Servio Acoustic Absorptions

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Servio Acoustic Absorptions
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Servio Acoustic Absorptions

Contactgegevens Servio Acoustic Absorptions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Servio Acoustic Absorptions: address, phone, fax, email, website, opening hours

Servio Acoustic Absorptions

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsesteenweg 545; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 24 00 96 (+32-051 24 00 96) 051 24 00 96 (+32-051 24 00 96)

Fax (fax): 051 21 04 92 (+32-051 21 04 92) 051 21 04 92 (+32-051 21 04 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Servio Acoustic Absorptions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Servio Acoustic Absorptions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Servio Acoustic Absorptions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Servio Acoustic Absorptions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Servio Acoustic Absorptions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Servio Acoustic Absorptions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Servio Acoustic Absorptions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Servio Acoustic Absorptions
Products information Servio Acoustic Absorptions

BTW identificatienummer (tax): BE09502868652
Ondernemingsnummer: 7075714111
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Curtains & curtain fixtures - Retail; Hotels - Installation & equipment; Theatrical equipment & supplies; Textiles - Mfg. & Whol; Acoustic consultants

Product categorie (product category): Solar protection - Inside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Servio Acoustic Absorptions
(Get full report from official database of BE for Servio Acoustic Absorptions)

Aanvulling soorten activiteiten voor Servio Acoustic Absorptions
Addition kinds of activities for Servio Acoustic Absorptions

344101. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
484199. Kabel- en andere betaaltelevisiediensten, niet inbegrepen | Cable and other pay television services, nec
01340000. Ierse aardappelen | Irish potatoes
07210404. Gewasafdunning (mechanische) diensten | Crop thinning (mechanical) services
51930200. Bloemen en kwekerijvoorraad | Flowers and nursery stock
73890302. Aflossingsdienst van de coupon | Coupon redemption service

Werken bij Servio Acoustic Absorptions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Servio Acoustic Absorptions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Servio Acoustic Absorptions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Servio Acoustic Absorptions. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

  • Keukenhulp frituur (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een frituur in de regio van Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je zal werken op woensdag en vrijdag afwisselend. Je zal helpen met het klaarmaken van alle snacks alsook met de bediening van de klanten.

  • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Bijverdienste Medewerker inventaris- ook voor studenten op 06/11 (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gespecialiseerd in winkelinventarisatiediensten zijn wij op zoek naar een medewerker voor de Carrefour winkel te Diest. De opdracht gaat door op dinsdag 6 november om 19u45. De voorziene duur is minimum 3 uren maar de opdracht is pas gedaan als de inventaris is afgelopen.

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: THESORAFISC

    Type: Vaste Job

    Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

  • PLAATSERS RAMEN EN DEUREN TE HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WINFERA HASSELT

    Type: Vaste Job

    Zin om een toffe ploeg te vervoegen? Kom dan snel eens praten, want plaatsers ramen en deuren zijn van harte welkom bij Winfera in Hasselt.

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Servio Acoustic Absorptions in sociale netwerken
Look for responds of Servio Acoustic Absorptions in social networks

Lees alle opmerkingen voor Servio Acoustic Absorptions. Laat een reactie achter voor Servio Acoustic Absorptions. Servio Acoustic Absorptions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Servio Acoustic Absorptions. Leave a respond for Servio Acoustic Absorptions. Servio Acoustic Absorptions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Servio Acoustic Absorptions op de google maps. Adres en contacten Servio Acoustic Absorptions
Location of Servio Acoustic Absorptions on the google maps. Address and contacts of Servio Acoustic Absorptions

Andere gerelateerde bedrijven als come Servio Acoustic Absorptions Servio Acoustic Absorptions: DONCK | K.S.V. OUD-TURNHOUT | Janssens A | ALFAMA | LOUIS JONCKHEERE

Other related companies as Servio Acoustic Absorptions: DONCK | K.S.V. OUD-TURNHOUT | Janssens A | ALFAMA | LOUIS JONCKHEERE

Servio Acoustic Absorptions is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Servio Acoustic Absorptions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09502868652. Het bedrijf Servio Acoustic Absorptions bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 545; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Solar protection - Inside. Lijst met producten zijn Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Curtains & curtain fixtures - Retail; Hotels - Installation & equipment; Theatrical equipment & supplies; Textiles - Mfg. & Whol; Acoustic consultants.
De hoofdactiviteit van Servio Acoustic Absorptions is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Servio Acoustic Absorptions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Servio Acoustic Absorptions, openstaande posities, locatie van Servio Acoustic Absorptions op de kaart.

Servio Acoustic Absorptions is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Servio Acoustic Absorptions, company assigned to the tax number BE09502868652. The company Servio Acoustic Absorptions is located at the address: Brugsesteenweg 545; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Solar protection - Inside. List of products are Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol; Curtains & curtain fixtures - Retail; Hotels - Installation & equipment; Theatrical equipment & supplies; Textiles - Mfg. & Whol; Acoustic consultants.
The main activity of Servio Acoustic Absorptions is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Servio Acoustic Absorptions is not available. You also can look at reviews of Servio Acoustic Absorptions, open positions, location of Servio Acoustic Absorptions on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Servio Acoustic Absorptions, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Servio Acoustic Absorptions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Servio Acoustic Absorptions, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Servio Acoustic Absorptions, employees, financial statistics.