FLREYNCHEMIE NV

Contactgegevens FLREYNCHEMIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLREYNCHEMIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLREYNCHEMIE NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Industrieweg 25 8800 Roeselare - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-24-25-27 32-51-24-25-27

Fax (fax): 32-51-22-98-92 32-51-22-98-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLREYNCHEMIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLREYNCHEMIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLREYNCHEMIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLREYNCHEMIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLREYNCHEMIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLREYNCHEMIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLREYNCHEMIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLREYNCHEMIE NV
Products information FLREYNCHEMIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE06260803222
Ondernemingsnummer: 8970855712
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 513,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLREYNCHEMIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Raw materials for construction and public works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLREYNCHEMIE NV
(Get full report from official database of BE for FLREYNCHEMIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLREYNCHEMIE NV
Addition kinds of activities for FLREYNCHEMIE NV

7312. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
243103. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
508502. Slang, riem en verpakking | Hose, belting, and packing
22410101. Geweven, geweven | Fringes, woven
22980302. Ladingnetten | Cargo nets
30899903. Banden, kunststoffen | Bands, plastics
73899934. Patrouille van elektrische transmissie of gasleidingen | Patrol of electric transmission or gas lines

Werken bij FLREYNCHEMIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLREYNCHEMIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLREYNCHEMIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLREYNCHEMIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR DECOUPAGE 2PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator decoupage.

  • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • HUISHOUDHULPEN BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: THESORAFISC

    Type: Vaste Job

    Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

  • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van FLREYNCHEMIE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLREYNCHEMIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLREYNCHEMIE NV. Laat een reactie achter voor FLREYNCHEMIE NV. FLREYNCHEMIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLREYNCHEMIE NV. Leave a respond for FLREYNCHEMIE NV. FLREYNCHEMIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLREYNCHEMIE NV op de google maps. Adres en contacten FLREYNCHEMIE NV
Location of FLREYNCHEMIE NV on the google maps. Address and contacts of FLREYNCHEMIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLREYNCHEMIE NV FLREYNCHEMIE NV: B.M.W. ZOTTEGEM MOTORS | WE WOMEN | DE VERENIGING | POLYCLINIQUE DE LESSINES | SICOMAC

Other related companies as FLREYNCHEMIE NV: B.M.W. ZOTTEGEM MOTORS | WE WOMEN | DE VERENIGING | POLYCLINIQUE DE LESSINES | SICOMAC

FLREYNCHEMIE NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is FLREYNCHEMIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06260803222. Het bedrijf FLREYNCHEMIE NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 25 8800 Roeselare - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 513,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Raw materials for construction and public works. Producten gemaakt in FLREYNCHEMIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLREYNCHEMIE NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLREYNCHEMIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLREYNCHEMIE NV, openstaande posities, locatie van FLREYNCHEMIE NV op de kaart.

FLREYNCHEMIE NV is a company, that was registered 2012 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is FLREYNCHEMIE NV, company assigned to the tax number BE06260803222. The company FLREYNCHEMIE NV is located at the address: Industrieweg 25 8800 Roeselare - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 513,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Raw materials for construction and public works. Products created in FLREYNCHEMIE NV were not found.
The main activity of FLREYNCHEMIE NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLREYNCHEMIE NV is not available. You also can look at reviews of FLREYNCHEMIE NV, open positions, location of FLREYNCHEMIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLREYNCHEMIE NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLREYNCHEMIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLREYNCHEMIE NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLREYNCHEMIE NV, employees, financial statistics.