FLMICROFI SA

Contactgegevens FLMICROFI SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMICROFI SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMICROFI SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Maghin 85 4000 Liege - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-27-42-47 32-42-27-42-47

Fax (fax): 32-42-27-23-88 32-42-27-23-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMICROFI SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMICROFI SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMICROFI SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMICROFI SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMICROFI SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMICROFI SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMICROFI SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMICROFI SA
Products information FLMICROFI SA

BTW identificatienummer (tax): BE01900329589
Ondernemingsnummer: 6469268798
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLMICROFI SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Information technology - cabling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMICROFI SA
(Get full report from official database of BE for FLMICROFI SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMICROFI SA
Addition kinds of activities for FLMICROFI SA

505101. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
873300. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations
966104. Ruimteonderzoek en technologie, niveau van overheid | Space research and technology, level of government
07230101. Alfalfa cubing diensten | Alfalfa cubing services
23860200. Lederen en schapenbeklede kledingstukken | Leather and sheep-lined garments
30110300. Band- en binnenbuismaterialen en aanverwante producten | Tire and inner tube materials and related products
36990203. Lasapparatuur en apparatuur, ultrasone | Welding machines and equipment, ultrasonic
38430000. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
50399902. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork

Werken bij FLMICROFI SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMICROFI SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMICROFI SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMICROFI SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • HUISHOUDHULP REGIO Lint/Hove (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Een eigen wagen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Oud-Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Jobstudent - Taxichauffeur (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TAXI MARC

    Type: Studentenjob

    Zoeken verschillende job-studenten om zaterdagavond taxi te rijden. Het vervoeren van personen naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Knokke.

  • Traineeship customer journey (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675235-inline.html?cid=Partner_VDAB ING wants to go into a complete new direction. They want to grow and compete with the big technology companies. All this to give the end customer a better experience. ING and ORMIT are looking for 10 young talents for their 24-months Traineeship customer journey. A unique traineeship to develop your leadership potential while working as an Customer Journey Expert on innovative projects within ING. Are you the Customer Journey Expert we're looking for? you can't just let things take their course. you understand the needs of a customer. you see how to improve things. you are prepared to take action? In simple terms: Someone who makes the journey of a customer clearer, simpler and better. A process manager, product manager, formula manager and marketeer all-in-one. What's in it for you? Learning about all the different aspects of ING. Working on a variety of projects. With impact on millions of customers. Increasing responsibility. Redefine and improve the customer experience at ING. Discovering what you're really good at. Learning to work in an agile way in multidisciplinary squads and tribes. What after the 24-month Customer Journey Track? You start as an experienced Customer Journey Expert at ING. Everything is possible at ING. The ball's in your court. Nearer the time you'll be able to identify the right role for you.

  • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

  • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Flexijob

    Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Cleen Schardauw (Ledegem) (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/kok met zin voor verantwoordelijkheden. Je zal instaan voor een vlotte service en kwalitatieve gerechten. Je zal worden bijgestaan door een team medewerkers onder leiding van de chef. Je werkt actief mee bij de voorbereidingen en het dresseren tijden de dienst. Je hebt ervaring in de keuken. Dankzij jouw ervaring ben je in staat om samen met het keukenteam een goede service te leiden.

Zoek naar antwoorden van FLMICROFI SA in sociale netwerken
Look for responds of FLMICROFI SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMICROFI SA. Laat een reactie achter voor FLMICROFI SA. FLMICROFI SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMICROFI SA. Leave a respond for FLMICROFI SA. FLMICROFI SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMICROFI SA op de google maps. Adres en contacten FLMICROFI SA
Location of FLMICROFI SA on the google maps. Address and contacts of FLMICROFI SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMICROFI SA FLMICROFI SA: Salofa | BERNADETTE | RIBBERS ALG DEURTECHN AUTOM BV | Kon Harmonie St-Hubertus | BUSINESS SERVICES-BENELUX

Other related companies as FLMICROFI SA: Salofa | BERNADETTE | RIBBERS ALG DEURTECHN AUTOM BV | Kon Harmonie St-Hubertus | BUSINESS SERVICES-BENELUX

FLMICROFI SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMICROFI SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01900329589. Het bedrijf FLMICROFI SA bevindt zich op het adres: R. Maghin 85 4000 Liege - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Information technology - cabling. Producten gemaakt in FLMICROFI SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMICROFI SA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMICROFI SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMICROFI SA, openstaande posities, locatie van FLMICROFI SA op de kaart.

FLMICROFI SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMICROFI SA, company assigned to the tax number BE01900329589. The company FLMICROFI SA is located at the address: R. Maghin 85 4000 Liege - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Information technology - cabling. Products created in FLMICROFI SA were not found.
The main activity of FLMICROFI SA is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMICROFI SA is not available. You also can look at reviews of FLMICROFI SA, open positions, location of FLMICROFI SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMICROFI SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMICROFI SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMICROFI SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMICROFI SA, employees, financial statistics.