HUIS BOSTOEN K. & V.

Contactgegevens HUIS BOSTOEN K. & V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS BOSTOEN K. & V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS BOSTOEN K. & V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIJVERHEIDSSTRAAT 5; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51206463 (+32-51206463) 51206463 (+32-51206463)

Fax (fax): +32 (61) 972-47-20 +32 (61) 972-47-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS BOSTOEN K. & V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS BOSTOEN K. & V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS BOSTOEN K. & V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS BOSTOEN K. & V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS BOSTOEN K. & V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS BOSTOEN K. & V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS BOSTOEN K. & V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS BOSTOEN K. & V.
Products information HUIS BOSTOEN K. & V.

BTW identificatienummer (tax): BE07350372314
Ondernemingsnummer: 3493896484
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 566,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in HUIS BOSTOEN K. & V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sous-vêtements and lingerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS BOSTOEN K. & V.
(Get full report from official database of BE for HUIS BOSTOEN K. & V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS BOSTOEN K. & V.
Addition kinds of activities for HUIS BOSTOEN K. & V.

2269. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
386104. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
911104. Bestuurskantoren, niveau van overheid | Executive offices, level of government
35520106. Combinatie machines, textiel | Combing machines, textile
42120103. Live pluimveebedrijven | Live poultry haulage
53119902. Warenhuizen, niet-korting | Department stores, non-discount
73899905. Kinderstoel, auto: verhuur | Child restraint seat, automotive: rental
82110303. Openbare basisschool | Public elementary school

Werken bij HUIS BOSTOEN K. & V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS BOSTOEN K. & V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS BOSTOEN K. & V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS BOSTOEN K. & V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

  • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE FOLDER MANAGEMENT (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lier, gespecialiseerd in het bieden van huishoudproducten, speelgoed en meer, zijn we op zoek naar een administratief bediende binnen het folder management team. Het takenpakket: - Controle winkelvoorraad - Controle van het aantal geplande folderproducten - Bepalen van leveringen: push order, herbestellingen, eigen voorraad - Verdeling push order met distro+ - Voorwoord aktiebestelboek - Communiceren van de lijsten naar assortiment beheer te Nederland, volgens folder planning - Optimalisatie verdeling - Optimalisatie filiaalorders tov het distributie center en de voorraad beschikbaarheid

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technicus - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technieker - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC Installatie van verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC in appartementen en woningen Werven regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant

  • SCHRIJNWERKER ATELIER HOUTEN BINNENDEUREN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor het vervaardigen van houten binnendeuren: verzagen van de houten platen met de opdeelzaag, frezen met de CNC-machine, inschroeven van de scharnieren, ... Je werkt op atelier in dagdienst en start om 7u.

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: IMMO DEREEPER

    Type: Zelfstandige activiteit

    In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van HUIS BOSTOEN K. & V. in sociale netwerken
Look for responds of HUIS BOSTOEN K. & V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS BOSTOEN K. & V.. Laat een reactie achter voor HUIS BOSTOEN K. & V.. HUIS BOSTOEN K. & V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS BOSTOEN K. & V.. Leave a respond for HUIS BOSTOEN K. & V.. HUIS BOSTOEN K. & V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS BOSTOEN K. & V. op de google maps. Adres en contacten HUIS BOSTOEN K. & V.
Location of HUIS BOSTOEN K. & V. on the google maps. Address and contacts of HUIS BOSTOEN K. & V.

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS BOSTOEN K. & V. HUIS BOSTOEN K. & V.: FLARSLANIAN FRERES - ARSLANIAN FRERES AFDELING CONSTRUCTIE NV | CENTEA | NATHALIE DE SUTTER | COIFFURE CHRISTIANE | The House of Marketing

Other related companies as HUIS BOSTOEN K. & V.: FLARSLANIAN FRERES - ARSLANIAN FRERES AFDELING CONSTRUCTIE NV | CENTEA | NATHALIE DE SUTTER | COIFFURE CHRISTIANE | The House of Marketing

HUIS BOSTOEN K. & V. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS BOSTOEN K. & V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07350372314. Het bedrijf HUIS BOSTOEN K. & V. bevindt zich op het adres: NIJVERHEIDSSTRAAT 5; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 566,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sous-vêtements and lingerie. Producten gemaakt in HUIS BOSTOEN K. & V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS BOSTOEN K. & V. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS BOSTOEN K. & V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS BOSTOEN K. & V., openstaande posities, locatie van HUIS BOSTOEN K. & V. op de kaart.

HUIS BOSTOEN K. & V. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS BOSTOEN K. & V., company assigned to the tax number BE07350372314. The company HUIS BOSTOEN K. & V. is located at the address: NIJVERHEIDSSTRAAT 5; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 566,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sous-vêtements and lingerie. Products created in HUIS BOSTOEN K. & V. were not found.
The main activity of HUIS BOSTOEN K. & V. is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS BOSTOEN K. & V. is not available. You also can look at reviews of HUIS BOSTOEN K. & V., open positions, location of HUIS BOSTOEN K. & V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS BOSTOEN K. & V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS BOSTOEN K. & V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS BOSTOEN K. & V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS BOSTOEN K. & V., employees, financial statistics.