Helioss Zonne- en Nagelstudio

Contactgegevens Helioss Zonne- en Nagelstudio: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Helioss Zonne- en Nagelstudio: address, phone, fax, email, website, opening hours

Helioss Zonne- en Nagelstudio

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 78; 9255; Buggenhout, België

Telefoon (phone): 0478 91 01 39 (+32-0478 91 01 39) 0478 91 01 39 (+32-0478 91 01 39)

Fax (fax): +32 (16) 455-75-16 +32 (16) 455-75-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Helioss Zonne- en Nagelstudio: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Helioss Zonne- en Nagelstudio"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Helioss Zonne- en Nagelstudio"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Helioss Zonne- en Nagelstudio, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Helioss Zonne- en Nagelstudio. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Helioss Zonne- en Nagelstudio, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Helioss Zonne- en Nagelstudio. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Helioss Zonne- en Nagelstudio
Products information Helioss Zonne- en Nagelstudio

BTW identificatienummer (tax): BE08699768066
Ondernemingsnummer: 4431304931
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 699,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Helioss Zonne- en Nagelstudio zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Solariums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Helioss Zonne- en Nagelstudio
(Get full report from official database of BE for Helioss Zonne- en Nagelstudio)

Aanvulling soorten activiteiten voor Helioss Zonne- en Nagelstudio
Addition kinds of activities for Helioss Zonne- en Nagelstudio

20649915. Marzipan (snoep) | Marzipan (candy)
20910302. Kabeljauw, gedroogd | Codfish, dried
30691200. Rubber roken accessoires | Rubber smoking accessories
32819903. Steen, steengroeven en verwerking van eigen steenproducten | Stone, quarrying and processing of own stone products
37140211. Transmissiehuisjes of onderdelen, motorvoertuigen | Transmission housings or parts, motor vehicle
50780302. Inrichtingen, gekoeld | Fixtures, refrigerated

Werken bij Helioss Zonne- en Nagelstudio: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Helioss Zonne- en Nagelstudio: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Helioss Zonne- en Nagelstudio. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Helioss Zonne- en Nagelstudio. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Metselaar (nieuw) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topklant van Let\\\'s Work regio Torhout zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste metselaar die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je komt terecht in een ambitieuze firma met oog voor kwaliteit. Het bedrijf spitst zich toe op verschillende activiteiten zoals algemene bouwwerken, nieuwbouw, renovatie, siermetselwerken, betonnen trappen, terrassen en opritten, kleine afbraakwerken enzovoort. Samen met een sterk team van ervaren werknemers kan het bedrijf mooie resultaten leveren die voldoen aan de wensen en verlangens van de klanten. Wil jij deel uitmaken van dit topteam en ben je gedreven én heb je handen aan het lijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Jodoigne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (JODOIGNE)

    Regio: JODOIGNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Ben je minstens 2 dagen per week vrij? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die kan meehlpen in het magazijn van bedrijf te Herentals. je staat in voor afval sorteren, sorteren van pakketjes, scannen van de pakketjes, orderpicken, laden en lossen, ... Je werkt ofwel een halve ofwel een ganse dag.

  • Jobstudent (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

  • Chauffeur CE (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: VIKING

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespecialiseerd in afbraak- en grondwerken zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je hebt volgende taken: vervoeren van onze afbraakmaterialen naar stortplaatsen. vervoeren van uitgegraven grond naar de stortplaatsen.

  • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

      Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

  • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van Helioss Zonne- en Nagelstudio in sociale netwerken
Look for responds of Helioss Zonne- en Nagelstudio in social networks

Lees alle opmerkingen voor Helioss Zonne- en Nagelstudio. Laat een reactie achter voor Helioss Zonne- en Nagelstudio. Helioss Zonne- en Nagelstudio bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Helioss Zonne- en Nagelstudio. Leave a respond for Helioss Zonne- en Nagelstudio. Helioss Zonne- en Nagelstudio on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Helioss Zonne- en Nagelstudio op de google maps. Adres en contacten Helioss Zonne- en Nagelstudio
Location of Helioss Zonne- en Nagelstudio on the google maps. Address and contacts of Helioss Zonne- en Nagelstudio

Andere gerelateerde bedrijven als come Helioss Zonne- en Nagelstudio Helioss Zonne- en Nagelstudio: GOVAERT PIET MAURICE MARIA M. | Giuranno | CENTRE P.M.S. | A. PEPERMANS | CHARLES MARAITE

Other related companies as Helioss Zonne- en Nagelstudio: GOVAERT PIET MAURICE MARIA M. | Giuranno | CENTRE P.M.S. | A. PEPERMANS | CHARLES MARAITE

Helioss Zonne- en Nagelstudio is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Helioss Zonne- en Nagelstudio, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08699768066. Het bedrijf Helioss Zonne- en Nagelstudio bevindt zich op het adres: Kerkstraat 78; 9255; Buggenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 699,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Solariums. Producten gemaakt in Helioss Zonne- en Nagelstudio zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Helioss Zonne- en Nagelstudio is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Helioss Zonne- en Nagelstudio is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Helioss Zonne- en Nagelstudio, openstaande posities, locatie van Helioss Zonne- en Nagelstudio op de kaart.

Helioss Zonne- en Nagelstudio is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Helioss Zonne- en Nagelstudio, company assigned to the tax number BE08699768066. The company Helioss Zonne- en Nagelstudio is located at the address: Kerkstraat 78; 9255; Buggenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 699,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Solariums. Products created in Helioss Zonne- en Nagelstudio were not found.
The main activity of Helioss Zonne- en Nagelstudio is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Helioss Zonne- en Nagelstudio is not available. You also can look at reviews of Helioss Zonne- en Nagelstudio, open positions, location of Helioss Zonne- en Nagelstudio on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Helioss Zonne- en Nagelstudio, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Helioss Zonne- en Nagelstudio, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Helioss Zonne- en Nagelstudio, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Helioss Zonne- en Nagelstudio, employees, financial statistics.