A & C Verhuur BVBA

Contactgegevens A & C Verhuur BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & C Verhuur BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & C Verhuur BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sollevelden 21; 2590; Berlaar, België

Telefoon (phone): 03 482 07 60; 0475 71 61 49 (+32-03 482 07 60; 0475 71 61 49) 03 482 07 60; 0475 71 61 49 (+32-03 482 07 60; 0475 71 61 49)

Fax (fax): 03 482 07 60 (+32-03 482 07 60) 03 482 07 60 (+32-03 482 07 60)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & C Verhuur BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & C Verhuur BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & C Verhuur BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & C Verhuur BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & C Verhuur BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & C Verhuur BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & C Verhuur BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & C Verhuur BVBA
Products information A & C Verhuur BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02970947265
Ondernemingsnummer: 1961029052
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Lighting fixtures - Rental

Product categorie (product category): Sound systems and equipment - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & C Verhuur BVBA
(Get full report from official database of BE for A & C Verhuur BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & C Verhuur BVBA
Addition kinds of activities for A & C Verhuur BVBA

35310414. Planken, bitumineuze | Planers, bituminous
36359903. Elektrische veegmachine | Electric sweeper
39999939. Teargas apparaten en apparatuur | Tear gas devices and equipment
50510000. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
56999903. Ontwerpers, kleding | Designers, apparel

Werken bij A & C Verhuur BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & C Verhuur BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & C Verhuur BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & C Verhuur BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerk(st)ers regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze Internationaal gerenomeerde klant, gelegen Leuvensesteenweg in Zaventem, zijn wij op zoek naar een heel aantal mensen die graag in montage/productie afdeling wensen te werken. Jouw taken zullen oa bestaan uit : - Monteren van componenten - Testen van afgewerkte produkten op waterdichtheid

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Transportplanner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN Ronse en omgeving (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GREENHOUSE RONSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kluisbergen, Maarkedal, Etikhove en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

  • Spelhost dinerspellen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Sint-Niklaas studenten om onze spellen te begeleiden.

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Mecanicien - Technisch Raadgever (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VANHOECKE - PEUGEOT, CITROËN & DS

    Type: Vaste Job

    Je doet herstellingen op gebied van elektriciteit en elektronica; Je doet ook mechanische herstellingen; Diagnosestelling is een belangrijk aspect van je job

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: JACKERS ROBERT

    Type: Vaste Job

    Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

  • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DEVLIEGER

    Type: Werfreserve

    In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

Zoek naar antwoorden van A & C Verhuur BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A & C Verhuur BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & C Verhuur BVBA. Laat een reactie achter voor A & C Verhuur BVBA. A & C Verhuur BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & C Verhuur BVBA. Leave a respond for A & C Verhuur BVBA. A & C Verhuur BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & C Verhuur BVBA op de google maps. Adres en contacten A & C Verhuur BVBA
Location of A & C Verhuur BVBA on the google maps. Address and contacts of A & C Verhuur BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A & C Verhuur BVBA A & C Verhuur BVBA: Desimpelaere G Desgebo | LA PRIMAVERA | GLORIEUS PATRICK | GARAGE MIOLI ARMAND | RENAULT

Other related companies as A & C Verhuur BVBA: Desimpelaere G Desgebo | LA PRIMAVERA | GLORIEUS PATRICK | GARAGE MIOLI ARMAND | RENAULT

A & C Verhuur BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & C Verhuur BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02970947265. Het bedrijf A & C Verhuur BVBA bevindt zich op het adres: Sollevelden 21; 2590; Berlaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sound systems and equipment - Rental. Lijst met producten zijn Lighting fixtures - Rental.
De hoofdactiviteit van A & C Verhuur BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & C Verhuur BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & C Verhuur BVBA, openstaande posities, locatie van A & C Verhuur BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A & C Verhuur BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & C Verhuur BVBA, company assigned to the tax number BE02970947265. The company A & C Verhuur BVBA is located at the address: Sollevelden 21; 2590; Berlaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sound systems and equipment - Rental. List of products are Lighting fixtures - Rental.
The main activity of A & C Verhuur BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A & C Verhuur BVBA is not available. You also can look at reviews of A & C Verhuur BVBA, open positions, location of A & C Verhuur BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & C Verhuur BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & C Verhuur BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & C Verhuur BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & C Verhuur BVBA, employees, financial statistics.