De Geest (Anc Ets Mercier)

Contactgegevens De Geest (Anc Ets Mercier): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Geest (Anc Ets Mercier): address, phone, fax, email, website, opening hours

De Geest (Anc Ets Mercier)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Bourgeois 12; 6220; Fleurus, België

Telefoon (phone): 071 81 16 71 (+32-071 81 16 71) 071 81 16 71 (+32-071 81 16 71)

Fax (fax): +32 (84) 379-13-71 +32 (84) 379-13-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Geest (Anc Ets Mercier): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Geest (Anc Ets Mercier)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Geest (Anc Ets Mercier)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Geest (Anc Ets Mercier), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Geest (Anc Ets Mercier). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Geest (Anc Ets Mercier), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Geest (Anc Ets Mercier). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Geest (Anc Ets Mercier)
Products information De Geest (Anc Ets Mercier)

BTW identificatienummer (tax): BE03201385498
Ondernemingsnummer: 1399353027
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in De Geest (Anc Ets Mercier) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Solariums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Geest (Anc Ets Mercier)
(Get full report from official database of BE for De Geest (Anc Ets Mercier))

Aanvulling soorten activiteiten voor De Geest (Anc Ets Mercier)
Addition kinds of activities for De Geest (Anc Ets Mercier)

4215. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
509401. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
37320100. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing
38420106. Helmen, ruimte | Helmets, space
51360106. Sjaals, mannen en jongens ' | Scarves, men's and boys'
94510400. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government

Werken bij De Geest (Anc Ets Mercier): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Geest (Anc Ets Mercier): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Geest (Anc Ets Mercier). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Geest (Anc Ets Mercier). Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • STUDENT Barman Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

  • Logopedist(e) (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

Zoek naar antwoorden van De Geest (Anc Ets Mercier) in sociale netwerken
Look for responds of De Geest (Anc Ets Mercier) in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Geest (Anc Ets Mercier). Laat een reactie achter voor De Geest (Anc Ets Mercier). De Geest (Anc Ets Mercier) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Geest (Anc Ets Mercier). Leave a respond for De Geest (Anc Ets Mercier). De Geest (Anc Ets Mercier) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Geest (Anc Ets Mercier) op de google maps. Adres en contacten De Geest (Anc Ets Mercier)
Location of De Geest (Anc Ets Mercier) on the google maps. Address and contacts of De Geest (Anc Ets Mercier)

Andere gerelateerde bedrijven als come De Geest (Anc Ets Mercier) De Geest (Anc Ets Mercier): GEORGES VAN LAETHEM | ALTAIR | HUIS HERTEX | CHARLES CHAPELLE | AERNOUTS KRIS

Other related companies as De Geest (Anc Ets Mercier): GEORGES VAN LAETHEM | ALTAIR | HUIS HERTEX | CHARLES CHAPELLE | AERNOUTS KRIS

De Geest (Anc Ets Mercier) is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Geest (Anc Ets Mercier), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201385498. Het bedrijf De Geest (Anc Ets Mercier) bevindt zich op het adres: Rue des Bourgeois 12; 6220; Fleurus. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Solariums. Producten gemaakt in De Geest (Anc Ets Mercier) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Geest (Anc Ets Mercier) is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Geest (Anc Ets Mercier) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Geest (Anc Ets Mercier), openstaande posities, locatie van De Geest (Anc Ets Mercier) op de kaart.

De Geest (Anc Ets Mercier) is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Geest (Anc Ets Mercier), company assigned to the tax number BE03201385498. The company De Geest (Anc Ets Mercier) is located at the address: Rue des Bourgeois 12; 6220; Fleurus. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Solariums. Products created in De Geest (Anc Ets Mercier) were not found.
The main activity of De Geest (Anc Ets Mercier) is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Geest (Anc Ets Mercier) is not available. You also can look at reviews of De Geest (Anc Ets Mercier), open positions, location of De Geest (Anc Ets Mercier) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Geest (Anc Ets Mercier), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Geest (Anc Ets Mercier), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Geest (Anc Ets Mercier), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Geest (Anc Ets Mercier), employees, financial statistics.