FLKKSYS NV

Contactgegevens FLKKSYS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLKKSYS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLKKSYS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voetweg 2 2560 Nijlen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-91-83-33 32-34-91-83-33

Fax (fax): 32-34-91-83-39 32-34-91-83-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLKKSYS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLKKSYS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLKKSYS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLKKSYS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLKKSYS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLKKSYS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLKKSYS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLKKSYS NV
Products information FLKKSYS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06176208496
Ondernemingsnummer: 5208038330
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 711,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLKKSYS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Office supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLKKSYS NV
(Get full report from official database of BE for FLKKSYS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLKKSYS NV
Addition kinds of activities for FLKKSYS NV

0139. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
3497. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
382602. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments
24310403. Venetiaanse blinden lamellen, hout | Venetian blind slats, wood
28330102. Barbituurzuur en derivaten | Barbituric acid and derivatives
36639914. Globale positioneringssystemen (gps) apparatuur | Global positioning systems (gps) equipment
37249901. Lucht scoops, vliegtuigen | Air scoops, aircraft
39440705. Tenders, baby (voertuig) | Tenders, baby (vehicle)
73810100. Wachtdiensten | Guard services
79480204. Horse race track operatie | Horse race track operation

Werken bij FLKKSYS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLKKSYS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLKKSYS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLKKSYS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

  • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

  • Lasser/Samensteller (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een Lasser (M/V):  Je staat in voor het lassen en monteren van van serres  Je bewerkt metaal 

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

    Regio: NEDEROKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Verkoper - weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een beenhouwerij regio Ninove zijn we op zoek naar iemand die graag in het weekend een centje wilt bijverdienen. Je zal werken op zaterdag- en/of zondagvoormiddag De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien

  • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Agilitas Hasselt

    Type: Studentenjob

    Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • Verpakker Etikettering (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een verpakker Etikettering (m/v). Taken: - je etiketteert vleesproducten met een etiketteertoestel en je stelt dit toestel ook in (datum, lotnummer,...) -Je steekt vleesproducten in dozen -Je zet de verschillende dozen op de voorziene paletten -Je bent de laatste persoon in het bedrijf dat het product in handen heeft dus je staat in voor de finale kwaliteitscontrole Interesse? contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: [email protected]

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van FLKKSYS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLKKSYS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLKKSYS NV. Laat een reactie achter voor FLKKSYS NV. FLKKSYS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLKKSYS NV. Leave a respond for FLKKSYS NV. FLKKSYS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLKKSYS NV op de google maps. Adres en contacten FLKKSYS NV
Location of FLKKSYS NV on the google maps. Address and contacts of FLKKSYS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLKKSYS NV FLKKSYS NV: Robins Travel | GARAGE VAN GASTEL | MARIA VLEESCHOUWERS | ERIC NIEDERCORN | Rik Van Herck

Other related companies as FLKKSYS NV: Robins Travel | GARAGE VAN GASTEL | MARIA VLEESCHOUWERS | ERIC NIEDERCORN | Rik Van Herck

FLKKSYS NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLKKSYS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06176208496. Het bedrijf FLKKSYS NV bevindt zich op het adres: Voetweg 2 2560 Nijlen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 711,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Office supplies. Producten gemaakt in FLKKSYS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLKKSYS NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLKKSYS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLKKSYS NV, openstaande posities, locatie van FLKKSYS NV op de kaart.

FLKKSYS NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLKKSYS NV, company assigned to the tax number BE06176208496. The company FLKKSYS NV is located at the address: Voetweg 2 2560 Nijlen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 711,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Office supplies. Products created in FLKKSYS NV were not found.
The main activity of FLKKSYS NV is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLKKSYS NV is not available. You also can look at reviews of FLKKSYS NV, open positions, location of FLKKSYS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLKKSYS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLKKSYS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLKKSYS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLKKSYS NV, employees, financial statistics.