HUIS DE ANGELI

Contactgegevens HUIS DE ANGELI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DE ANGELI: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DE ANGELI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLESTRAAT 20; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50842181 (+32-50842181) 50842181 (+32-50842181)

Fax (fax): +32 (86) 204-56-24 +32 (86) 204-56-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DE ANGELI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DE ANGELI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DE ANGELI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DE ANGELI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DE ANGELI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DE ANGELI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DE ANGELI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DE ANGELI
Products information HUIS DE ANGELI

BTW identificatienummer (tax): BE08230102539
Ondernemingsnummer: 6916961669
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in HUIS DE ANGELI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sous-vêtements and lingerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DE ANGELI
(Get full report from official database of BE for HUIS DE ANGELI)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DE ANGELI
Addition kinds of activities for HUIS DE ANGELI

25429900. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
38290510. Voorbeeldwisselaars, nucleaire straling | Sample changers, nuclear radiation
50920206. Speelkaarten | Playing cards
52310101. Glas, lood of gekleurd | Glass, leaded or stained
59991600. Kunst, fotolijsten en decoraties | Art, picture frames, and decorations
79960000. Pretparken | Amusement parks

Werken bij HUIS DE ANGELI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DE ANGELI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DE ANGELI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DE ANGELI. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

  • Technisch verkoopbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als technisch verkoopbediende sta je in voor de directe verkoop in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten en geeft hen het nodige advies zodat ze de beste keuze kunnen maken. Je staat in voor de commerciële en administratieve opvolging van offertes en bestellingen. Je verzorgt het aanvullen van de producten en je adviseert de aankoopverantwoordelijke bij bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van de winkel en staat garant voor een positieve winkelervaring. Je werkt dagelijks nauw samen met klanten en leveranciers en je volgt de evoluties binnen jouw vakdomein op de voet.

  • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES (regio Bissegem) (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken voor de regio Bissegem: gemotiveerde kandidaten als huishoudhulp, voornamelijk voor het onderhoud van de woning en strijken.

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van HUIS DE ANGELI in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DE ANGELI in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DE ANGELI. Laat een reactie achter voor HUIS DE ANGELI. HUIS DE ANGELI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DE ANGELI. Leave a respond for HUIS DE ANGELI. HUIS DE ANGELI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DE ANGELI op de google maps. Adres en contacten HUIS DE ANGELI
Location of HUIS DE ANGELI on the google maps. Address and contacts of HUIS DE ANGELI

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DE ANGELI HUIS DE ANGELI: MORLEGHEM-BLONDIAUX | CARMELO CONTINO | Filter Queen | CREMERIE LA PROVIDENCE | Stade (Le)

Other related companies as HUIS DE ANGELI: MORLEGHEM-BLONDIAUX | CARMELO CONTINO | Filter Queen | CREMERIE LA PROVIDENCE | Stade (Le)

HUIS DE ANGELI is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DE ANGELI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230102539. Het bedrijf HUIS DE ANGELI bevindt zich op het adres: KAPELLESTRAAT 20; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sous-vêtements and lingerie. Producten gemaakt in HUIS DE ANGELI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS DE ANGELI is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DE ANGELI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DE ANGELI, openstaande posities, locatie van HUIS DE ANGELI op de kaart.

HUIS DE ANGELI is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DE ANGELI, company assigned to the tax number BE08230102539. The company HUIS DE ANGELI is located at the address: KAPELLESTRAAT 20; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sous-vêtements and lingerie. Products created in HUIS DE ANGELI were not found.
The main activity of HUIS DE ANGELI is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DE ANGELI is not available. You also can look at reviews of HUIS DE ANGELI, open positions, location of HUIS DE ANGELI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DE ANGELI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DE ANGELI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DE ANGELI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DE ANGELI, employees, financial statistics.