A LA CARTE RECORDINGS

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • A LA CARTE RECORDINGS
Private companiesInsurance Carriers • A LA CARTE RECORDINGS

Contactgegevens A LA CARTE RECORDINGS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A LA CARTE RECORDINGS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A LA CARTE RECORDINGS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blauwkasteelstraat 26; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 51 30 59; 059 80 44 71 (+32-059 51 30 59; 059 80 44 71) 059 51 30 59; 059 80 44 71 (+32-059 51 30 59; 059 80 44 71)

Fax (fax): 059 80 44 71; 059 51 30 59 (+32-059 80 44 71; 059 51 30 59) 059 80 44 71; 059 51 30 59 (+32-059 80 44 71; 059 51 30 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A LA CARTE RECORDINGS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A LA CARTE RECORDINGS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A LA CARTE RECORDINGS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A LA CARTE RECORDINGS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A LA CARTE RECORDINGS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A LA CARTE RECORDINGS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A LA CARTE RECORDINGS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A LA CARTE RECORDINGS
Products information A LA CARTE RECORDINGS

BTW identificatienummer (tax): BE01366668701
Ondernemingsnummer: 4530456542
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in A LA CARTE RECORDINGS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sound recording studios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A LA CARTE RECORDINGS
(Get full report from official database of BE for A LA CARTE RECORDINGS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A LA CARTE RECORDINGS
Addition kinds of activities for A LA CARTE RECORDINGS

356402. Blowers en fans | Blowers and fans
20229903. Verwerkte kaas | Processed cheese
20649906. Hoestdruppels, behalve farmaceutische preparaten | Cough drops, except pharmaceutical preparations
36130209. Stroomschakelapparatuur | Power switching equipment
36340000. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans

Werken bij A LA CARTE RECORDINGS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A LA CARTE RECORDINGS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A LA CARTE RECORDINGS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A LA CARTE RECORDINGS. Looking for open vacancies in other companies

  • Zaalverantwoordelijke (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als zaalverantwoordelijke sta je in voor het goede verloop van de service. Je bedient de klanten met de glimlach, voor jou staat de klant centraal!

  • Cargo Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De tijdige en nauwkeurige administratieve verwerking van begin tot einde van vrachtdocumenten volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Controleren van vrachtzendingen volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Data entry in het cargo computersysteem. Dagelijks contact met klanten en leveranciers, zowel telefonisch als aan het loket  

  • HUISHOUDHULP MARIAKERKE (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Mariakerke. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zonhoven, 12 uur per week. (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Zonhoven. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Vaste Job

    Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

  • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

Zoek naar antwoorden van A LA CARTE RECORDINGS in sociale netwerken
Look for responds of A LA CARTE RECORDINGS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A LA CARTE RECORDINGS. Laat een reactie achter voor A LA CARTE RECORDINGS. A LA CARTE RECORDINGS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A LA CARTE RECORDINGS. Leave a respond for A LA CARTE RECORDINGS. A LA CARTE RECORDINGS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A LA CARTE RECORDINGS op de google maps. Adres en contacten A LA CARTE RECORDINGS
Location of A LA CARTE RECORDINGS on the google maps. Address and contacts of A LA CARTE RECORDINGS

Andere gerelateerde bedrijven als come A LA CARTE RECORDINGS A LA CARTE RECORDINGS: De Hert | HUIS STABIFOOT | Grandjean D | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | ARCHAMBEAU EMILE-MAURICE

Other related companies as A LA CARTE RECORDINGS: De Hert | HUIS STABIFOOT | Grandjean D | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | ARCHAMBEAU EMILE-MAURICE

A LA CARTE RECORDINGS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A LA CARTE RECORDINGS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01366668701. Het bedrijf A LA CARTE RECORDINGS bevindt zich op het adres: Blauwkasteelstraat 26; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 486,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sound recording studios. Producten gemaakt in A LA CARTE RECORDINGS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A LA CARTE RECORDINGS is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A LA CARTE RECORDINGS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A LA CARTE RECORDINGS, openstaande posities, locatie van A LA CARTE RECORDINGS op de kaart.

A LA CARTE RECORDINGS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is A LA CARTE RECORDINGS, company assigned to the tax number BE01366668701. The company A LA CARTE RECORDINGS is located at the address: Blauwkasteelstraat 26; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 486,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sound recording studios. Products created in A LA CARTE RECORDINGS were not found.
The main activity of A LA CARTE RECORDINGS is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A LA CARTE RECORDINGS is not available. You also can look at reviews of A LA CARTE RECORDINGS, open positions, location of A LA CARTE RECORDINGS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A LA CARTE RECORDINGS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A LA CARTE RECORDINGS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A LA CARTE RECORDINGS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A LA CARTE RECORDINGS, employees, financial statistics.