Van Cauwenberghe B

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Van Cauwenberghe B
Private companiesTransportation Equipment • Van Cauwenberghe B

Contactgegevens Van Cauwenberghe B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Cauwenberghe B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Cauwenberghe B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Potaardestraat 42; 1790; Affligem (Teralfene), België

Telefoon (phone): 053 68 38 54 (+32-053 68 38 54) 053 68 38 54 (+32-053 68 38 54)

Fax (fax): +32 (69) 490-52-38 +32 (69) 490-52-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Cauwenberghe B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Cauwenberghe B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Cauwenberghe B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Cauwenberghe B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Cauwenberghe B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Cauwenberghe B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Cauwenberghe B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Cauwenberghe B
Products information Van Cauwenberghe B

BTW identificatienummer (tax): BE01048614501
Ondernemingsnummer: 8266357421
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Van Cauwenberghe B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sound systems and equipment - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Cauwenberghe B
(Get full report from official database of BE for Van Cauwenberghe B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Cauwenberghe B
Addition kinds of activities for Van Cauwenberghe B

832206. Algemene adviesdiensten | General counseling services
01819902. Sod boerderijen | Sod farms
22210502. Glas breedgeweven stoffen | Glass broadwoven fabrics
27549913. Muziek, blad: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Music, sheet: gravure printing, not published on site
45810302. Vliegveld, behalve die welke door clubs worden gehandhaafd | Flying field, except those maintained by clubs
61590204. Pari-Mutuel Totalizator Equipment Financiele Leasing en Maint. | Pari-mutuel totalizator equipment finance leasing and maint.
79991001. Landbouwbeurs | Agricultural fair

Werken bij Van Cauwenberghe B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Cauwenberghe B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Cauwenberghe B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Cauwenberghe B. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • STUDENT: poetsmedewerker 3u/week (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een poetsmedewerker. Je mag zelf bepalen welke dag voor jou het beste uitkomt. Je poetst graag en je werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail. Je werkt graag zelfstandig. Het betreft een langdurige tewerkstelling.

  • Ploegbaas wegenbouw (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een 'handen-uit-de-mouwen-mentaliteit' en hou je ervan om in de buitenlucht te werken? Heb je daarnaast ook de capaciteiten om een ploeg handlangers aan te sturen? Dan kom jij alvast in aanmerking om aan de slag te gaan als ploegbaas bij onze klant, een bedrijf actief in de wegenbouw. Samen met jouw collega-handlangers voer je gevarieerde werken uit met betrekking tot wegenaanleg. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de goede uitvoering van de werken en je stuurt je team aan om de werken zo goed mogelijk uit te voeren.

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Psychiater GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Freelance/Tijdelijke Payroll Officer (6m) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674433-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een onderneming gevestigd in de regio Antwerpen. Je werkt mee aan de optimalisatie van diverse administratieve HR-processen  Je neemt actief deel aan uiteenlopende HR-projecten. Je staat samen met de overige teamleden in voor een correcte loonverwerking.  Je verstrekt aan de medewerkers op een gestructureerde, proactieve en klantgerichte manier de nodige informatie en advies m.b.t. sociale wetgeving. Je staat mee in voor de rapporteringen en voorbereiding van de budgetoefening 

Zoek naar antwoorden van Van Cauwenberghe B in sociale netwerken
Look for responds of Van Cauwenberghe B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Cauwenberghe B. Laat een reactie achter voor Van Cauwenberghe B. Van Cauwenberghe B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Cauwenberghe B. Leave a respond for Van Cauwenberghe B. Van Cauwenberghe B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Cauwenberghe B op de google maps. Adres en contacten Van Cauwenberghe B
Location of Van Cauwenberghe B on the google maps. Address and contacts of Van Cauwenberghe B

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Cauwenberghe B Van Cauwenberghe B: LIBERALE MUTUALITEIT | ALU P V C ANTOINE | PLANCOPY | PT Taxi BVBA | JEAN DEHAVAY

Other related companies as Van Cauwenberghe B: LIBERALE MUTUALITEIT | ALU P V C ANTOINE | PLANCOPY | PT Taxi BVBA | JEAN DEHAVAY

Van Cauwenberghe B is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Cauwenberghe B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01048614501. Het bedrijf Van Cauwenberghe B bevindt zich op het adres: Potaardestraat 42; 1790; Affligem (Teralfene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 844,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sound systems and equipment - Rental. Producten gemaakt in Van Cauwenberghe B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Cauwenberghe B is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Cauwenberghe B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Cauwenberghe B, openstaande posities, locatie van Van Cauwenberghe B op de kaart.

Van Cauwenberghe B is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Cauwenberghe B, company assigned to the tax number BE01048614501. The company Van Cauwenberghe B is located at the address: Potaardestraat 42; 1790; Affligem (Teralfene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 844,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sound systems and equipment - Rental. Products created in Van Cauwenberghe B were not found.
The main activity of Van Cauwenberghe B is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Cauwenberghe B is not available. You also can look at reviews of Van Cauwenberghe B, open positions, location of Van Cauwenberghe B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Cauwenberghe B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Cauwenberghe B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Cauwenberghe B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Cauwenberghe B, employees, financial statistics.