MR DEGREVE

Contactgegevens MR DEGREVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MR DEGREVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MR DEGREVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jean Grosset 37; 5650; Walcourt (Yves-Gomezée), België

Telefoon (phone): 010 24 76 48; 064 26 49 68; 071 40 33 13; 071 65 10 55; 081 73 75 68 (+32-010 24 76 48; 064 26 49 68; 071 40 33 13; 071 65 10 55; 081 73 75 68) 010 24 76 48; 064 26 49 68; 071 40 33 13; 071 65 10 55; 081 73 75 68 (+32-010 24 76 48; 064 26 49 68; 071 40 33 13; 071 65 10 55; 081 73 75 68)

Fax (fax): 071 65 10 55; 071 50 09 60 (+32-071 65 10 55; 071 50 09 60) 071 65 10 55; 071 50 09 60 (+32-071 65 10 55; 071 50 09 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MR DEGREVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MR DEGREVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MR DEGREVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MR DEGREVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MR DEGREVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MR DEGREVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MR DEGREVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MR DEGREVE
Products information MR DEGREVE

BTW identificatienummer (tax): BE02890747070
Ondernemingsnummer: 2017059326
Hoofdstad (capital): 319,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Shutters; Solar protection - Outside

Product categorie (product category): Solar protection - Inside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MR DEGREVE
(Get full report from official database of BE for MR DEGREVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MR DEGREVE
Addition kinds of activities for MR DEGREVE

20959902. Koffie roosteren (behalve groothandelaars) | Coffee roasting (except by wholesale grocers)
32960102. Isolatie: steenwol, slakken en silica mineralen | Insulation: rock wool, slag, and silica minerals
63119904. Begrafenisverzekering | Funeral insurance
75499902. Brandstofsysteem conversie, auto | Fuel system conversion, automotive
76991302. Motor reparatie service | Motorcycle repair service
83990100. Communautaire ontwikkelingsgroepen | Community development groups

Werken bij MR DEGREVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MR DEGREVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MR DEGREVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MR DEGREVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Receptionist(e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO MCBRIDE IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als portier communiceer je met de verschillende afdelingen in de fabriek ten einde bezoekers en transporteurs naar de juiste bestemming te verwijzen en begeleiden. Taken algemeen: Het administratief controleren en ingeven in SAP van aangeleverde goederen Het ontvangen en begeleiden van bezoekers, derden en transporteurs Het communiceren van aanmeldingen aan de afdelingen

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Mekanieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mekanieker sta je onder andere in voor: - Het uitvoeren van het onderhoudswerk aan de installaties - Het oplossen/herstellen van productiestoringen - Het in orde houden van persoonlijk en groepsgereedschap - Het leveren van bijdragen voor het verbeteren of verminderen van het onderhoudswerk

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Hulshout, Booischot, Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HAPPY FLIGHT

    Type: Studentenjob

    je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

  • Logistiek en Technisch Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • KASSABEDIENDE PLANTENCENTRUM - FLEXIJOB - WEEKENDWERK -HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GRUUN - TUINEN

    Type: Flexijob

    Gruun-Tuinen is een plantencentrum regio Herenthout en is momenteel op zoek aan een enthousiaste kassabediende die in de weekends wat wil bijverdienen via een flexijob.

  • Medewerker ontbijt - Salons Cortina (m/v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SALONS CORTINA

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het ontbijt. Je verzorgt het ontbijt, zowel het klaarzetten, bedienen, ontvangen, afrekenen en opruimen behoren tot uw taken. Je onthaalt onze gasten en staat open voor het uitvoeren van diverse andere opdrachten volgens uw capaciteiten.

Zoek naar antwoorden van MR DEGREVE in sociale netwerken
Look for responds of MR DEGREVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MR DEGREVE. Laat een reactie achter voor MR DEGREVE. MR DEGREVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MR DEGREVE. Leave a respond for MR DEGREVE. MR DEGREVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MR DEGREVE op de google maps. Adres en contacten MR DEGREVE
Location of MR DEGREVE on the google maps. Address and contacts of MR DEGREVE

Andere gerelateerde bedrijven als come MR DEGREVE MR DEGREVE: SAUNA VAN AARTSELAAR | DILLEN ELLI | ANDRE QUOIRIN | MABRODIAM INTERNATIONAL | VAWI

Other related companies as MR DEGREVE: SAUNA VAN AARTSELAAR | DILLEN ELLI | ANDRE QUOIRIN | MABRODIAM INTERNATIONAL | VAWI

MR DEGREVE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MR DEGREVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02890747070. Het bedrijf MR DEGREVE bevindt zich op het adres: Rue Jean Grosset 37; 5650; Walcourt (Yves-Gomezée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 319,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 108,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Solar protection - Inside. Lijst met producten zijn Shutters; Solar protection - Outside.
De hoofdactiviteit van MR DEGREVE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MR DEGREVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MR DEGREVE, openstaande posities, locatie van MR DEGREVE op de kaart.

MR DEGREVE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MR DEGREVE, company assigned to the tax number BE02890747070. The company MR DEGREVE is located at the address: Rue Jean Grosset 37; 5650; Walcourt (Yves-Gomezée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 319,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 108,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Solar protection - Inside. List of products are Shutters; Solar protection - Outside.
The main activity of MR DEGREVE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MR DEGREVE is not available. You also can look at reviews of MR DEGREVE, open positions, location of MR DEGREVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MR DEGREVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MR DEGREVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MR DEGREVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MR DEGREVE, employees, financial statistics.