Morysse & Cie

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Morysse & Cie
Private companiesLegal Services • Morysse & Cie

Contactgegevens Morysse & Cie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Morysse & Cie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Morysse & Cie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard des Invalides 106; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 672 92 65 (+32-02 672 92 65) 02 672 92 65 (+32-02 672 92 65)

Fax (fax): 02 675 05 95 (+32-02 675 05 95) 02 675 05 95 (+32-02 675 05 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Morysse & Cie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Morysse & Cie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Morysse & Cie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Morysse & Cie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Morysse & Cie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Morysse & Cie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Morysse & Cie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Morysse & Cie
Products information Morysse & Cie

BTW identificatienummer (tax): BE02923706054
Ondernemingsnummer: 8158416748
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 208,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Morysse & Cie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Soldering and welding - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Morysse & Cie
(Get full report from official database of BE for Morysse & Cie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Morysse & Cie
Addition kinds of activities for Morysse & Cie

6515. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
6719. Holdings, nv | Holding companies, nec
019100. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
17510101. Kabinet gebouw en installatie | Cabinet building and installation
20260105. Half om half | Half and half
22810203. Manmade stapelvezel garens, gespin | Manmade staple fiber yarn, spun
30839903. Retroflectieve lakens, kunststoffen | Retroflective sheeting, plastics
76929903. Gebarsten casting reparatie | Cracked casting repair
79991122. Zwemmen instructie | Swimming instruction

Werken bij Morysse & Cie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Morysse & Cie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Morysse & Cie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Morysse & Cie. Looking for open vacancies in other companies

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

  • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

  • Orderpickers/magazijnmedewerkers DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in doe-het-zelfmateriaal in duffel zijn wij op zoek naar ervaren orderpickers. Je staat in voor algemene orderpicking en magazijnbeheer

  • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Sint-Martens-Latem - De Pinte - Sint-Denijs-Westrem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ATOS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Allround ICT’er (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VERDATA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Morysse & Cie in sociale netwerken
Look for responds of Morysse & Cie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Morysse & Cie. Laat een reactie achter voor Morysse & Cie. Morysse & Cie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Morysse & Cie. Leave a respond for Morysse & Cie. Morysse & Cie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Morysse & Cie op de google maps. Adres en contacten Morysse & Cie
Location of Morysse & Cie on the google maps. Address and contacts of Morysse & Cie

Andere gerelateerde bedrijven als come Morysse & Cie Morysse & Cie: Strike (Le) | HONGERLOOT ISABELLE | BUMACO | WILSA | LUCIEN BODSON

Other related companies as Morysse & Cie: Strike (Le) | HONGERLOOT ISABELLE | BUMACO | WILSA | LUCIEN BODSON

Morysse & Cie is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Morysse & Cie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02923706054. Het bedrijf Morysse & Cie bevindt zich op het adres: Boulevard des Invalides 106; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 208,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Soldering and welding - Equipment and Supplies. Producten gemaakt in Morysse & Cie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Morysse & Cie is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Morysse & Cie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Morysse & Cie, openstaande posities, locatie van Morysse & Cie op de kaart.

Morysse & Cie is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Morysse & Cie, company assigned to the tax number BE02923706054. The company Morysse & Cie is located at the address: Boulevard des Invalides 106; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 208,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Soldering and welding - Equipment and Supplies. Products created in Morysse & Cie were not found.
The main activity of Morysse & Cie is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Morysse & Cie is not available. You also can look at reviews of Morysse & Cie, open positions, location of Morysse & Cie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Morysse & Cie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Morysse & Cie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Morysse & Cie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Morysse & Cie, employees, financial statistics.