RIDEAU PRESS NV

Contactgegevens RIDEAU PRESS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIDEAU PRESS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIDEAU PRESS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Carpe 13-15; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 411 40 34 (+32-02 411 40 34) 02 411 40 34 (+32-02 411 40 34)

Fax (fax): 02 411 70 05 (+32-02 411 70 05) 02 411 70 05 (+32-02 411 70 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIDEAU PRESS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIDEAU PRESS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIDEAU PRESS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIDEAU PRESS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIDEAU PRESS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIDEAU PRESS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIDEAU PRESS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIDEAU PRESS NV
Products information RIDEAU PRESS NV

BTW identificatienummer (tax): BE02660583496
Ondernemingsnummer: 1129913330
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 198,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Curtains (Cleaning of); Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol

Product categorie (product category): Solar protection - Inside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIDEAU PRESS NV
(Get full report from official database of BE for RIDEAU PRESS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIDEAU PRESS NV
Addition kinds of activities for RIDEAU PRESS NV

396102. Kostuum nieuwigheden | Costume novelties
22210703. Serges, kunstmatige vezel | Serges, manmade fiber
35310503. Graders, weg (bouwmachines) | Graders, road (construction machinery)
35669903. Reductie versnellingen en versnellingen voor turbines, behalve auto | Reduction gears and gear units for turbines, except auto
51360000. Herenkleding | Men's and boy's clothing

Werken bij RIDEAU PRESS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIDEAU PRESS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIDEAU PRESS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIDEAU PRESS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Allround arbeider in 3 ploegen - omgeving Waasland (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar handlangers/magazijniers uit de omgeving van het Waasland. Jouw takenpakket bestaat vooral uit fysieke taken: - verpakking - bestellingen klaarzetten - bakken afwassen - laden-lossen - verpakkingsmachine bedienen

  • Productieverantwoordelijke regio Ham (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor 1 van onze klanten gesprecialiseerd in mediterrane specialiteiten maakt, zijn we op zoek naar een productieverantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de productie Je analyseert en beheert het productieproces Je stelt personeelsplanningen op Je stuurt ploegbazen aan

  • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

  • Jobstudent krokusvakantie verhuring fietsen en gocarts (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Verhuur gokarts en fietsen 38 u / week - zondag en maandag vrij.

  • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

Zoek naar antwoorden van RIDEAU PRESS NV in sociale netwerken
Look for responds of RIDEAU PRESS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIDEAU PRESS NV. Laat een reactie achter voor RIDEAU PRESS NV. RIDEAU PRESS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIDEAU PRESS NV. Leave a respond for RIDEAU PRESS NV. RIDEAU PRESS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIDEAU PRESS NV op de google maps. Adres en contacten RIDEAU PRESS NV
Location of RIDEAU PRESS NV on the google maps. Address and contacts of RIDEAU PRESS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come RIDEAU PRESS NV RIDEAU PRESS NV: CHRYSOULA PATEROGIANNIS | LUC VERHULST | Cortijo (El) | ANDRE QUINTIN | DENIS BORR?

Other related companies as RIDEAU PRESS NV: CHRYSOULA PATEROGIANNIS | LUC VERHULST | Cortijo (El) | ANDRE QUINTIN | DENIS BORR?

RIDEAU PRESS NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIDEAU PRESS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02660583496. Het bedrijf RIDEAU PRESS NV bevindt zich op het adres: Rue de la Carpe 13-15; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 198,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Solar protection - Inside. Lijst met producten zijn Curtains (Cleaning of); Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol.
De hoofdactiviteit van RIDEAU PRESS NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIDEAU PRESS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIDEAU PRESS NV, openstaande posities, locatie van RIDEAU PRESS NV op de kaart.

RIDEAU PRESS NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIDEAU PRESS NV, company assigned to the tax number BE02660583496. The company RIDEAU PRESS NV is located at the address: Rue de la Carpe 13-15; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 198,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Solar protection - Inside. List of products are Curtains (Cleaning of); Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol.
The main activity of RIDEAU PRESS NV is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RIDEAU PRESS NV is not available. You also can look at reviews of RIDEAU PRESS NV, open positions, location of RIDEAU PRESS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIDEAU PRESS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIDEAU PRESS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIDEAU PRESS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIDEAU PRESS NV, employees, financial statistics.