Parangon (Le) SPRL

Contactgegevens Parangon (Le) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Parangon (Le) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Parangon (Le) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place des Tilleuls 28A; 5300; Andenne, België

Telefoon (phone): 085 84 20 02; 0475 76 40 25 (+32-085 84 20 02; 0475 76 40 25) 085 84 20 02; 0475 76 40 25 (+32-085 84 20 02; 0475 76 40 25)

Fax (fax): +32 (87) 904-95-76 +32 (87) 904-95-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Parangon (Le) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Parangon (Le) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Parangon (Le) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Parangon (Le) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Parangon (Le) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Parangon (Le) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Parangon (Le) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Parangon (Le) SPRL
Products information Parangon (Le) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08535522460
Ondernemingsnummer: 6826873779
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 188,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Sports clubs & sports centres; Fitness centres

Product categorie (product category): Solariums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Parangon (Le) SPRL
(Get full report from official database of BE for Parangon (Le) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Parangon (Le) SPRL
Addition kinds of activities for Parangon (Le) SPRL

275208. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
569999. Diverse kleding- en accessoireswinkels, niet inbegrepen | Miscellaneous apparel and accessory stores, nec
35429902. Bulldozers (metaalbewerkingsmachines) | Bulldozers (metalworking machinery)
73890601. Decoratie service voor speciale evenementen | Decoration service for special events
86990202. Literatuur-, film- of culturele club | Literary, film or cultural club

Werken bij Parangon (Le) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Parangon (Le) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Parangon (Le) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Parangon (Le) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • LIJNVERANTWOORDELIJKE BIJ INPAKAFDELING VOEDINGSBEDRIJF TE SINT-GILLIS-WAAS (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat concreet uit: Meehelpen in de inpakafdeling Inpakmachines kunnen omstellen De dagplanning uitvoeren en de medewerkers aansturen Kleine storingen kunnen oplossen aan de inpakmachines Ervoor zorgen dat de kwaliteitscontroles gebeuren en deze ook administratief verwerken

  • Magazijnier vaste middag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Customer operations agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

  • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

  • monteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk actief in elektrotechnische installaties, sanitair- en constructiewerken zijn we op zoek naar een hulpmonteur geen hoogtevrees hebben, Vca attest is een pluspunt! ervaring met zonnepanelen, sanitair, onderhoud van machines is een Pluspunt! ervaring in het monteren van constructiewerken, montagewerken is een MUST! na interim kans op vast  

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (voltijds) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

    Regio: GORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

  • JOBSTUDENTEN ZORGKUNDIGE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SINT JOZEF - ZUSTERKENS DER ARMEN

    Type: Studentenjob

    VERZORGING VAN OUDEREN IN EEN WOONZORGCENTRUM WEEKENDWERK

  • Mechanical design engineer - 3D automated solutions (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant, regio Deinze, is gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen in haar niche, en dit voor tal van internationale klanten. Ben jij sterk in mechanische processen en heb je een sterke affiniteit met 3D ontwerpen? Zie je het zitten om te werken op projectbasis? Kijk dan hier wat onze klant in aanbieding heeft voor jou! Contacteer ons op 09/352.01.00 of via mail: apply(at)lga.jobs Een overzicht van het takenpakket: Je werkt nauw samen met het projectteam en verleent jouw advies tijdig Je staat in rechtstreeks contact met de project manager, waar je tijdig aan rapporteert Als mechanisch ingenieur sta jij in voor de analyses van de mechanische installaties en de opbouw ervan Dit alles aan de hand van 3D-CAD software Je controleert ook tijdig de aangekochte materialen en assemblages Het grootste deel van je tijd vertoef binnen het bedrijf, maar legt vaak telefonisch contact met de klant

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • Make-up Promoters (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

Zoek naar antwoorden van Parangon (Le) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Parangon (Le) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Parangon (Le) SPRL. Laat een reactie achter voor Parangon (Le) SPRL. Parangon (Le) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Parangon (Le) SPRL. Leave a respond for Parangon (Le) SPRL. Parangon (Le) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Parangon (Le) SPRL op de google maps. Adres en contacten Parangon (Le) SPRL
Location of Parangon (Le) SPRL on the google maps. Address and contacts of Parangon (Le) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Parangon (Le) SPRL Parangon (Le) SPRL: Vederman VD-Ergonomics | Hilda | Claes Christian | GARAGE PUISSANT | GUY CLABOTS

Other related companies as Parangon (Le) SPRL: Vederman VD-Ergonomics | Hilda | Claes Christian | GARAGE PUISSANT | GUY CLABOTS

Parangon (Le) SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Parangon (Le) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08535522460. Het bedrijf Parangon (Le) SPRL bevindt zich op het adres: Place des Tilleuls 28A; 5300; Andenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 188,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Solariums. Lijst met producten zijn Sports clubs & sports centres; Fitness centres.
De hoofdactiviteit van Parangon (Le) SPRL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Parangon (Le) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Parangon (Le) SPRL, openstaande posities, locatie van Parangon (Le) SPRL op de kaart.

Parangon (Le) SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Parangon (Le) SPRL, company assigned to the tax number BE08535522460. The company Parangon (Le) SPRL is located at the address: Place des Tilleuls 28A; 5300; Andenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 188,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Solariums. List of products are Sports clubs & sports centres; Fitness centres.
The main activity of Parangon (Le) SPRL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Parangon (Le) SPRL is not available. You also can look at reviews of Parangon (Le) SPRL, open positions, location of Parangon (Le) SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Parangon (Le) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Parangon (Le) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Parangon (Le) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Parangon (Le) SPRL, employees, financial statistics.