTYLING KATHLEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIRSTYLING KATHLEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIRSTYLING KATHLEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIRSTYLING KATHLEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIRSTYLING KATHLEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIRSTYLING KATHLEEN
Products information HAIRSTYLING KATHLEEN

BTW identificatienummer (tax): BE05974060058
Ondernemingsnummer: 9541046142
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in HAIRSTYLING KATHLEEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIRSTYLING KATHLEEN
(Get full report from official database of BE for HAIRSTYLING KATHLEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIRSTYLING KATHLEEN
Addition kinds of activities for HAIRSTYLING KATHLEEN

4832. Radiostations | Radio broadcasting stations
22990100. Batting, wadding, padding en vullingen | Batting, wadding, padding and fillings
29990102. Coke, gecalcineerde aardolie: gemaakt van aangekochte materialen | Coke, calcined petroleum: made from purchased materials
34239926. Handgereedschap van tennissen, behalve snips | Tinners' hand tools, except snips
50330100. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials
83999903. Raad voor maatschappelijk agentschap | Council for social agency

Werken bij HAIRSTYLING KATHLEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIRSTYLING KATHLEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIRSTYLING KATHLEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIRSTYLING KATHLEEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica (Bachelor) - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica (bachelor): Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • Kelner studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob in de horeca? Geen ervaring vereist.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • projectleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

  • Lasser inox (TIG en HA) metaalbedrijf Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als inox lasser ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  Samen met andere collega's sta je in de voormontage waar je verantwoordelijk bent voor het lassen en samentikken van verschillende structuren en onderdelen (inox) Je leest en interpreteert de montageplannen zodat je de juiste handelingen uitvoert  Er worden verschillende projecten toegewezen, waardoor je voldoende afwisseling hebt in de job Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Logopedist (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

  • Logopedist/Logopediste (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je houdt je bezig met de begeleiding van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van HAIRSTYLING KATHLEEN in sociale netwerken
Look for responds of HAIRSTYLING KATHLEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIRSTYLING KATHLEEN. Laat een reactie achter voor HAIRSTYLING KATHLEEN. HAIRSTYLING KATHLEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIRSTYLING KATHLEEN. Leave a respond for HAIRSTYLING KATHLEEN. HAIRSTYLING KATHLEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIRSTYLING KATHLEEN op de google maps. Adres en contacten HAIRSTYLING KATHLEEN
Location of HAIRSTYLING KATHLEEN on the google maps. Address and contacts of HAIRSTYLING KATHLEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIRSTYLING KATHLEEN HAIRSTYLING KATHLEEN: De Knipsalon | Van Herzeele K | COLBA ELECTRONICS | Soygenis NV | YAAKOV KWIATEK

Other related companies as HAIRSTYLING KATHLEEN: De Knipsalon | Van Herzeele K | COLBA ELECTRONICS | Soygenis NV | YAAKOV KWIATEK

HAIRSTYLING KATHLEEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIRSTYLING KATHLEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05974060058. Het bedrijf HAIRSTYLING KATHLEEN bevindt zich op het adres: ROESELARESTRAAT 23BA; 8610; KORTEMARK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in HAIRSTYLING KATHLEEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAIRSTYLING KATHLEEN is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIRSTYLING KATHLEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIRSTYLING KATHLEEN, openstaande posities, locatie van HAIRSTYLING KATHLEEN op de kaart.

HAIRSTYLING KATHLEEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAIRSTYLING KATHLEEN, company assigned to the tax number BE05974060058. The company HAIRSTYLING KATHLEEN is located at the address: ROESELARESTRAAT 23BA; 8610; KORTEMARK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in HAIRSTYLING KATHLEEN were not found.
The main activity of HAIRSTYLING KATHLEEN is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIRSTYLING KATHLEEN is not available. You also can look at reviews of HAIRSTYLING KATHLEEN, open positions, location of HAIRSTYLING KATHLEEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIRSTYLING KATHLEEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIRSTYLING KATHLEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIRSTYLING KATHLEEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIRSTYLING KATHLEEN, employees, financial statistics.