FRANCK CLEMENTE COIFFURE

Contactgegevens FRANCK CLEMENTE COIFFURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCK CLEMENTE COIFFURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCK CLEMENTE COIFFURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée du Roi Albert 10; 4431; Ans (Loncin), België

Telefoon (phone): 04 247 45 40 (+32-04 247 45 40) 04 247 45 40 (+32-04 247 45 40)

Fax (fax): +32 (14) 670-58-20 +32 (14) 670-58-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCK CLEMENTE COIFFURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCK CLEMENTE COIFFURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCK CLEMENTE COIFFURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCK CLEMENTE COIFFURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCK CLEMENTE COIFFURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCK CLEMENTE COIFFURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCK CLEMENTE COIFFURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCK CLEMENTE COIFFURE
Products information FRANCK CLEMENTE COIFFURE

BTW identificatienummer (tax): BE06358032226
Ondernemingsnummer: 9087860107
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Hairdressing salons - Ladies

Product categorie (product category): Solariums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCK CLEMENTE COIFFURE
(Get full report from official database of BE for FRANCK CLEMENTE COIFFURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCK CLEMENTE COIFFURE
Addition kinds of activities for FRANCK CLEMENTE COIFFURE

507802. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
515906. Tabaksverdelers en producten | Tobacco distributors and products
861199. Bedrijfsverenigingen, nv | Business associations, nec
22999909. uitgeplozen touw | Oakum
25140203. Dinette sets: metaal | Dinette sets: metal
28210000. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
34440204. Vloeren en pijpen, kachel of oven: plaatwerk | Flues and pipes, stove or furnace: sheet metal
35890106. Drukkokers, stoom: commercieel | Pressure cookers, steam: commercial
50630400. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
73730201. Lokaal netwerk (lan) systeem integrator | Local area network (lan) systems integrator

Werken bij FRANCK CLEMENTE COIFFURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCK CLEMENTE COIFFURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCK CLEMENTE COIFFURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCK CLEMENTE COIFFURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • Operator/lijnverantwoordelijk (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar een Operator - Lijnverantwoordelijke. Taken: Opstarten, instellen, afsluiten van de machines Oplossen van problemen Opvolgen van de medewerkers om zo de werking van de lijn te kunnen garanderen Opvragen van productievoorraad en verpakkingsmateriaal Bijsturen van de medewerker + opvolgen van een 5-tal mensen. Het gaat hier om 70% aansturen van je team en 30% zelf meewerken in de productie U werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen. Vroege ploeg: maandag tem donderdag: 5u - 13u vrijdag: 5u - 12u Late ploeg maandag tem donderdag: 12u55 - 21u10 vrijdag 11u55 - 18u55

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

  • Schoonheidsspecialiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

  • ZELFSTANDIGE CHAUFFEUR C/CE (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: VAN DEN NESTE JO

    Type: Zelfstandige activiteit

    CHAUFFEUR C/CE voor transport van graafmachines en aanverwanten

Zoek naar antwoorden van FRANCK CLEMENTE COIFFURE in sociale netwerken
Look for responds of FRANCK CLEMENTE COIFFURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCK CLEMENTE COIFFURE. Laat een reactie achter voor FRANCK CLEMENTE COIFFURE. FRANCK CLEMENTE COIFFURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCK CLEMENTE COIFFURE. Leave a respond for FRANCK CLEMENTE COIFFURE. FRANCK CLEMENTE COIFFURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCK CLEMENTE COIFFURE op de google maps. Adres en contacten FRANCK CLEMENTE COIFFURE
Location of FRANCK CLEMENTE COIFFURE on the google maps. Address and contacts of FRANCK CLEMENTE COIFFURE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCK CLEMENTE COIFFURE FRANCK CLEMENTE COIFFURE: Desmadryl A | SANDRINE BOUCQUEY | TILBORGHS ELEKTRO | P. GELLER | St-Idesbald

Other related companies as FRANCK CLEMENTE COIFFURE: Desmadryl A | SANDRINE BOUCQUEY | TILBORGHS ELEKTRO | P. GELLER | St-Idesbald

FRANCK CLEMENTE COIFFURE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCK CLEMENTE COIFFURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06358032226. Het bedrijf FRANCK CLEMENTE COIFFURE bevindt zich op het adres: Chaussée du Roi Albert 10; 4431; Ans (Loncin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 848,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Solariums. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Ladies.
De hoofdactiviteit van FRANCK CLEMENTE COIFFURE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCK CLEMENTE COIFFURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCK CLEMENTE COIFFURE, openstaande posities, locatie van FRANCK CLEMENTE COIFFURE op de kaart.

FRANCK CLEMENTE COIFFURE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCK CLEMENTE COIFFURE, company assigned to the tax number BE06358032226. The company FRANCK CLEMENTE COIFFURE is located at the address: Chaussée du Roi Albert 10; 4431; Ans (Loncin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 848,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Solariums. List of products are Hairdressing salons - Ladies.
The main activity of FRANCK CLEMENTE COIFFURE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCK CLEMENTE COIFFURE is not available. You also can look at reviews of FRANCK CLEMENTE COIFFURE, open positions, location of FRANCK CLEMENTE COIFFURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCK CLEMENTE COIFFURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCK CLEMENTE COIFFURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCK CLEMENTE COIFFURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCK CLEMENTE COIFFURE, employees, financial statistics.