FLSTANDAERT BVBA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLSTANDAERT BVBA
Private companiesWater Transportation • FLSTANDAERT BVBA

Contactgegevens FLSTANDAERT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSTANDAERT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSTANDAERT BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Witte-Leertouwersstr. 48 8000 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-33-27-32 32-50-33-27-32

Fax (fax): 32-50-33-07-42 32-50-33-07-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSTANDAERT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSTANDAERT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSTANDAERT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSTANDAERT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSTANDAERT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSTANDAERT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSTANDAERT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSTANDAERT BVBA
Products information FLSTANDAERT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06176208496
Ondernemingsnummer: 5208038330
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 711,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLSTANDAERT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marble and natural stones

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSTANDAERT BVBA
(Get full report from official database of BE for FLSTANDAERT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSTANDAERT BVBA
Addition kinds of activities for FLSTANDAERT BVBA

631101. Wederzijdse vereniging levensverzekering | Mutual association life insurance
23960203. Passementeries | Passementeries
24260200. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
34239901. Azen en luiken | Axes and hatchets
34830103. Ontstekers voor munitie boven 30 mm. | Detonators for ammunition over 30 mm.
37140100. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
37280503. Doelstellingen, aanhangwagen type: vliegtuig | Targets, trailer type: aircraft
38250240. Tube testers | Tube testers
50850500. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears
50940200. Munten, medailles en trofeeën | Coins, medals, and trophies

Werken bij FLSTANDAERT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSTANDAERT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSTANDAERT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSTANDAERT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • Verkoop adviseur (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwelkomt de klanten. Je geeft advies zonder te dwingend over te komen. Je handelt je verkoop administratief correct af.

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • Medewerker Platenafdeling (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wommelgem zoeken wij een medewerker service center. Onze klant is gespecialiseerd in non-ferro metalen en bevestigingssystemen u komt terecht op de afdeling (zagen van schijven uit platen), innox, aluminium, koper Via een computersysteem dient u de correcte platen, buizen te snijden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

Zoek naar antwoorden van FLSTANDAERT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLSTANDAERT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSTANDAERT BVBA. Laat een reactie achter voor FLSTANDAERT BVBA. FLSTANDAERT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSTANDAERT BVBA. Leave a respond for FLSTANDAERT BVBA. FLSTANDAERT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSTANDAERT BVBA op de google maps. Adres en contacten FLSTANDAERT BVBA
Location of FLSTANDAERT BVBA on the google maps. Address and contacts of FLSTANDAERT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSTANDAERT BVBA FLSTANDAERT BVBA: Garcia Ets | LEMPLOY CHARLES | Marjolaine | ERIC LACROIX | MARCEL VANLANCKER

Other related companies as FLSTANDAERT BVBA: Garcia Ets | LEMPLOY CHARLES | Marjolaine | ERIC LACROIX | MARCEL VANLANCKER

FLSTANDAERT BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSTANDAERT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06176208496. Het bedrijf FLSTANDAERT BVBA bevindt zich op het adres: Witte-Leertouwersstr. 48 8000 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 711,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Marble and natural stones. Producten gemaakt in FLSTANDAERT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSTANDAERT BVBA is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSTANDAERT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSTANDAERT BVBA, openstaande posities, locatie van FLSTANDAERT BVBA op de kaart.

FLSTANDAERT BVBA is a company, that was registered 2012 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLSTANDAERT BVBA, company assigned to the tax number BE06176208496. The company FLSTANDAERT BVBA is located at the address: Witte-Leertouwersstr. 48 8000 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 711,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Marble and natural stones. Products created in FLSTANDAERT BVBA were not found.
The main activity of FLSTANDAERT BVBA is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSTANDAERT BVBA is not available. You also can look at reviews of FLSTANDAERT BVBA, open positions, location of FLSTANDAERT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSTANDAERT BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSTANDAERT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSTANDAERT BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSTANDAERT BVBA, employees, financial statistics.