Klavertje Vier

Contactgegevens Klavertje Vier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Klavertje Vier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Klavertje Vier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maaldestedestraat 53; 8900; Ieper, België

Telefoon (phone): 057 20 37 94 (+32-057 20 37 94) 057 20 37 94 (+32-057 20 37 94)

Fax (fax): 057 20 37 94 (+32-057 20 37 94) 057 20 37 94 (+32-057 20 37 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Klavertje Vier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Klavertje Vier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Klavertje Vier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Klavertje Vier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Klavertje Vier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Klavertje Vier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Klavertje Vier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Klavertje Vier
Products information Klavertje Vier

BTW identificatienummer (tax): BE09557525634
Ondernemingsnummer: 6760131835
Hoofdstad (capital): 993,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 877,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Klavertje Vier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Solariums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Klavertje Vier
(Get full report from official database of BE for Klavertje Vier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Klavertje Vier
Addition kinds of activities for Klavertje Vier

314499. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
384100. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
23250100. Jeans en broekjes voor mannen en jongens | Men's and boys' jeans and dungarees
25220200. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
50850701. touwwerk | Cordage
86410300. Jeugdorganisaties | Youth organizations

Werken bij Klavertje Vier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Klavertje Vier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Klavertje Vier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Klavertje Vier. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Technieker openbare verlichting (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert werken uit aan de bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent het netsysteem en bent in staat om fouten op te sporen Samen met je collega sta je in voor het plaatsen of wegnemen (verlichtings-)palen Je brengt signalisatie aan en maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • OPERATOR / MACHINE BEDIENAAR - GOEDE VERLONING - GROEIEND BEDRIJF (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in volle expansie zoeken wij een gemotiveerde machinebedienaar in 2 ploegen. Je functie zal zeer polyvalent zijn op de afdeling. Het takenpakket bestaat uit: instellen van machines, opvolgen van het productieproces, aanvullen van grondstoffen, versnijden van product, latex laag aanbrengen, ... Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar een interne opleiding wordt voorzien. Eens je de volledige werking onder de knie hebt kan je doorgroeien tot meewerkend ploegleider ( indien je hiervoor interesse hebt)

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een ervaren en gemotiveerde huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Langdorp – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANGDORP)

    Regio: LANGDORP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Halle - St.Pieters-Leeuw (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent varkensverzorger (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Ploegsteert zijn we op zoek naar een varkensverzorger voor een varkenskwekerij. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Varkensstallen kuisen/ontsmetten Voederbakken opvolgen Varkens laden/lossen Helpen bij afbraak van stallen Opvolgen van rattenbestrijding Algemene verzorging van de dieren

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Klavertje Vier in sociale netwerken
Look for responds of Klavertje Vier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Klavertje Vier. Laat een reactie achter voor Klavertje Vier. Klavertje Vier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Klavertje Vier. Leave a respond for Klavertje Vier. Klavertje Vier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Klavertje Vier op de google maps. Adres en contacten Klavertje Vier
Location of Klavertje Vier on the google maps. Address and contacts of Klavertje Vier

Andere gerelateerde bedrijven als come Klavertje Vier Klavertje Vier: A.C. LEPTINES | UNIC | WINDSURFING LOCHRISTI | HUNKEM?LLER | NATHALIE UYTTENDAELE

Other related companies as Klavertje Vier: A.C. LEPTINES | UNIC | WINDSURFING LOCHRISTI | HUNKEM?LLER | NATHALIE UYTTENDAELE

Klavertje Vier is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Klavertje Vier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09557525634. Het bedrijf Klavertje Vier bevindt zich op het adres: Maaldestedestraat 53; 8900; Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 993,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 877,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Solariums. Producten gemaakt in Klavertje Vier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Klavertje Vier is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Klavertje Vier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Klavertje Vier, openstaande posities, locatie van Klavertje Vier op de kaart.

Klavertje Vier is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Klavertje Vier, company assigned to the tax number BE09557525634. The company Klavertje Vier is located at the address: Maaldestedestraat 53; 8900; Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 993,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 877,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Solariums. Products created in Klavertje Vier were not found.
The main activity of Klavertje Vier is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Klavertje Vier is not available. You also can look at reviews of Klavertje Vier, open positions, location of Klavertje Vier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Klavertje Vier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Klavertje Vier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Klavertje Vier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Klavertje Vier, employees, financial statistics.