Intimement Votre

Contactgegevens Intimement Votre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Intimement Votre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Intimement Votre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Buvrinnes 18; 7130; Binche, België

Telefoon (phone): 064 33 47 61 (+32-064 33 47 61) 064 33 47 61 (+32-064 33 47 61)

Fax (fax): +32 (56) 732-55-23 +32 (56) 732-55-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Intimement Votre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Intimement Votre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Intimement Votre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Intimement Votre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Intimement Votre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Intimement Votre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Intimement Votre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Intimement Votre
Products information Intimement Votre

BTW identificatienummer (tax): BE06960357666
Ondernemingsnummer: 8821166992
Hoofdstad (capital): 450,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 852,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Lingerie & underwear - Retail

Product categorie (product category): Solariums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Intimement Votre
(Get full report from official database of BE for Intimement Votre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Intimement Votre
Addition kinds of activities for Intimement Votre

17990700. Parkeerinrichting apparatuur en onderhoud | Parking facility equipment and maintenance
23690302. Housecoats: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Housecoats: girls', children's, and infants'
28999918. Brandvertragende chemicaliën | Fire retardant chemicals
39140209. Trofeeën, nikkel zilver | Trophies, nickle silver
39990801. Kralen, niet gemonteerd | Beads, unassembled
81110211. Wanpraktijk en nalatigheidswet | Malpractice and negligence law

Werken bij Intimement Votre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Intimement Votre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Intimement Votre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Intimement Votre. Looking for open vacancies in other companies

  • REDDER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • Dringend gezocht Inpakker / polyvalent productiearbeider M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker productie kan je ingezet worden voor diverse taken. Takenpakket: - Triage - Meewerken in de verschillende keukens - Inpak - Reiniging - Basis machine besturing Zo krijg je zelf de kans de functie te vinden die het best bij jou past! Dit is in 2-ploegen of nacht.

  • Verantwoordelijke Marketing (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je maakt brochures op met de producten - je verzorgt de lay-out - je zorgt dat de informatie correct is die in de brochure komt Bedrijfsprofiel: Je werkt voor een sterk groeiend bedrijf, je bent verantwoordelijk voor de marketing van een kmo.

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • huishoudhulp (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PWA-DICO HERK-DE-STAD

    Type: Vaste Job

    Poetsen bij mensen thuis onder het dienstenchequessysteem.

  • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • flexijob afwasser (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

Zoek naar antwoorden van Intimement Votre in sociale netwerken
Look for responds of Intimement Votre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Intimement Votre. Laat een reactie achter voor Intimement Votre. Intimement Votre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Intimement Votre. Leave a respond for Intimement Votre. Intimement Votre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Intimement Votre op de google maps. Adres en contacten Intimement Votre
Location of Intimement Votre on the google maps. Address and contacts of Intimement Votre

Andere gerelateerde bedrijven als come Intimement Votre Intimement Votre: Meunier R | Travotel | JACQUES SCHOTTE | GARAGE KEYERS SPRL | L. VAN DEN NEST

Other related companies as Intimement Votre: Meunier R | Travotel | JACQUES SCHOTTE | GARAGE KEYERS SPRL | L. VAN DEN NEST

Intimement Votre is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Intimement Votre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06960357666. Het bedrijf Intimement Votre bevindt zich op het adres: Rue de Buvrinnes 18; 7130; Binche. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 450,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 852,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Solariums. Lijst met producten zijn Lingerie & underwear - Retail.
De hoofdactiviteit van Intimement Votre is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Intimement Votre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Intimement Votre, openstaande posities, locatie van Intimement Votre op de kaart.

Intimement Votre is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Intimement Votre, company assigned to the tax number BE06960357666. The company Intimement Votre is located at the address: Rue de Buvrinnes 18; 7130; Binche. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 450,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 852,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Solariums. List of products are Lingerie & underwear - Retail.
The main activity of Intimement Votre is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Intimement Votre is not available. You also can look at reviews of Intimement Votre, open positions, location of Intimement Votre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Intimement Votre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Intimement Votre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Intimement Votre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Intimement Votre, employees, financial statistics.