LE COMPTOIR DU STORE

Contactgegevens LE COMPTOIR DU STORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE COMPTOIR DU STORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE COMPTOIR DU STORE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Léopold I 266-268; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 420 60 32 (+32-02 420 60 32) 02 420 60 32 (+32-02 420 60 32)

Fax (fax): 02 428 34 32 (+32-02 428 34 32) 02 428 34 32 (+32-02 428 34 32)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE COMPTOIR DU STORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE COMPTOIR DU STORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE COMPTOIR DU STORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE COMPTOIR DU STORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE COMPTOIR DU STORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE COMPTOIR DU STORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE COMPTOIR DU STORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE COMPTOIR DU STORE
Products information LE COMPTOIR DU STORE

BTW identificatienummer (tax): BE06698883056
Ondernemingsnummer: 2099731445
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Solar protection - Outside

Product categorie (product category): Solar protection - Inside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE COMPTOIR DU STORE
(Get full report from official database of BE for LE COMPTOIR DU STORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE COMPTOIR DU STORE
Addition kinds of activities for LE COMPTOIR DU STORE

306905. Laarzen of schoenproducten, rubber | Boot or shoe products, rubber
514300. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
17419905. Marmeren metselwerk, buitenbouw | Marble masonry, exterior construction
20999907. Kokosnoot, verdroogd en verscheurd | Coconut, desiccated and shredded
25150203. Stoel- en bankveren, samengesteld | Chair and couch springs, assembled
35990202. Slang, flexibel metallisch | Hose, flexible metallic
39530106. Sealpersen, notaris en hand | Seal presses, notary and hand
42260101. Olie- en benzine opslaggrotten te huur | Oil and gasoline storage caverns for hire
51490401. Macaroni | Macaroni

Werken bij LE COMPTOIR DU STORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE COMPTOIR DU STORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE COMPTOIR DU STORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE COMPTOIR DU STORE. Looking for open vacancies in other companies

  • Financieel Medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Deeltijdse STUDENT medewerker Product Support (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CONFINITY (OUTSPOT)

    Type: Studentenjob

    VERANTWOORDELIJKHEDEN Je bent verantwoordelijk voor het testen van onze nieuwe producten en die opgedane technische kennis door te geven aan onze interne medewerkers van de helpdesk. Dit kan gaan van elektrische steps, tot strijkmachines, grasrobots tot partytenten etc. Je kan hierbij objectief en kritisch een korte handleiding uitschrijven. Je ondersteunt daar waar nodig bij bv. stocktellingen, organisatie van kijkdagen, het uitschrijven van technische specificaties.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Verkoopmedewerker te Maldegem (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een winkelketen, onder meer gevestigd te Maldegem, zijn we op zoek naar een enthousiaste VERKOOPSTER. De winkel biedt een ruim assortiment aan: tuindecoratie, knutselgerief, keukengerei, ... - Adviseren van de klanten - Winkel op orde houden - Kassawerk - Goederen uit het magazijn halen

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

  • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van LE COMPTOIR DU STORE in sociale netwerken
Look for responds of LE COMPTOIR DU STORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE COMPTOIR DU STORE. Laat een reactie achter voor LE COMPTOIR DU STORE. LE COMPTOIR DU STORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE COMPTOIR DU STORE. Leave a respond for LE COMPTOIR DU STORE. LE COMPTOIR DU STORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE COMPTOIR DU STORE op de google maps. Adres en contacten LE COMPTOIR DU STORE
Location of LE COMPTOIR DU STORE on the google maps. Address and contacts of LE COMPTOIR DU STORE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE COMPTOIR DU STORE LE COMPTOIR DU STORE: BAKKERIJ YVES | DE BROODERIE | LE BOCAGE | COMMANDO AUTOMOBILES | RELATIE & WELZIJN

Other related companies as LE COMPTOIR DU STORE: BAKKERIJ YVES | DE BROODERIE | LE BOCAGE | COMMANDO AUTOMOBILES | RELATIE & WELZIJN

LE COMPTOIR DU STORE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE COMPTOIR DU STORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06698883056. Het bedrijf LE COMPTOIR DU STORE bevindt zich op het adres: Rue Léopold I 266-268; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 807,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Solar protection - Inside. Lijst met producten zijn Solar protection - Outside.
De hoofdactiviteit van LE COMPTOIR DU STORE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE COMPTOIR DU STORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE COMPTOIR DU STORE, openstaande posities, locatie van LE COMPTOIR DU STORE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LE COMPTOIR DU STORE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE COMPTOIR DU STORE, company assigned to the tax number BE06698883056. The company LE COMPTOIR DU STORE is located at the address: Rue Léopold I 266-268; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 807,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Solar protection - Inside. List of products are Solar protection - Outside.
The main activity of LE COMPTOIR DU STORE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LE COMPTOIR DU STORE is not available. You also can look at reviews of LE COMPTOIR DU STORE, open positions, location of LE COMPTOIR DU STORE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE COMPTOIR DU STORE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE COMPTOIR DU STORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE COMPTOIR DU STORE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE COMPTOIR DU STORE, employees, financial statistics.