ACOUSTICAL LIGHT AND LASER

Contactgegevens ACOUSTICAL LIGHT AND LASER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACOUSTICAL LIGHT AND LASER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACOUSTICAL LIGHT AND LASER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Allée du Beau Cheniat 14; 6280; Gerpinnes (Loverval), België

Telefoon (phone): 071 43 71 16 (+32-071 43 71 16) 071 43 71 16 (+32-071 43 71 16)

Fax (fax): 071 43 71 16 (+32-071 43 71 16) 071 43 71 16 (+32-071 43 71 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACOUSTICAL LIGHT AND LASER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACOUSTICAL LIGHT AND LASER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACOUSTICAL LIGHT AND LASER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACOUSTICAL LIGHT AND LASER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACOUSTICAL LIGHT AND LASER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACOUSTICAL LIGHT AND LASER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACOUSTICAL LIGHT AND LASER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACOUSTICAL LIGHT AND LASER
Products information ACOUSTICAL LIGHT AND LASER

BTW identificatienummer (tax): BE04475524902
Ondernemingsnummer: 3313995361
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 841,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Sound systems & equipment - Retail

Product categorie (product category): Sound systems and equipment - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACOUSTICAL LIGHT AND LASER
(Get full report from official database of BE for ACOUSTICAL LIGHT AND LASER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACOUSTICAL LIGHT AND LASER
Addition kinds of activities for ACOUSTICAL LIGHT AND LASER

221111. Canvas en andere zware, grove stoffen: katoen | Canvas and other heavy, coarse fabrics: cotton
20119902. Gehakt vlees, van vlees geslacht ter plaatse | Cured meats, from meat slaughtered on site
26790400. Labels en labels, papier | Tags and labels, paper
28190600. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
51720203. Benzine | Gasoline

Werken bij ACOUSTICAL LIGHT AND LASER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACOUSTICAL LIGHT AND LASER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACOUSTICAL LIGHT AND LASER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACOUSTICAL LIGHT AND LASER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • Service Technieker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in betaaloplossingen, zijn we op zoek naar een Field Service Engineer (m/v) voor de regio Leuven/Brussel: Je staat in voor de installatie en het onderhoud van elektronische betaaloplossingen bij de klanten Je doet interventies voor acute storingen Je adviseert de klant over het gebruik van de toepassingen en over het voorkomen van storingen  Je treedt op als ambassadeur: je ziet opportuniteiten en je informeert de klanten over welke toepassingen nog meer comfort kunnen bieden

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • Bijrijder m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Beautyconsulent(e)-Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Promotors en verdelers van voedingssuplmenten (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van ACOUSTICAL LIGHT AND LASER in sociale netwerken
Look for responds of ACOUSTICAL LIGHT AND LASER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACOUSTICAL LIGHT AND LASER. Laat een reactie achter voor ACOUSTICAL LIGHT AND LASER. ACOUSTICAL LIGHT AND LASER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACOUSTICAL LIGHT AND LASER. Leave a respond for ACOUSTICAL LIGHT AND LASER. ACOUSTICAL LIGHT AND LASER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACOUSTICAL LIGHT AND LASER op de google maps. Adres en contacten ACOUSTICAL LIGHT AND LASER
Location of ACOUSTICAL LIGHT AND LASER on the google maps. Address and contacts of ACOUSTICAL LIGHT AND LASER

Andere gerelateerde bedrijven als come ACOUSTICAL LIGHT AND LASER ACOUSTICAL LIGHT AND LASER: JO GRYN | B.C. LE BOSQUET | Publi-Schouppe | D. DECALUWE | VERHOEVEN AN

Other related companies as ACOUSTICAL LIGHT AND LASER: JO GRYN | B.C. LE BOSQUET | Publi-Schouppe | D. DECALUWE | VERHOEVEN AN

ACOUSTICAL LIGHT AND LASER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACOUSTICAL LIGHT AND LASER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04475524902. Het bedrijf ACOUSTICAL LIGHT AND LASER bevindt zich op het adres: Allée du Beau Cheniat 14; 6280; Gerpinnes (Loverval). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 841,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sound systems and equipment - Rental. Lijst met producten zijn Sound systems & equipment - Retail.
De hoofdactiviteit van ACOUSTICAL LIGHT AND LASER is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACOUSTICAL LIGHT AND LASER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACOUSTICAL LIGHT AND LASER, openstaande posities, locatie van ACOUSTICAL LIGHT AND LASER op de kaart.

ACOUSTICAL LIGHT AND LASER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACOUSTICAL LIGHT AND LASER, company assigned to the tax number BE04475524902. The company ACOUSTICAL LIGHT AND LASER is located at the address: Allée du Beau Cheniat 14; 6280; Gerpinnes (Loverval). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 841,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sound systems and equipment - Rental. List of products are Sound systems & equipment - Retail.
The main activity of ACOUSTICAL LIGHT AND LASER is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACOUSTICAL LIGHT AND LASER is not available. You also can look at reviews of ACOUSTICAL LIGHT AND LASER, open positions, location of ACOUSTICAL LIGHT AND LASER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACOUSTICAL LIGHT AND LASER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACOUSTICAL LIGHT AND LASER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACOUSTICAL LIGHT AND LASER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACOUSTICAL LIGHT AND LASER, employees, financial statistics.