BOUTIQUE SILHOUETTE

Contactgegevens BOUTIQUE SILHOUETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUTIQUE SILHOUETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUTIQUE SILHOUETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NEUVE 17; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71380782 (+32-71380782) 71380782 (+32-71380782)

Fax (fax): +32 (55) 970-45-64 +32 (55) 970-45-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUTIQUE SILHOUETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUTIQUE SILHOUETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUTIQUE SILHOUETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUTIQUE SILHOUETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUTIQUE SILHOUETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUTIQUE SILHOUETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUTIQUE SILHOUETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUTIQUE SILHOUETTE
Products information BOUTIQUE SILHOUETTE

BTW identificatienummer (tax): BE03215118408
Ondernemingsnummer: 9958251953
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 417,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BOUTIQUE SILHOUETTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sous-vêtements and lingerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUTIQUE SILHOUETTE
(Get full report from official database of BE for BOUTIQUE SILHOUETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUTIQUE SILHOUETTE
Addition kinds of activities for BOUTIQUE SILHOUETTE

8043. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists
422199. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
14759900. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
22810402. Ruggaren, gesponnen | Rug yarn, spun
24290302. Kiezelmolen | Shingle mill
32690202. Kegels, pyrometrische: aardewerk | Cones, pyrometric: earthenware
33510103. Platen, koper en koperlegering | Plates, copper and copper alloy
35770502. Magnetische inktherkenningsapparatuur | Magnetic ink recognition devices
75320405. Tops (canvas of plastic), installatie of reparatie: auto | Tops (canvas or plastic), installation or repair: automotive

Werken bij BOUTIQUE SILHOUETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUTIQUE SILHOUETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUTIQUE SILHOUETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUTIQUE SILHOUETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • Productiearbeider 3 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwevegem zoeken we dringend medewerkers voor de poederlakafdeling. Je bent actief in een grote productie van metalen afsluitingen. Je taken: stukken monteren, op- en afnemen van de afsluitingen aan de poederlaklijn.

  • Chauffeur C/CE met CODE 95 (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw dagtaak begint rond 4u 's morgens met het laden van de vrachtwagen. Je start je route altijd vanuit ons distributiecentrum te Temse en levert onze goederen veilig en op tijd af bij onze klanten. Dagelijks heb je zo'n 25 à 30 stops.

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • Vrachtwagentechnieker (183-399) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij die collega die samen met onze klant de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een servicegerichte, professionele omgeving en branche? Dan maken we graag kennis met je! Onze klant is een Truck-dealer actief in Nederland en België. Voor hun vestiging in Dendermonde zijn ze op zoek naar vrachtwagentechniekers: zowel ervaren diagnosetechniekers als schoolverlaters met een diploma autotechnieken. Volledig zelfstandig repareren van voertuigen. Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, aandrijflijn, remmen en elektriciteit Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruikmakend van de bestaande procedures Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires Het uitvoeren van APK-keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • Horeca Manager - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Jilles Beer & Burger

    Type: Vaste Job

    We’re looking for new meat! Are you ready for a kick ass job? Functieomschrijving: Openen en sluiten van de zaak Coördineren van zaal/bar en keuken (aansturen/opleiden team, planning, correcte kassa,...) Opmaken van bestellingen (zaal en keuken) Verzorgen van een aangename beleving van onze gasten.

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

  • Analist (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - de communicatie tussen de business en de pragmatische IT-wereld - de vertaling van een abstract niveau naar een bruikbare roadmap voor de codegenerators - de opstart van het project samen met de verantwoordelijke programmeur (de pré-analyse) - het gieten van de pré-analyse in een standaard en werkbare vorm + doorgeven aan de development afdeling - het aanleveren van alle gegevens nodig voor de realisatie van het project - het meewerken aan het project tot aan de oplevering - het bespreken van de wijzigingen met de programmeur Je rapporteert aan de Teamleader

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

Zoek naar antwoorden van BOUTIQUE SILHOUETTE in sociale netwerken
Look for responds of BOUTIQUE SILHOUETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUTIQUE SILHOUETTE. Laat een reactie achter voor BOUTIQUE SILHOUETTE. BOUTIQUE SILHOUETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUTIQUE SILHOUETTE. Leave a respond for BOUTIQUE SILHOUETTE. BOUTIQUE SILHOUETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUTIQUE SILHOUETTE op de google maps. Adres en contacten BOUTIQUE SILHOUETTE
Location of BOUTIQUE SILHOUETTE on the google maps. Address and contacts of BOUTIQUE SILHOUETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUTIQUE SILHOUETTE BOUTIQUE SILHOUETTE: FLPLASTISERVICE D'HONT NV | Thesy (Résidence) | GOLDEN WINES | ETS. MARIANO | FRANCOIS FLORUS

Other related companies as BOUTIQUE SILHOUETTE: FLPLASTISERVICE D'HONT NV | Thesy (Résidence) | GOLDEN WINES | ETS. MARIANO | FRANCOIS FLORUS

BOUTIQUE SILHOUETTE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUTIQUE SILHOUETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03215118408. Het bedrijf BOUTIQUE SILHOUETTE bevindt zich op het adres: RUE NEUVE 17; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 417,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sous-vêtements and lingerie. Producten gemaakt in BOUTIQUE SILHOUETTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUTIQUE SILHOUETTE is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUTIQUE SILHOUETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUTIQUE SILHOUETTE, openstaande posities, locatie van BOUTIQUE SILHOUETTE op de kaart.

BOUTIQUE SILHOUETTE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUTIQUE SILHOUETTE, company assigned to the tax number BE03215118408. The company BOUTIQUE SILHOUETTE is located at the address: RUE NEUVE 17; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 417,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sous-vêtements and lingerie. Products created in BOUTIQUE SILHOUETTE were not found.
The main activity of BOUTIQUE SILHOUETTE is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUTIQUE SILHOUETTE is not available. You also can look at reviews of BOUTIQUE SILHOUETTE, open positions, location of BOUTIQUE SILHOUETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUTIQUE SILHOUETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUTIQUE SILHOUETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUTIQUE SILHOUETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUTIQUE SILHOUETTE, employees, financial statistics.