AUX HIRONDELLES

Particuliere bedrijvenBosbouw • AUX HIRONDELLES
Private companiesForestry • AUX HIRONDELLES

Contactgegevens AUX HIRONDELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUX HIRONDELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUX HIRONDELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E PAUL HOUTART 298; 7110; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64223233 (+32-64223233) 64223233 (+32-64223233)

Fax (fax): +32 (69) 641-28-51 +32 (69) 641-28-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUX HIRONDELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUX HIRONDELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUX HIRONDELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUX HIRONDELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUX HIRONDELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUX HIRONDELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUX HIRONDELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUX HIRONDELLES
Products information AUX HIRONDELLES

BTW identificatienummer (tax): BE01582824707
Ondernemingsnummer: 7307525634
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in AUX HIRONDELLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sous-vêtements and lingerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUX HIRONDELLES
(Get full report from official database of BE for AUX HIRONDELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUX HIRONDELLES
Addition kinds of activities for AUX HIRONDELLES

329901. Mica producten | Mica products
34440101. Culverts, plaatmetaal | Culverts, sheet metal
34620100. Gear en ketting smeedstukken | Gear and chain forgings
36710216. Buizen voor het werken boven het röntgen spectrum | Tubes for operating above the x-ray spectrum
44910203. Pieren, incl. | Piers, incl. buildings and facilities: operation and maint.
47850101. Tollbrug operatie | Toll bridge operation
51129905. Inked linten | Inked ribbons

Werken bij AUX HIRONDELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUX HIRONDELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUX HIRONDELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUX HIRONDELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • Operator CNC (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Regio Ardooie en Omstreken (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrouwbaar, discreet en kan je zelfstandig werken? Je levert nauwkeurig werk af? Je hebt zin in orde, netheid en hygiëne? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als huishoudhulp. U staat in voor de huishoudelijke schoonmaak bij mensen thuis. Zoals: afstoffen, poetsen, ramen lappen, strijken, eten koken, enz... Uren zelf te kiezen! Wij komen zelf de dienstencheques om de 2 weken ophalen! Vanaf de eerste werkdag heb je maaltijdcheques! Je kan je vlot verplaatsen met de fiets, brommer of wagen?

  • Medewerker lingerieoutlet 2, 3, 4 en 5 nov (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar medewerkers om te werken op een lingerie outlet in Kuurne. Je verwelkomt de klanten en zorgt ervoor dat het magazijn netjes blijft. De outlet zelf gaat door in het weekend van vrijdag 2/11 tot en met maandag 5/11 We zoeken nog medewerkers om te werken op: - vrijdag 2/11 : 10u-18u, met halfuur pauze - zaterdag 3/11 : 10u-18u met halfuur pauze - zondag 4/11: 11u-18u met halfuur pauze +18 jaar - maandag 5/11: 13u-18u met halfuur pauze

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

  • Schoonmaakinspecteur (voor de werfreserve) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: LEVANTO DIENSTEN

    Type: Werfreserve

    Jouw functie: je stuurt een team van een 40-tal vaste en tijdelijke schoonmaakmedewerkers aan; je past je eigen professionele vakkennis en werkervaring toe om jouw medewerkers verder op te leiden in de schoonmaak. Je coacht en ondersteunt hen waar nodig; indien nodig werk je actief mee op de werven en geef je het goede voorbeeld; je zorgt voor de bevoorrading op de verschillende schoonmaakwerven in de regio Antwerpen en Mechelen; je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de wekelijkse planning; je bezoekt op regelmatige basis alle schoonmaakwerven en je voert de nodige kwaliteitscontroles uit; je zorgt voor het beheer en het naleven van de werkprocedures; je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van onze klanten; je bent de rechterhand van de bedrijfsleider.

Zoek naar antwoorden van AUX HIRONDELLES in sociale netwerken
Look for responds of AUX HIRONDELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUX HIRONDELLES. Laat een reactie achter voor AUX HIRONDELLES. AUX HIRONDELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUX HIRONDELLES. Leave a respond for AUX HIRONDELLES. AUX HIRONDELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUX HIRONDELLES op de google maps. Adres en contacten AUX HIRONDELLES
Location of AUX HIRONDELLES on the google maps. Address and contacts of AUX HIRONDELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come AUX HIRONDELLES AUX HIRONDELLES: YVAN BONTINCK | KRES & SATI | BEAUTIFUL TOP NAILS | JEAN DAENEN | YVETTE BARTH

Other related companies as AUX HIRONDELLES: YVAN BONTINCK | KRES & SATI | BEAUTIFUL TOP NAILS | JEAN DAENEN | YVETTE BARTH

AUX HIRONDELLES is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUX HIRONDELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01582824707. Het bedrijf AUX HIRONDELLES bevindt zich op het adres: CHAUSS?E PAUL HOUTART 298; 7110; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 695,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sous-vêtements and lingerie. Producten gemaakt in AUX HIRONDELLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUX HIRONDELLES is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUX HIRONDELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUX HIRONDELLES, openstaande posities, locatie van AUX HIRONDELLES op de kaart.

AUX HIRONDELLES is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUX HIRONDELLES, company assigned to the tax number BE01582824707. The company AUX HIRONDELLES is located at the address: CHAUSS?E PAUL HOUTART 298; 7110; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 695,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sous-vêtements and lingerie. Products created in AUX HIRONDELLES were not found.
The main activity of AUX HIRONDELLES is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUX HIRONDELLES is not available. You also can look at reviews of AUX HIRONDELLES, open positions, location of AUX HIRONDELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUX HIRONDELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUX HIRONDELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUX HIRONDELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUX HIRONDELLES, employees, financial statistics.