FLENVELBAG NV

Contactgegevens FLENVELBAG NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLENVELBAG NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLENVELBAG NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Gustaaf Callierln. 231 9000 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-33-32-84 32-92-33-32-84

Fax (fax): 32-92-24-32-84 32-92-24-32-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLENVELBAG NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLENVELBAG NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLENVELBAG NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLENVELBAG NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLENVELBAG NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLENVELBAG NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLENVELBAG NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLENVELBAG NV
Products information FLENVELBAG NV

BTW identificatienummer (tax): BE01516906738
Ondernemingsnummer: 4024810791
Hoofdstad (capital): 377,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 495,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLENVELBAG NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Packaging materials - paper and cardboard

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLENVELBAG NV
(Get full report from official database of BE for FLENVELBAG NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLENVELBAG NV
Addition kinds of activities for FLENVELBAG NV

349603. Draadbevestigingen | Wire fasteners
833101. Job training services | Job training services
22110812. Persdoek | Press cloth
28360201. Allergen, allergene extracten | Allergens, allergenic extracts
50840105. Machines voor de productie van zuivelproducten, nec | Dairy products manufacturing machinery, nec
73899952. Toeristische informatiebureau | Tourist information bureau
82229902. Junior college | Junior college

Werken bij FLENVELBAG NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLENVELBAG NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLENVELBAG NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLENVELBAG NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Koerman (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je laadt en lost bigbags gevuld met actieve kool in een huifwagen. - Je transporteert de huifwagen tussen de 3 verschillende vestigingen van Desotec. - Je kleeft de juiste etiketten op de bigbags

  • Ijzervlechter (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf zijn wij op zoek naar een ijzervlechter/speetlasser. Ben jij iemand die ervaring heeft met ijzervlechten of ben je graag handig bezig? Dan is dit de job die je zoekt! Je takenpakket als ijzervlechter zal bestaat uit: Het uitvoeren van laswerken (halfautomaat) voor de productie van wapeningsnetten, -korven Assembleren van de onderdelen tot een afgewerkt geheel Planlezen om stukken op maat te maken en de kwaliteit te controleren Het volledig klaarmaken van de korven voor de bekister en indien nodig bepaalde onderdelen aanpassen/toevoegen Het registreren van de ontvangen en verwerkte korven

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - DEELTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Jobstudent (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Young Potentials Sales (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Sales & Media Advisor (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

  • Personal Trainer (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: TEAM LABORE PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer begeleidt u de mensen waar zij dit willen, thuis, park, atletiekpiste,...enz. Gepersonaliseerde schema's opstellen Fitnesstesten afnemen Individueel uitleg geven bij het juist en veilig uitoefenen van de oefeningen. Mensen aansporen tot een gezonde levenswijze door middel van regelmatig te sporten.

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van FLENVELBAG NV in sociale netwerken
Look for responds of FLENVELBAG NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLENVELBAG NV. Laat een reactie achter voor FLENVELBAG NV. FLENVELBAG NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLENVELBAG NV. Leave a respond for FLENVELBAG NV. FLENVELBAG NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLENVELBAG NV op de google maps. Adres en contacten FLENVELBAG NV
Location of FLENVELBAG NV on the google maps. Address and contacts of FLENVELBAG NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLENVELBAG NV FLENVELBAG NV: Werbroeck S | EELU | HOEVEN | P.M. ADAM | ALAIN SCHMIT

Other related companies as FLENVELBAG NV: Werbroeck S | EELU | HOEVEN | P.M. ADAM | ALAIN SCHMIT

FLENVELBAG NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLENVELBAG NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01516906738. Het bedrijf FLENVELBAG NV bevindt zich op het adres: Gustaaf Callierln. 231 9000 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 377,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 495,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Packaging materials - paper and cardboard. Producten gemaakt in FLENVELBAG NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLENVELBAG NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLENVELBAG NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLENVELBAG NV, openstaande posities, locatie van FLENVELBAG NV op de kaart.

FLENVELBAG NV is a company, that was registered 2014 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLENVELBAG NV, company assigned to the tax number BE01516906738. The company FLENVELBAG NV is located at the address: Gustaaf Callierln. 231 9000 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 377,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 495,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Packaging materials - paper and cardboard. Products created in FLENVELBAG NV were not found.
The main activity of FLENVELBAG NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLENVELBAG NV is not available. You also can look at reviews of FLENVELBAG NV, open positions, location of FLENVELBAG NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLENVELBAG NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLENVELBAG NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLENVELBAG NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLENVELBAG NV, employees, financial statistics.